Elite Business Club Sibiu

Speakerii evenimentului

bianca voina

Bianca Voinea

O cunoaștem ca fiind unul dintre cei mai buni jurnaliști ai momentului pentru Antena 1 și Antena 3. O cunoaștem ca antreprenoare cu Cake Story și Agenția The Ad Comp și o vei cunoaște și tu la Elite Business Club Sibiu by Elite Business Women, pe Bianca Voinea – jurnalist și creator.

„Sunt Bianca Voinea, journalist, om de comunicare și antreprenor. Am o meserie la care mulți visează și pe care o iubesc. De fapt, iubesc oamenii și să îmi las imaginația liberă pentru a le aduce zâmbete, liniște și informații relevante.
De un deceniu profesia m-a lăsat să mă joc printre luminile platourilor de filmare sau să mă împletesc cu sutele de povești din care am realizat reportaje TV. ”

Florin Păsat

Florin Păsat este soț, tată, antreprenor, coach, speaker, autorul cărţii „WOW! Noul ghid ca să trăieşti acum o viaţă abundentă şi împlinită” şi creatorul proiectului „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” – proiect al cărui scop este să le ofere persoanelor cele mai simple și mai eficiente tehnici prin care să aibă mai mulți bani, o sănătate mai bună, o relație împlinită.

De-a lungul timpului a vorbit în fața a peste 30.000 de oameni, inspirându-i și motivându-i să treacă la acțiune.

FLorin poza

Locația și data evenimentului: The Place – 13 decembrie, 18:30-22:00

This will be replaced with the Google Map.

Parteneri

Nouă, femeilor antreprenor, ne plac hainele sofisticate și de efect!
Suntem încântate să anunțăm un nou partener în cadrul evenimentului ELITE  Business Club Sibiu  din 13 decembrie: THE OUTFIT!

„We are dedicated to offering pieces of great quality and with a sophisticated look at affordable prices.”

OUTFIT BLACK ed
swiss_web_academy_business

Swiss Webacademy este partener al evenimentului Elite Business Club Sibiu by Elite Business Women!

Swiss Webacademy oferă cursuri și servicii profesionale în domeniile web design, web development și web marketing, bazându-se pe experiența de peste 10 ani a echipei sale și pe expertiza elvețiană.

Hrănit cu pasiune și cu spirit antreprenorial, Luthelo a crescut organic și a devenit un brand de încredere și un model de responsabilitate socială.

Loredana Kaschovits e considerată acum unul dintre cei mai buni producatori de săpun din România, iar gama ei de cosmetice naturale s-a îmbogățit cu produse premium – emulsii pentru ten, serum anti-rid, creme pentru îngrijirea mâinilor. E la fel de grijulie cu copiii, și susține în același timp, prin campanii și evenimente caritabile, asociațiile care promovează drepturile femeilor și organizațiile care se ocupă de protecția mediului și a animalelor.”

Logo Luthelo ed(7)
Era Cosmetics Logo ed

Era Cosmetics recomandă cu multă încredere produsele DALTON MARINE COSMETICS România, care utilizează doar componente naturale extrase din apa de mare cu efecte incredibile pentru frumusețea naturală a pielii. Caracterul unic al acestor produse extraordinare este extractul de Celumer, extract din alge marine și conceptul anti-îmbătrânire pe care acesta se bazează. Inspirate de biodiversitatea naturală pe care o oferă adâncurile mării, fiecare gamă de produse se adresează unui tip specific de piele. Împreună cu voi, alegem cea mai bună alternativă pentru frumusețea pielii.
Era Cosmetics – Your beauty inspires us.

Proiectul Atrage Abundența în Viața Ta are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite.
Modul prin care proiectul îşi atinge acest obiectiv este prin oferirea unui seminar gratuit de 3 ore urmate de un workshop cu plată care durează 5 ore. Fondatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!” este Florin Pasat.
Florin este tată, soț, antreprenor, traineri, speaker, coach, autorul cărții ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

logo_AAVT
Rotary Club Sibiu

Rotary Club Sibiu, fondat in anul 1995, este al 12-lea club infiintat/reinfiintat in Romania si face parte dintr-o retea de peste 34.000 cluburi la nivel mondial organizate sub egida Rotary International.
Rotary Club Sibiu se dedică cu prioritate problemelor stringente ale comunităţii care vizează:
1. sănătatea copiilor şi adulţilor din comunitate,
2. educaţia, îmbunătăţirea bazei materiale pentru optimizarea rezultatelor în domeniu şi recompensarea eforturilor tinerilor merituoşi,
3. formarea socio – profesională a tinerilor şi orientarea acestora spre o viziune modernă, cosmopolită,
4. cultura şi sportul, atât în scopul promovării talentelor şi valorilor locale şi din ţară, cât şi ca mijloace de propagare ale unor proiecte ale clubului, care necesită angrenarea publicului larg.

Ineditul program IT Hub va oferi participanţilor cursuri de webdesign, web development, Social Media, dar şi programul Media Kit pt IMM uri de dezvoltare a afacerilor în mediul online, evenimente de business networking şi educaţie antreprenorială. Sibiul poate ajunge un veritabil “Silicon Valley” românesc.

logo IT HUB SIBIUed
logo ed (1)

VINO CAFFE – Deoarece este o artă să faci un vin bun şi fiindcă vinul oferă plăcere şi voie bună în orice împrejurare, ne simţim responsabili să împărtăşim pasiunea noastră cu toţi cei care doresc sa bea calitativ şi nu cantitativ.

Motto-ul nostru este LIVE TO LEARN – LEARN TO DRINK.

Sibiu Events, agenție de organizare și promovare evenimente business, simpozioane/congrese, team-building-uri, tabere și evenimente de dezvoltare personală din Sibiu.

,,Educație, schimbare, decizie….dezvoltare personală. Sibiu Events va aduce în orașul tău evenimentele care te vor ajuta să devii ceea ce îți dorești!”

LOGO SIBIU EVENTSed
the place logo

Îmbinând în mod armonios designul modern cu liniile clasice ale unei săli de evenimente, cu mici accente rustice, sala de evenimente THE PLACE este locul ideal pentru orice tip de petrecere. Designul eclectic face ca sala noastră de evenimente să fie pretabilă și adaptabilă oricărei  tematici. Trebuie doar să închizi ochii și să te lași purtat într-o sală de bal a burghezimii franceze, pe tărâmul de basm a poveștii preferate din copilărie, sau pur și simplu într-un restaurant modern, nou, grandios.

Așadar, clasic sau avangardist, romantic sau corporate, glamour sau medieval, stilul evenimentului tău va fi definit și dezvoltat la THE PLACE, asemenea unui tablou pe o pânză albă.

Din pasiune pentru natura, frumos si flori am creat Belle Fleurs Sibiu.

Suntem o echipa tanara, dinamica, creativa, gata sa transformam evenimentul din viata ta la cel mai inalt nivel. Am muncit din greu pentru a face din Belle Fleurs Sibiu un concept unic atunci cand vine vorba de flori si aranjamente florale.

Belle Fleurs Boutique ed
LR_-_FINAL_BLACK_New_Logo_v2 ed (1)

PHOTOGRAFESCU – I’m a natural light photographer, mainly, specializing in lifestyle/family and documentary photography. I am inspired by my own beautiful family, travels and all flattering light around me.
I currently reside in Sibiu | Hermannstadt, Romania and love what the landscape and lifestyle have to offer here.

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY – IRC GROUP SA este partener al evenimentului dedicat antreprenorilor din Sibiu, Elite Business Club!

Prin RECUPERAREA PE CALE AMIABILĂ A DATORIILOR se înțelege: orice act sau practică ce are ca scop încurajarea debitorului să achite o datorie neachitată, cu excepția oricărei recuperări pe baza unui titlu executoriu. Pentru recuperarea pe cale amiabilă a datoriilor este interzis orice comportament sau practică ce încalcă viața privată a consumatorului sau este posibil să inducă în eroare precum și orice comportament sau practică ce încalcă demnitatea umană.

IRC_logo_CMYK_positif_Fond_Blanc ed
25075320_1524466547607341_1660613790_o

Sunt Alina Diță si astăzi mă recomand cu bucurie ca fiind Avocatul Viselor Autentice și al produselor dōTERRA (uleiuri esentiale si produse derivate din uleiurile esentiale) – darul Pământului. Sunt consultant independent dōTERRA și asta mă aduce mereu alături de oameni frumoși, de calitate care vor să facă o diferență în viața lor și a celor dragi! Prin prisma experienței de teacher, coach, de mamă, pledez, de fiecare dată cu bucurie, pentru un Stil de Viață Sănătos, o Stare de Bine și Armonie, împărtașind despre ceea aduc în viața mea și a celor dragi mie produsele dōTERRA. De Ce? Deoarece cred în puterea oamenilor de a-și împlini visele! Cred că Fericirea este un Drept dar și o Obligație.

Înscrie-te la eveniment!