Elite Business Club Cluj-Napoca

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.

Speakerii evenimentului

Conferențiar Simona Bostan, antreprenor, autor, speaker și coach

De 11 ani predă la Institutul de Medicină Alternativă Paracelsus Passau, Germania. De asemenea Firma Phyto-Sapiens este născută din dorința inițiatoarei, Simona Bostan, de a facilita accesul populației din România la produse și servicii de calitate germană. Îsi propune organizarea de cursuri sub egida Institutului de medicină alternativă „Paracelsus”, cu predare în limba română și eliberarea de certificate acreditate.

Aceste cursuri au ca scop aducerea în țară a celor mai performante metode de diagnosticare și terapie alternativă, folosite cu succes în Germania. Participanții pot fi: medici, farmaciști, nutriționiști, psihologi, terapeuți, asistenți medicali, maseuri, personalul din centrele wellness și consumatorii de cultură.

Ioana Arsenie – Trusted Advisor Strategy & Finance – este expert în strategii de business, cu expertiză în consultanță financiară, fiscală și de management, care oferă prin compania sa servicii integrate de strategie financiară si contabilitate pentru antreprenorii români.

Din anul 2000, Ioana are experiență în management strategic și financiar și a ocupat într-o companie de top din agribusiness poziții de la CFO la Financial Business Partner la nivel național dar și la nivel de grup în țări precum Turcia, Grecia, Ucraina, Republica Moldova pentru implementarea și actualizarea proceselor financiare, ca parte din direcțiile strategice. Read more...

Ioana Arsenie a lansat in anul 2015 seria de evenimente marca „Trusted Advisor”, evenimente care au reunit zeci de antreprenori dornici să își extindă cunoștințele de strategie. Portofoliul consultantului în business Ioana Arsenie cuprinde companii din domenii diverse, cum ar fi producție, servicii, modă, comerț, sănătate, educație, sport, agribusiness. Ioana este Ambasador Elite Business Women București și Fondatoarea Asociației EduPerformance.

Locația și data evenimentului: Blitz Events – 8 mai, 17:30

Parteneri