Elite Business Club Sibiu

Speakerii evenimentului

Irina Vijoli

Tehnologia informației privită din perspectiva modului în care evoluează și transformă modele de business și companii este o pasiune veche pentru Irina, care activează în domeniu de peste 15 ani. A lucrat pentru IBM și Microsoft contribuind la construirea si promovarea de soluții tehnologice de ultimă generație în România și în Europa. Este fondatoarea platformei DigiQuery, care contribuie la creșterea performanței afacerilor din România, proiect cu proiect. Se implică activ în informarea și consultanța mediului de afaceri privitor la posibilitățile de a folosi tehnologia informației pentru a crea inovație și plusvaloare sustenabilă în context internațional. Este membră INACO cu mandatul de a contribui la promovarea competitivității în România prin avans tehnologic. 

Darius Bogdan – Sunt pasionat de antreprenoriat și cred că antreprenoriatul este un sport, în care dacă vrei să excelezi trebuie să te antrenezi!

 ,,Sunt Darius Bogdan, arhitect de profesie și viitor antreprenor în serie. Super pasionat de tot ceea ce se leagă de creativitate cum ar fi: arhitectura, design-ul, fotografia dar mai ales antreprenoriatul. Școala de arhitectură te învață să gândești strategic, să ”vezi” în viitor și să iei decizii în urma unor analize. 
Îmi place să creez, cred cu tărie că în orice industrie creativitatea separă liderii și avangardiștii de linia normalului și a banalului. Așa se nasc vârfuri, așa se inovează.
Îmi plac conceptele, iar călătoria mea se bazează pe trei pași: DOCUMENT > CREATE > INSPIRE. Adică învață ceva, creează lucruri noi cu ce ai învățat și inspiră și pe aproapele tău să devină mai bun, mai productiv și chiar mai creativ.” Read more...

Pentru a fi la curent cu activitatea domnului Darius Bogdan, vă invităm pe paginile:
www.dariusbogdan.com și https://www.facebook.com/dariusbogdan 

Ciprian Faraon

Alături de speakerii acestei ediții, Irina Vijoli și Bogdan Darius, domnul Ciprian Faraon ne va povesti despre: ? Etapele firești ale unei afaceri! Află cum să o gestionezi mai bine!

Antreprenor începând cu 1999 și până în prezent, dezvoltând o serie de proiecte de succes, a inițiat de-a lungul timpului diverse proiecte antreprenoriale de succes, de la cel mai mare loc de joacă pentru copii în Sibiu, până la o unitate de producție a căror angajați erau persoane cu dizabilități.

Pentru a fi la curent cu activitatea domnului Ciprian Faraon, vă invităm pe pagina: https://www.facebook.com/INFOBizRomania/

Dan Kelp

Pentru fiecare dintre noi, viața profesională înseamnă atingerea unor praguri. Înseamnă evoluție și dedicare. Asta înseamnă pentru mine Generali. Din cei 18 ani de experiență în domeniul asigurărilor, ultimii 14 sunt legați de Generali.
Mi-am început cariera ca director de vânzări la un broker austriac de asigurări de viață, iar in 2004 mi s-a propus să preiau Agenția Generali din Sibiu. A fost o provocare, mai ales că am avut ocazia să mă întorc în orațul natal și să dezvolt business-ul Generali în orașul de care sunt atât de legat sufletește. Aici am învățat faptul ca a munci cu oamenii este frumos și provocator. Frumos pentru că am avut ocazia să cunosc caractere și personalități care m-au ajutat să mă dezvolt. Provocator pentru că mi s-a oferit șansa să “șlefuiesc diamante umane” și să duc echipa către succesul binemeritat. Împreună cu echipa din Sibiu, am reușit să dezvoltăm business-ul local al companiei și să aducem Agenția Sibiu în top 10 agenții Generali din România.

Locația și data evenimentului:  Golden Tulip Ana Tower – 31 octombrie, 18:00-21:00

Parteneri

Sibiu Events, agenție de organizare și promovare evenimente business, simpozioane/congrese, team-building-uri, tabere și evenimente de dezvoltare personală din Sibiu.

,,Educație, schimbare, decizie….dezvoltare personală. Sibiu Events va aduce în orașul tău evenimentele care te vor ajuta să devii ceea ce îți dorești!”

LOGO SIBIU EVENTSed

Golden Tulip Ana Tower Sibiu este gazda evenimentului de business feminin și antreprenoriat Elite Business Club Sibiu by Elite Business Women!

Proiectul Atrage Abundenta in Viata Ta are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite. Modul prin care proiectul îşi atinge acest obiectiv este prin oferirea unui seminar gratuit de 3 ore urmate de un workshop cu plată care durează 5 ore.
Fondatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!” este Florin PasatFlorin este tată, soț, antreprenor, traineri, speaker, coach, autorul cărții ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

”Ineditul program It Hub Sibiu va oferi participanţilor cursuri de webdesign, webdevelopment, SocialMedia, dar şi programul MediaKit pt IMM uri de dezvoltare a afacerilor în mediul online, evenimente de business networking şi educaţie antreprenorială.

Sibiul poate ajunge un veritabil “Silicon Valley” românesc.”

Revista Transilvania Business este o publicație economică generalistă, tiparită în 10 ediții pe an – 6000 exemplare/ediție, distribuită natțonal, ce are ca obiectiv promovarea afacerilor, companiilor și a evenimentelor de business din România.

Mai multe detalii aici: http://www.transilvaniabusiness.ro    /    http://www.transilvaniabusiness.ro/publicitate

Revista “ARDEALUL DE SUCCES” are apariție bimestrială, cu un tiraj de 1.000 de exemplare la fiecare 2 luni. Aceasta se distribuie gratuit în locații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Brașov, Bihor, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureș și Sibiu (aeroporturi, restaurante, hoteluri si pensiuni, centre SPA, cabinet medicale, centre EXPO si de business, saloane de înfrumusețare, centre comerciale, cafenele, agenții imobiliare etc.)
www.ardealuldesucces.ro

Sunt Cristina Vadastreanu, mamă a doi copii de 2 și 6 ani, de profesie sunt asistent universitar. În urmă cu 1 an și jumătate, din dorința de a deveni independetă financiar, am început să îmi dezvolt propriul business în parteneriat cu Forever Living Products, iar în prezent sunt manager în cadrul companiei și îmi dezvolt afacerea internațional în 7 tări. Successteam este echipa din care fac parte, echipa nr. 1 în Romania.”

RE/MAX este o forţă globală, numărul 1 mondial în real-estate, cu peste 45 de ani de experiență.
Sistemul de vânzare, rețeaua, Academia RE/MAX, sunt doar câteva ingrediente din rețeta succesului nu doar pentru cei care vor să se reorienteze în carieră ci și pentru beneficiarii serviciilor de înaltă calitate și transparență.

https://www.facebook.com/Remax.XUX.Sibiu/

Revista premium, print și online, de călătorie, lifestyle, people și business

DOLCE VITA MAGAZINE este o revistă de premium pentru cititorul sofisticat care iubește viața ușoară și se află în căutare de inspirații în acest scop. DOLCE VITA dorește să vă stimuleze simțurile și să vă ofere incursiuni într-o lume care nu ține de cotidian, dar se intersectează cu acesta. În patru apariții pe an, reportajele entuziaste însoțite de multe fotografii răpesc cititorii în toate cele patru colțuri ale lumii, la destinații cunoscute dar și necunoscute.
www.dolcevitamagazine.ro

Centrul INFOBiz se adresează în special întreprinderilor mici și mijlocii(IMM-uri), a întreprinderilor economice fără personalitate juridica de tip PFA, Întreprindere Individuală, Întreprindere Familială, fără să excludă întreprinderile mari pe care și le dorește în acest Centru ca susținător al proiectelor/obiectivelor Centrului atât prin expertiză pe un anumit domeniu, cât și prin susținere financiară.

,,Suntem aici pentru tine atunci când îți este dor de gustul autentic al prăjiturilor de casă, sau când îți dorești un dulce perfect la evenimentele importante din viața ta. Folosim ingredientele cele mai bune, ingrediente naturale, ingrediente care satisfac cerințele celor mai pofticioși dintre noi.
Doar așa reușim să creăm dulciuri de care să îți fie dor. Așa am ajuns să fim Dulce Dor.”

Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise în 2017 şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1881, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în peste 60 de țări, având un volum total de prime de aproximativ 70 miliarde euro în 2016. Cu cei peste 70.000 de angajați și 55 de milioane de clienți, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vest-europene şi un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrală și de Est şi din Asia. În 2017, grupul Generali a fost inclus printre cele mai sustenabile companii din lume într-un clasament întocmit de Corporate Knights.
Premiată în ultimii 10 ani pentru calitatea serviciilor și pentru fair-play-ul demonstrat în relația cu clienții, Generali România a primit în ianuarie 2017 distincția de Asiguratorul Anului – Excelență în Relația cu Clienții.
Mai multe detalii, AICI: www.generali.ro

„EduHub este un program dedicat care urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial.

O inițiativă a Universității „Lucian Blaga din Sibiu.” 

Online Mastery, este cel mai complet training de marketing online de la A la Z din Romania, dedicat antreprenorilor, managerilor și specialiștilor de marketing care doresc să învețe tot ce au nevoie pentru a vinde online în mod profesionist.”
http://onlinemastery.ro/

Rotary Club Sibiu, fondat în anul 1995, este al 12-lea club înființat/reînființat în România și face parte dintr-o rețea de peste 34.000 cluburi la nivel mondial organizate sub egida Rotary International.

Te invităm să descoperi și această parte a României, a exemplelor pozitive. Fie că este vorba de idei, proiecte, inițiative, campanii, îți aducem pe RomâniaPozitivă.ro aproape 30.000 de exemple pozitive de oameni, comunități și organizații care construiesc programe de educație, au grijă de natură, obțin rezultate economice bune având în același timp grijă de comunitatea în care activează, investind în programe de responsabilitate socială, dezvoltând modele de afaceri sociale funcționale ori practicând turism responsabil.
http://www.romaniapozitiva.ro/cine-suntem-si-ce-facem/

„Misiunea noastră este simplă – să creăm aranjamente florale frumoase și inovative, folosind flori inedite. Cum? Prin emoție, dăruire și o atenție deosebită la detalii și la modul de prezentare.
Așadar, oricare ar fi motivul pentru care ne vizitezi, poți fi sigur de faptul că ești pe mâini bune!
à Côte, le lieu de la magie dans votre vie!

Creat în iunie 2015, Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS) reunește antreprenori,întreprinderi și fundații din Regiunea Sibiului. CFAS are aproape 30 de membri din diferite domenii și sectoare de activitate și oferă membrilor un loc de întalniri unde se facilitează realizarea ideilor de afaceri, a schimburilor de experiențe și a proiectelor comune.

I’m a natural light photographer, mainly, specializing in lifestyle/family and documentary photography. I am inspired by my own beautiful family, travels and all flattering light around me. I currently reside in Sibiu | Hermannstadt, Romania and love what the landscape and lifestyle have to offer here.
We all have many hobbies but my number one passion is to capture and document memories that will last a lifetime. My deep desire is to tell people’s stories, and that is what drives me to create and to capture moments in time, shaped by light and filled with love.

More info about Photografescu, here ➡️https://photografescu.ro/

goFm este radioul cu muzica aleasă pe sprânceană care s-a născut la Sibiu în primăvara anului 2008.
www.gofm.ro
www.supertv.ro – prima televiziune HD din istoria județului Sibiu.

Rifco Trading  I have the pleasure to introduce to you our business which was founded in 1994. Since then we have distributed nationwide and our portfolio comprises of premium spirits, energy drinks,premium and super premium wines, coffee on trade channel, etc.

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.