Elite Business Club Cluj-Napoca

Speakerii evenimentului

Simona Baciu (Transylvania College, president & founder) a scris o carte de mindfulness pentru profesori, un concept relativ nou în România care se traduce prin stare de bine. Ineditul volum, scris în engleză şi lansat la Hong Kong în mai 2018, va mai fi tradus în română, chineză şi spaniolă. Simona a fondat în urmă cu aproape 25 de ani o şcoală privată la Cluj, a numit-o Transylvania College, iar acolo învaţă azi tineri de pe mai multe continente: „Sunt tot mai preocupată de a păstra motivaţia şi entuziasmul profesorilor, de cum putem să le arătăm cât sunt ei de importanţi şi cât de mult contează munca lor în a forma generaţiile următoare“. Află cum ne putem găsi motivația și entuziasmul de a învăța lucruri noi și utile pentru viața ta profesională.

Hajni Chelaru (fondator HC Kinetic) este de profesie terapeut osteopat, kinetoterapeut și terapeut Yumeiho gr. III, cu o experineță de peste 10 ani.
Este licențiată în Kinetoterapie în cadrul universității Avram Iancu și absolventă a primei Școli de Osteopatie din România. De asemenea, de-a lungul anilor a abținut multiple calificări și recunoașteri în domeniul terapeutic.
Fondatoare a HC Kinetic, Hajni dispune de vaste cunoștințe de specialitate, consolidate în timp cu perseverență și o dorință continuă de a restabili sănătatea pacienților săi. Află cum poți avea grijă de sănătatea ta și cum poți face ca acest vehicul, numit „TU” să dea tot ce are mai bun!

Paula Culda-Drăgușin (Speaker, Trainer și Coach Internațional la The John Maxwell Team, avocat la Cabinet Avocat Paula Culda – Drăgușin) este convinsă că în fiecare dintre noi există un potențial nelimitat și că e datoria noastră să îl descoperim și să îl folosim.
În activitatea sa, îi ajută pe oameni să gândească și să acționeze pozitiv, să aibă încredere în ei și să își pună în valoare adevăratul potențial. Află de la ea care sunt elementele care îți pot influența pozitiv business-ul!

Maurits Dohmen (Executive Director of the Netherlands Romanian Chamber of Commerce), născut în Olanda unde a trăit și a studiat, dar a lucrat și pentru diverse entități private. Este un dezvoltator înnăscut și un manager de proiect strălucit. Maurits s-a mutat în România acum 8 ani și a lucrat ca director general pentru Geta Voinea – poziționarea cu succes a brandului pe piață. În ultimii 5 ani, Maurits sa dedicat rolului său de director executiv al Camerei de Comerț Olandeze din România. Este persoana care a transformat Camera în cea mai rapidă creștere a comunității de afaceri din România și a adus la lumină noi concepte de eveniment iubite de participanți.

Agenda

informație în curs de actualizare

Locația și data evenimentului: CLUJHUB – 21 martie, 17:30

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.