Bianca Tudor

fondator și președinte Elite Business Women

Află mai mult
Oana Stan

fondatoare a brandului autohton TECHIR® și Ambasador al Antreprenoriatului Feminin în cadrul Elite Business Women.

Află mai mult
Magda Bei

CEO Graphtec

Află mai mult
Cristiana Patru

Business Development Ambassador Elite Business Women

Află mai mult

Prima comunitate elitistă a femeilor antreprenor care pune bazele unei culturi antreprenoriale în România!

Prima comunitate elitista a femeilor antreprenor care pune bazele unei culturi antreprenoriale in Romania!

Femeile sunt din ce în ce mai importante în piața globală, nu doar în calitate de lucrători , dar, de asemenea, în calitate de consumatori , antreprenori , manageri și investitori .

ELITE aduce femeile antreprenor IMPREUNA, creaza o comunitate de business performanta si profitabila.

Misiunea ELITE este aceea de a deveni un instrument valoros in dezvoltarea antreprenoriatului feminin in Romania, dar si la nivel global, prin incurajarea si intermedierea parteneriatelor cu alte tari.

View More: http://alinabotica.pass.us/2016-bianca-tudor-portret

Bianca Tudor, fondator si presedinte Elite Business Women

Si-a început cariera la 19 ani, în Grupul ING, urmând ca după șase ani în cadrul acestui grup să accepte o nouă provocare, aceea de a se alătura Grupului AXA (anul 2012). În luna martie a anului 2013 a devenit membru al organizației JCI și a pus bazele Organizației Female Leadership, alături de partenerul ei din Africa de Sud, Le Roi Bear. A activat ca Director de Training & Dezvoltare Personală la Organizația Junior Chamber International-București (JCI) și Director Regional The Alpha Group  București.

Experiența de peste 7 ani în companii multinaționale i-a adus Biancăi o bună cunoaștere a culturii organizaționale, a strategiilor de afaceri precum și posibilitatea de a lucra cu oameni talentați din regiuni diferite.

Oana Stan – fondatoare a brandului autohton TECHIR® si Ambasador al Antreprenoriatului Feminin in cadrul Elite Business Women.

Sunt o tanara proaspat intrata in lumea mediului de afaceri romanesc si consider acest lucru drept cel mai curajos si aventurios pas al vietii mele de pana acum. Inca din anul 2011 pe cand eram studenta a Facultatii de Administrare a Afacerilor cu predare in limba engleza, din cadrul ASE Bucuresti, am avut primul gand in legatura cu punerea bazelor propriei afaceri.

Oana 200x200

Magda Bei – CEO Graphtec

Antreprenoriatul descris ca o concluzie a activitatii mele, reprezinta responsabilitate ca atribut principal , implicare cu consistenta in toate activitatile asumate si iubire de oameni !

Din studenție mi-a plăcut să acționez în echipe cu mulți oameni, cu un gând țintă, am avut multe de creat și permanent m-am grăbit să fac asta!

Mereu când m-am gândit la mine am simțit o putere interioară și o dorintă de a exprima tot ce simt și gândesc, o forță care dorea să se manifeste, care avea nevoie de acțiune în fiecare zi din viața mea și zilnic îmi cerea asta! Activitatea mea este pasiunea mea !

Magda-Bei-200x200
cristiana

Cristiana Patru, Business Development Ambassador Elite Business Women

Cred ca oamenii sunt creati sa iubeasca, dincolo de toate barierele. Ceea ce devenim in fiecare zi, prin ceea ce alegem sa facem, sa spunem, sa transmitem schimba destine – pe ale noastre si pe ale celor din jurul nostru. Suntem interconectati, prin evenimentele din viata noastra.

Am ales mereu calitatea, in locul cantitatii, chiar daca uneori acest lucru a insemnat sa inaintez alaturi de doar doua persoane sau sa infrunt idei preconcepute. Sunt adepta invatarii continue, prin toate formele ei – culturala, artistica, prin joc, neconventionala etc. – si cred cu tarie ca exista solutii pentru orice situatie, daca ne dorim sa le gasim.

Ma simt onorata pentru ca am impartit aceeasi sala de conferinta, aceeasi pensula si uneori acelasi loc de munca, cu nume precum Andrei Plesu, Horia-Roman Patapievici, Oana Pellea, Cosmin Alexandru, Adrian Boureanu si alti oameni, pe care ii respect pentru ceea ce mi-au permis sa invat si pentru ceea ce SUNT.

Experientele profesionale din cadrul Institutului Cultural Roman, Revistei Cariere, Revistei Forbes m-au ajutat sa ma formez in primul rand ca om, apoi profesional, prin evenimentele organizate impreuna – conferinte, gale, evenimente customizate si nu numai.

In fiecare zi punem lumea in miscare, iar eu mi-am propus sa fiu parte din schimbare, by bringing leaders together.

We are delighted to be working with Bianca and the collaboration with Elite Business Women… our work know no bounds with Bianca and we share the same spirit, vision and purpose in developing people and opportunities for prosperity. Women in business and enterprise is fundamentally an important issue and we look forward to a prosperous relationship with Bianca and the team on future projects, programs and purposes.

Ketan Makwana
CEO Enterprise Lab

Bianca este un profesionist desavarsit, lucram impreuna de peste 3 ani. Training-urile Junior Chamber International, evenimentul Meet the Leader, sunt doar cateva dintre proiectele care au adus plus valoare comunitatii de lideri din Bucuresti.

Iulian Serban
Fondator Business Steps Consulting, Director Politica Economica JCI Romania

Bianca is one of the most extraordinarily dynamic and go- getting colleagues and entrepreneurs I have ever had the pleasure to work with. She is incredibly focused and success oriented- and has the ability to make everyone she works with feel special.

Gerard O'Donovan
Owner and Founder- The Noble Manhattan Group

Bianca este un om deosebit, o persoana care are multe de impartasit. Sunt sigura ca va gasi modalitatile de a sustine si de a dezvolta antreprenoriatul feminin prin ELITE Business Woman. Ea este in prezent conectata cu diversi stakeholderi si lucreaza cu oameni cu expertiza ridicata, tocmai de aceea cele ce se vor alatura organizatiei vor invata multe, vor gasi parteneri de afaceri si alte oportunitati de business potrivite. Sustin acest proiect si cred ca si femeile pot fi leaderi de succes in toate domeniile de activitate, completand frumos aceasta lume pana de curand mai mult a barbatilor.

Cristiana Precup
Fondator 360 Marketing Ideas