Elite Business Club Constanța

Speakerii evenimentului

Ioana Arsenie vă propune o discutie pe tema tips&tricks pentru cresterea afacerii.

Cu experienta de 18 ani in consultanta si multinationala, Ioana este strateg de business si lucreaza cu antreprenori pentru optimizarea afacerilor, a profitabilitatii si a averii personale nete. Ioana este de asemenea Ambasador EBW la Bucuresti!

Camelia Sucu, un veritabil antreprenor în serie „self-made”, este cunoscută publicului mai ales ca jucător de top pe piața de mobilier și design interior din România.

Co-fondatoare, în 1993, a Mobexpert, Camelia Șucu a făcut în 2007 exit-ul din cea mai mare companie autohtonă de profil, întâi pentru a se dedica segmentului premium al pieței de mobilier, iar apoi pentru a-și diversifica portofoliul cu noi proiecte, toate centrate pe aceleași trei valori cardinale: frumusețe, armonie, sănătate.

Corina Turcuman este alături de noi la EBC Constanta, 30 Mai.

Venită din Chișinău, a cucerit în doar patru ani Bucureștiul și nu numai, având în vedere că numai în 2018 este invitată să facă parte din juriul unor competitii internaționale de profil din diverse tări, precum CaliforniaSpania sau Belgia.

Locația și data evenimentului: Nayino Resort Hotel – 30 Mai, 17:30-20:30

This will be replaced with the Google Map.

Parteneri

Noi, Kool Media, suntem o agenţie de publicitate din Constanţa, cu o experienţă îndelungată a echipei în Marketing – Creaţie- Comunicare –Relaţii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici şi mari dimensiuni. Oferim o gama variata de servicii de promovare, de la printuri de mici si mari dimensiuni, campanii outdoor, distributie de materiale publicitare, campanii radio si TV, promovare in mediul online, administrare pagini social media si realizare site- uri, pana la organizarea de evenimente, lansari, conferinte de presa, etc. Ideile creative – „out of the box” ne dau culoare şi ne fac să zâmbim- atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, dar şi pe clienţii clienţilor noştri. Întotdeauna ne place să „lucrăm” cu entuziasm şi voie bună!

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.