Ambasadori Elite Business Women

Ioana Arsenie, ELITE Ambassador București

ioana.arsenie@elitewomen.org

Ioana Arsenie este un consultant de business cu expertiză în consultanța financiară, fiscală și de management care oferă strategie financiară pentru antreprenorii români. Ioana este absolventă a Facultății de Matematică din cadrul Universității din București și a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București.
În prezent are o experiență de peste 17 ani în management strategic și financiar și a ocupat într-o companie de top din agribusiness poziții de la CFO până la Financial Business Partner la nivel național dar și la nivel de grup în țări precum Turcia, Grecia, Ucraina, Republica Moldova pentru implementarea și actualizarea proceselor financiare, ca parte din direcțiile strategice. Read more...

Pentru a asista și consilia directorii generali, Ioana Arsenie a făcut parte din Board, ocupând poziții non-executive. Și-a început cariera în companii medii, specializate în contabilitate și consultanță, continuând cu o carieră în companii multinaționale precum Motore Active și TIMAC.

Specializată în strategie de business, Ioana Arsenie a lansat seria de evenimente marca „Trusted Adviser”, evenimente care au reunit zeci de antreprenori dornici să își extindă cunoștințele de strategie.

Portofoliul consultantului în business Ioana Arsenie cuprinde companii din domenii diverse, de la producție, servicii, modă, sănătate, educație, fonduri europene, companii antreprenoriale românești.

Ioana se bucură de o familie frumoasă și o fetiță de 8 ani. În timpul liber citește, face sport și iese în natură.

Contact

Site web: http://ioanaarsenie.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/IoanaArsenie2015/?fref=ts

Tel: 0727 765 520  

Ella G

Ella Gheorghioiu, ELITE Ambassador Sibiu

ella.gheorghioiu@elitewomen.org

Ma numesc Ionela Manuela Gheorghioiu, dar toată lumea îmi spune Ella. Sunt sibiancă prin adopție, cu rădăcini moldovenești. Sunt pasionată de organizare, planificare, muncă de research, Spa&wellness, terapii complementare, beauty, marketing online, citit și călătorii. Îmi place să creez comunități și să mă implic activ în ele. Îmi place să aduc oamenii împreună și să îi pun în legătură. Un fel de LinkedIn uman, cum spun prietenii mei. Acum activez în două domenii care mă pasionează: organizare de evenimente business și dezvoltare personală în Sibiu și cosmetică medicală. Am absolvit câteva școli din domeniul economic printre care se numără: ,,Colegiul Economic George Barițiu” și „Universitatea Lucian Blaga”, secția ECTS, dar și câteva cursuri din domeniul beauty și wellness. Read more...

Consider că educația este o necesitate care trebuie întreținută tot timpul și de aceea urmăresc cu mare interes tot ceea ce înseamnă cursuri sau workshopuri din sfera mea de activitate.

Scopul meu este să aduc valoare prin evenimentele pe care le organizez și promovez, dar să și confer o stare de bine tuturor clienților care vin în salonul de cosmetică medicală.

„Ella este omul de care ai nevoie dacă vrei sa cunoști Sibiul și să organizezi evenimente aici. Este informată, conectată, pasionată de tot ceea ce înseamnă evenimente din Sibiu, mai ales pe zona de dezvoltare personală. Este ghidul care iubește Sibiul și oamenii lui cu pasiune și care te face să te îndragostești rapid de acest oraș transilvănean, cu plusurile și minusurile lui.” Alina Bota, instructor.

Sibiu Events

Sibiu Events este o agenție de organizare și promovare evenimente business, simpozioane/congrese, team-building-uri, tabere și evenimente de dezvoltare personală din Sibiu.

Educație, schimbare, decizie, dezvoltare personală – Sibiu Events va aduce în orașul tau evenimentele care te vor ajuta să devii ceea ce îți dorești!

CONTACT:
Email:  sibiuevent@gmail.com

sibiuevents@yahoo.com
Telefon:0742575526
Facebook: Sibiu Events 

Andra Carolia, ELITE Ambassador Constanța

andra.carolia@elitewomen.org

Andra Carolia – Founder at R’Spa Beauty Center, Co-founder at Twenty Four – are 28 de ani și a absolvit Institutul de Management Hotelier și Turism din Luzern, Elveția. După multe stagii de pregătire în companii și lanțuri hoteliere din Elveția, Spania și China, a decis să se reîntoarcă acasă pentru a descoperi calea antreprenoriatului și a pune în practică tot ce a învățat în decursul celor 5 ani. Drept urmare, s-a reîntors în România, unde a fost manager de locație pentru un concept inedit din București, “Iconic Food and Wine by Camelia Șucu”.
„Anii petrecuți în București au fost aceia care mi-au format abilitați diferite și m-au făcut mai puternică, am învățat câte puțin din ceea ce înseamnă viața femeii de business și obstacolele prin care trebuie să înveți să te strecori. Read more...

Aici, am învățat că networking-ul este cea mai importantă armă pentru un antreprenor și ce înseamnă să primești loialitate și să fii loial. Am cules și am trăit atât de multe momente valoroase, iar pentru asta trebuie să le mulțumesc Dnei. Camelia Șucu și fiicei ei, Ioana. Au fost o adevărată inspirație și în același timp un “game changer” pentru mine, le mulțumesc enorm.

Dacă regret ceva, este că nu aveam atunci aceleași abilitați pe care le dețin am acum, probabil aș fi acționat altfel în anumite situați, însă despre asta este vorba. Să învățăm din fiecare experiență, să devenim mai buni ca oameni și automat mai buni în ceea ce facem.

În 2015 am fost prinsă de febra antreprenoriatului, mergeam la cursuri, făceam parte din grupuri sociale cu persoane care dezvoltau tot felul de business-uri pe cont propriu și fructificam zilnic ideea unui proiect pornit prin forțe proprii.

Așa a luat naștere conceptul Twenty Four, label de experiențe și networking, realizat în parteneriat cu un coleg de facultate.

Considerându-mă mereu o persoană curajoasă, în 2017 îmi doream o noua provocare, aceea de a conduce un business mai complex. Așadar, am preluat conducerea unui centru de Remodelare Corporala și Estetică Facială, din Constanța.

Cu toată sinceritatea spun că, nu știam cum voi scrie această poveste și nici măcar cum să o schițez, știam doar titlul, R’SPA Residence Beauty Center.

Oricât te-ai documenta în lumea business-ului, în orice nișă, nimeni nu îți spune deschis cum va arăta călătoria ta și ce enigme o să fii nevoit să rezolvi. Mergem la tot felul de conferințe și urmărim tot felul de speakeri de business, însă, din punctul meu de vedere nimeni nu intră în profunzimea subiectului, vorbind despre adevăratele situații în care ai nevoie de sfatul sau ajutorul unui om vechi in domeniu cu o experiența mult mai cultivată/dezvoltata.

Leardership-ul meu este bazat pe profesionalism, dezvoltare și înțelegere. Mi-am dorit încă de la început să lucrez cu oameni motivați, care vor să se dezvolte și să crească alături de mine, însă lucrurile nu au fost atât de simple la început.

Drumul meu ca antreprenor este încă în construcție, mai am atât de multe lucruri de experimentat, însă în toți acești ani, am învățat că trebuie să te dezvolți constant, să știi să spun DA pentru orice oportunitate pe care o consideri benefică, să fii corect și să știi să fii om, de fapt și de drept.

Cred cu tărie că trebuie să ai încredere în instictul tău, să nu îți fie frică să experimentezi lucruri noi, să îți depășești limitele și așa vei reuși!

“The key to success is to start before you are ready!“ M. Forleo

Cu drag, Andra.”  

Mihaela Plescan, ELITE Ambassador Timișoara

mihaela.plescan@elitewomen.org

Sunt Mihaela Bureac-Pleșcan, o mămică fericită și împlinită a unui baiețel de 1 an. Corporatisă și o femeie foarte activă, implicată în multe proiecte locale, dragostea de oameni și munca alături de ei, mi-a conturat experiența profesională de mai bine de 8 ani în Resurse Umane, mai specific în zona de carieră, proiecte de angajare, interviuri și selecție, ceea ce regăsim în companii ca rol de Recruiter / Head Hunter / Talent Acquisition Consultant. În prezent rolul de mamă este ceea ce ma împlinește ca om, alături de dorința mea de a sprijini cât mai multe femei să își urmeze talentele și interesele profesionale, mentorându-le în calitate de Consilier de carieră. Read more...

Absolventă de psihologie și certificată în mai multe instrumente de evaluare a personalității, alături de experiența practică din etapele de interviuri și angajare, îmi sprijină imaginea și statutul de profesionist. Ofer consultanță în zona de carieră și orientare profesională, sesiuni individuale de coaching și organizez workshop-uri, traininguri online și live, în zona de dezvoltare personală, a abilităților interumane/soft skills și a celor de comunicare.

Îmi plac provocările, de aceea am și decis ca să am propriul meu business în această direcție, a consultanței și antreprenoriatului. Ofer seriozitate, mă bazez pe încredere reciprocă, și sprijin conturarea unor profile umane de profesioniști în directia pe care și-o doresc cei în nevoie.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi este programat ca să obțină Succesul, indiferent cum îl definește sau pe ce planuri îl dorește. E nevoie doar de curaj, spre a ne depăși propriile frici și convingeri limitative, și pentru a acționa constant în direcția viselor noaste. De asemenea cred ca da, putem să ne trăim intenționat viața pe care o visăm.

Mă puteți foarte ușor găsi la datele de contact de mai jos

Email: miha2003@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/plescan.mihaela
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mihaelaplescan/
Page: https://www.facebook.com/MihaelaCareerCoachBusinessMentor/    

Mihaela Stoica, ELITE Ambassador Cluj-Napoca

mihaela.stoica@elitewomen.org

Sunt Mihaela, o femeie împlinită, mamă a doi adolescenți și un soț minunat. Pasionată de organizare, manager la Cabana Claris Crivaia, îmi place să aduc oamenii împreună. În această direcție am investit timp și energie în propria mea dezvoltare personală cu dorința de a ridica serviciile oferite și de a face ceva diferențiator, reprezentativ pentru ceilalți. Visul meu a fost să administrez nu doar o simplă locație! Aceasta fiind poziționată într-un mediu excelent de natură, purificator, astfel că din dorința mea de a adăuga valoare cât mai multor persoane și a îndruma copiii spre un viitor cât mai frumos, am devenit coach și trainer. Fiecare dintre noi este programat să obțină succesul, pacea și liniștea dorită, e nevoie doar de a ne depăși limitele, de a ieși din zona de confort și prin îndrumarea potrivită vom reuși să ne îndeplinim visele!

Camelia Paun Dinca, ELITE Ambassador Lisabona

camelia.paun@elitewomen.org

Camelia P. Dinca, licentiata in constructii civile, master in instalatii pentru constructii, membra efectiva al ordinului de ingineri din Portugalia.
Locuiesc de mai mult de 20 ani in Portugalia. Absolventa a mai multor cursuri pedagogice si profesionale de igiena si siguranta in munca, gestiune hoteliera, marketing global/publicitate globala si antreprenoriat .
Experienta ca proiectant (Fonseca&Seabra.S.A), analist tehnic in gestiune strategica de proiecte in dezvoltarea turistica, diriginta de santier (ex. PORTUGALTELECOM; ARRABIDASHOPPING etc) Lisabona si Porto, director tehnic hotelier (Ex. Hotel LONDRES), coordonator de contracte si proiecte internationale, Host Systems Hotel. Read more...

Activitate  in Asociatia de  Voluntariat  in “Cruz Vermelha Portugal” si prin spitale.  

Fondatoarea  Asociatiei Coloquialvox din luna Ianuarie 2014, prima asociatie de antreprenoriat care faciliteaza legaturile la nivel cultural,tehnic-profesional si educational intre antreprenorii romani,moldoveni si portughezi, in colaborare si cu alte tari precum Angola si Mozambic.

In urma vizitelor efectuate in ROMANIA am constatat necesitatea antreprenorilor de a cunoaste si cerceta noi teritorii care sa ii ajute in expansiunea activitatilor acestora.

La intoarcerea in Portugalia am descoperit aceeasi tendinta a celor de aici de a-si face publice activitatile si de a cunoaste noi traditii si teritorii.

O dorinta personala s-a nascut din necesitatea de a clarifica imaginea distorsionata care s-a creat referitor la valorile umane, de onestitate, credibilitatea, respect reciproc si loialitate pe care au lasat-o in Portugalia anumite elemente certate cu etica . 

Adevaratii romani sunt aceia care fac parte  dintr -o natiune cu vechi traditii, care conserva aceleasi valori mostenite din mos-stramosi, ceea ce onoreaza si astazi  culorile tarii noastre, Romania.

Introducerea unei noi constiinte, aceea a umanitatii prin cunoasterea si identificarea valorilor umane ale fiecaruia contribuie la formarea unui tot unitar. Astfel in ideea de a aduce aportul nostru pentru o lume prospera si fericita am pregatit proiectul pedagocic “Meditar faz a diferenca” care este distribuit in scoli si licee si se adreseaza elevilor si dascalilor acestora. 

Mihaela Stroe, International Ambassador Elite Business Women

www.mihaelastroe.ro

Sunt Mihaela Stroe PhD, Ambasador Elite Business Women la nivel internațional și singuruanalist comportamental (profiler) în zona de business din România pregătit special de către Joe Navarro, cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului. 
La 25 de ani am ales drumul antreprenoriatului și doresc, ca prin meseria mea, să susțin alături de ELITE Business Women, crearea unei comunități de Femei de Afaceri Puternice atât în viața Profesională cât și Personală.
Misiunea mea personală în viață este: „Educ, Motivez și Inspir Oamenii care vor să fie pe Primul loc în viața lor”.  Read more...

Fac aceasta prin programe de coaching, training, conferințe și cărți scrise atât în limba română cât și în engleză. Printre cărțile mele se numară: ‘în Armonie cu Mine!’, ‘Fii pe primul loc în viața ta!’ și ‘Momente de luciditate-7 pași simpli către armonia interioară’ (audiobook).

Pentru a fi la curent cu activitatea mea și a te conecta cu mine, te invit pe pagina mea profesională: www.mihaelastroe.ro și pe canalul meu de YouTube https://www.youtube.com/user/PhDMihaelaStroe.

Adriana Fagarasian, ELITE Ambassador Roma

adriana.fagarasian@elitewomen.org

Adriana își împarte timpul între societate, activitățile de voluntariat, evenimente, cărți și familie.
Iubește România pentru că acolo este casa bunicilor de la Botoșani în care a deschis ochii și a făcut primi pași. Iubește România pentru istoria, geografia și oamanii dragi din jurul sau. Iubește România pentru că poate gândi cel mai bine în limba acestei țări. O limbă în care poate vorbi cu dragoste, hotărât și simplu.
Având un spirit  activ, reprezintă exemplul de femeie puternica care depășeste cu diplomație și seninătate obstacolele unei vieți pline de neprevăzut. Read more...


Împreună cu soțul ei, a pus pe picioare o afacere în domeniul construcțiilor, a creat numeroase locuri de muncă pentru românii din Italia și a realizat numeroase lucrări de amploare.
Cu o experienta de 10 ani în diverse provocări antreprenoriale cu ar fi, construcțiile și serviciile de pază și curățenie, a fost motivată și de curand, a adus pe piața imobiliară societatea Gruppo Iro Real Estate unde este administrator.
Gruppo Iro Real Estate este un punct de referință pentru clienții care doresc să vândă, să cumpere sau să închirieze o proprietate. Cum? Oferind profesionalism, garantând asistența și consultanța financiară și juridică în toate fazele de negociere, punand la dispozitie personal calificat.