Ambasadori Elite Business Women

Ana-Maria Preda, Executive Assistant

ana.mariapreda@elitewomen.org

Ana-Maria Preda a absolvit liceul „Octavian Goga” și este studentă la Universitatea ” Lucian Blaga „, Facultatea de Științe Economice, urmând profilul Business Administration.
Mereu a avut parte de oportunități în ceea ce privește conducerea unui grup de oameni, astfel încât ambiția și perseverența au urmat-o pe parcurs. Este o fire comunicativă, deschisă și artistică, iar unul dintre talentele ei este cântatul, prin intermediul căruia a reușit să câștige titlurile de ‘Miss’ atât în liceu cât și în facultate. Este pasionată de cărțile cu tematică economică, dar și de cele care se bazează pe concepte precum leadership, coaching. Este, de asemenea, o fire analitică și perfecționistă, organizată și conștiincioasă. În viață se ghidează după principiul Crede că poți și vei fi deja la jumătatea drumului.” (Theodore Roosevelt) astfel, ea mereu încearcă să îi ajute pe ceilalți să vadă dincolo de provocări și să le perceapă ca pe niște oportunități de dezvoltare personală.

Ioana Arsenie, ELITE Ambassador București

ioana.arsenie@elitewomen.org

Ioana Arsenie este consultant de business cu expertiză în consultanța financiară, fiscală și de management care oferă servicii integrate de strategie financiară si contabilitate pentru antreprenorii români.
Ioana este absolventă a Facultății de Matematică din cadrul Universității din București și a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București. Este Fellow Member ACCA (Association of Certified Chartered Accountants).
Din anul 2000, Ioana a acumult o experienta vasta in consultanta, în management strategic și financiarși a ocupat într-o companie de top din agribusiness poziții de la CFO până la Financial Business Partner la nivel național dar și la nivel de grup în țări precum Turcia, Grecia, Ucraina, Republica Moldova pentru implementarea și actualizarea proceselor financiare, ca parte din direcțiile strategice. Read more...

Pentru a asista și consilia directorii generali, Ioana Arsenie a făcut parte din Board, ocupând poziții non-executive. Și-a început cariera în companii medii, specializate în contabilitate și consultanță, continuând cu o carieră în companii multinaționale precum Motoractive IFN și TImac Agro Romania – Grupul Roullier.

Specializată în strategie de business, Ioana Arsenie a lansat seria de evenimente marca „Trusted Advisor”, evenimente care au reunit zeci de antreprenori dornici să își extindă cunoștințele de strategie si finante.

Portofoliul consultantului în business Ioana Arsenie cuprinde companii din domenii diverse, de la producție, servicii, modă, sănătate, educație, sport, fonduri europene, companii antreprenoriale românești.

Ioana se bucură de o familie frumoasă. În timpul liber se ocupa de dezvoltarea proiectului EduPerformance (www.eduperformance.ro), asociatie care are misiunea de a oferi parintilor instrumente inovative, prin continut de calitate realizat de parinti, profesori si specialisti, dar si ateliere de educatie financiara si antreprenoriala, comunicare si gestiunea conflictelor pentru copii.

Contact

Site web: http://ioanaarsenie.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/IoanaArsenie2015/?fref=ts

Tel: 0727 765 520 

Alina Ciorogariu-Muntean, ELITE Ambassador Sibiu

alina.ciorogariu@elitewomen.org

Sunt Alina Ciorogariu-Muntean, Organizator de Evenimente la nivel international si ma caracterizez prin trei cuvinte: Creativitate, Muncă și Experiență.
…de la model la Manager de Evenimente
Pasiunea mea pentru organizarea de evenimente a luat nastere cu multi ani in urma, cand la varsta de 19 ani, in urma castigarii titlului de Miss Tourism World 2003 la finala internationala care s-a desfasurat in Venezuela, mi s-a oferit sansa sa lucrez cu organizatia mondiala a concursului cu sediul in Marea Britanie. Read more...

In urma predarii coroanei in anul 2004, organizatorii mi-au propus sa raman la Londra si mi-au oferit un job in cadrul companiei. De aici a fost doar un pas la a descoperi pasiunea mea pentru evenimente, pentru multitudinea detalilor care stau la baza organizarii si coordonarii unor evenimente internationale anuale de o asemenea amploare. La inceput fiind responsabila cu partea de PR si marketing a organizatiei, m-am perfectionat si am avansat, punand bazele unei cariere solide in Management de Evenimente. Ascensiunea carierei mele a atins un nivel important in 2007, cand am fost numita Managing Director iar in 2008 am devenit Vice Presedinta organizatiei Tourism World din Marea Britanie.

In 2012, meritele mi-au fost recunoscute de Universitatea World Peace din Thailanda, care mi-a conferit gradul Doctor Honoris Causa, Hon. PH.D. in World Peace (Comerț Internațional și Economii)

Timp de 15 de ani, mi-am îmbunătățit abilitățile proiectând nenumărate evenimente pentru companii mari și mici, inclusiv sectoare guvernamentale la nivel international. De la evenimente de mare amploare care se desfasoara in direct la TV, la conferinte de presa, seminarii, evenimente de lansare, activari de brand, gale de decernare a premilor, evenimente cu scop caritabil, evenimente culturale… am planificat, proiectat și coordonat totul.

Dupa 14 ani de evenimente la nivel international, in 2018 ia nastere A C Events cu sediul in Sibiu, Romania.

Specializată în crearea de evenimente excepționale pentru clienți privați și corporate, la A C Events proiectăm, planificăm și gestionăm fiecare proiect de la concepție la execuție

Suntem pasionați de ceea ce facem; iar integritatea, serviciile impecabile și atenția extraordinară la detalii – este pur și simplu înglobat în tot ceea ce facem.

Cu sediul in Sibiu-Romania, oferim serviciile noastre la scară națională și internațională.

CONTACT:
Website: www.acevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ACEvents.ro/
Email: office@acevents.ro
Tel: 0741 553438 

Ella G

Ella Gheorghioiu, ELITE Ambassador Sibiu

ella.gheorghioiu@elitewomen.org

Ma numesc Ionela Manuela Gheorghioiu, dar toată lumea îmi spune Ella. Sunt sibiancă prin adopție, cu rădăcini moldovenești. Sunt pasionată de organizare, planificare, muncă de research, Spa&wellness, terapii complementare, beauty, marketing online, citit și călătorii. Îmi place să creez comunități și să mă implic activ în ele. Îmi place să aduc oamenii împreună și să îi pun în legătură. Un fel de LinkedIn uman, cum spun prietenii mei. Acum activez în două domenii care mă pasionează: organizare de evenimente business și dezvoltare personală în Sibiu și cosmetică medicală. Am absolvit câteva școli din domeniul economic printre care se numără: ,,Colegiul Economic George Barițiu” și „Universitatea Lucian Blaga”, secția ECTS, dar și câteva cursuri din domeniul beauty și wellness. Read more...

Consider că educația este o necesitate care trebuie întreținută tot timpul și de aceea urmăresc cu mare interes tot ceea ce înseamnă cursuri sau workshopuri din sfera mea de activitate.

Scopul meu este să aduc valoare prin evenimentele pe care le organizez și promovez, dar să și confer o stare de bine tuturor clienților care vin în salonul de cosmetică medicală.

„Ella este omul de care ai nevoie dacă vrei sa cunoști Sibiul și să organizezi evenimente aici. Este informată, conectată, pasionată de tot ceea ce înseamnă evenimente din Sibiu, mai ales pe zona de dezvoltare personală. Este ghidul care iubește Sibiul și oamenii lui cu pasiune și care te face să te îndragostești rapid de acest oraș transilvănean, cu plusurile și minusurile lui.” Alina Bota, instructor.

Sibiu Events

Sibiu Events este o agenție de organizare și promovare evenimente business, simpozioane/congrese, team-building-uri, tabere și evenimente de dezvoltare personală din Sibiu.

Educație, schimbare, decizie, dezvoltare personală – Sibiu Events va aduce în orașul tau evenimentele care te vor ajuta să devii ceea ce îți dorești!

CONTACT:
Email:  sibiuevent@gmail.com

sibiuevents@yahoo.com
Telefon:0742575526
Facebook: Sibiu Events 

Mihaela Plescan, ELITE Ambassador Timișoara

mihaela.plescan@elitewomen.org

Sunt Mihaela, un om simplu, o femeie împlinită și fericita mămică a unui băiețel cu părul bălai care mi-a schimbat viața. Carieristă de profesie și o femeie foarte activă online, implicată în multe proiecte locale, dragostea de oameni și munca alături de ei, mi-a conturat experiența profesională de mai bine de 10 ani în Resurse Umane, mai specific în zona de carieră, proiecte de angajare, interviuri și selecție, ceea ce regăsim în companii ca rol de Recruiter sau Talent Acquisition Consultant. În prezent rolul de mamă este ceea ce mă împlinește ca om, alături de dorința mea de a sprijini cât mai multe persoane să își urmeze talentele și interesele profesionale, mentorându-le în calitate de Consultant de carieră. Read more...

Absolventă de psihologie și certificată în mai multe instrumente de evaluare a personalității, alături de experiența practică din etapele de interviuri de angajare, îmi susțin imaginea și statutul de profesionist. Ofer consultanță în zona de carieră și orientare profesională, sesiuni individuale de coaching și organizez workshop-uri, traininguri online și live, în zona de dezvoltare personală, a abilităților interumane/soft skills și a celor de comunicare.

Îmi plac provocările, de aceea am și decis ca să am propriul meu business în această direcție, a consultanței și management de carieră. Ofer profesionalism, mă bazez pe încredere reciprocă, și sprijin conturarea unor profile umane de profesioniști în direcția pe care și-o doresc cei în nevoie.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi este programat ca să obțină Succesul, indiferent cum îl definește sau pe ce planuri îl dorește. E nevoie doar de curaj, spre a ne depăși propriile frici și convingeri limitative, și pentru a acționa constant în direcția viselor noaste. De asemenea cred ca da, putem să ne trăim intenționat viața pe care o visăm.

Mă puteți foarte ușor găsi la datele de contact de mai jos

Email: miha2003@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/plescan.mihaela
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mihaelaplescan/
Page: https://web.facebook.com/MihaelaCareerCoach/ 

Loredana Trocan, ELITE Ambassador Timișoara

loredana.trocan@elitewomen.org

Loredana Trocan are 31 de ani și deține franciza HANSEN ergonomics studio din Timisoara. Oferă soluții de design de interior, planificare, compartimentare și optimizare a spațiilor. Comercializează mobilier de calitate și ergonomic care se potrivește modelului de business, culturii organizaționale și bugetului clientului. Fie că este vorba de un spațiu de birou, o sală de conferințe sau o cafenea, serviciile și produsele oferite se potrivesc oricărui tip de activitate. Motto-ul brandului HANSEN: ”Prin design, ergonomie și pasiune există viață după week-end”. 
Pentru Loredana pe primul loc este familia. Are două fetițe minunate și un soț care o iubește și o susține în tot ceea ce face. Este o persoană sociabilă, își prețuiește prietenii, călătorește când are ocazia și iubește muzica. Read more...

A studiat la Facultatea de Management în Producție și Transporturi – secția construcții, din cadrul Universității Politehnica Timișoara. A urmat cursuri de vânzari, expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene, mini MBA, antreprenoriat și management.

Are un parcurs profesional din care a învățat atât din greșeli, cât și din reușite. În perioada facultății a avut curaj să înființeze propria agenție BTL (Below-the-line). A organizat campanii de promovare în magazine, samplinguri în mai multe medii (stradal, malluri, magazine, târguri), cursuri de modelling, prezentări de modă, festival de modă, având alături o echipa de promoteri, hostesse, modele si colaboratori. A colaborat ca și manager zonal cu agenția  Wave Division în proiecte tip BTL  pentru brandurile Procter&Gamble, Doncafe și altele. Ultima experientă profesională a fost în cadrul companiei Interbrands Marketing & Distribution. A lucrat timp de 4 ani și 3 luni în departamentul de vânzări, divizia Top Traditional Trade. Pentru că este competitivă și îi place să iasă în evidență prin ceea ce face, a câștigat locul I și locul II la nivel național în cadrul unor concursuri de promovare și vânzare a brandurilor Procter&Gamble.

Din anul 2015 a intrat în concediu de creștere a copilului și timp de 3 ani și jumătate s-a dedicat creșterii celor două fetițe, care s-au născut la diferență de un an și jumătate. Având o nouă viață și-a dat seama că dorește să facă o schimbare din punct de vedere profesional și a ales să se pregăteasca pentru a-și deschide propria afacere. Ultimul an din perioada concediului de creștere a copilului a fost unul de educare, cercetare, planificare și acționare. A cumpărat o franciză. Și partea bună e că în urma participării cu un plan de afaceri în cadrul competiției ”Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest”, proiectul a fost aprobat pentru finanțare nerambursabilă. Un start perfect pentru primul an de funcționare al afacerii.  Franciza aleasă se numește ”HANSEN ergonomics studio” și a fost fondată în București de Liviu Soucă și Diana Blinda, prezentă pe piață de mai bine de 15 ani.  A ales acest model de business pentru că este deja testat , ofera know-how și suport.

Pentru că iubeste foarte mult copii este voluntar în cadrul programului educațional pentru copii din medii defavorizate ”Ajungem Mari” al asociației Lindenfeld.

”Lucrez la îndeplinirea visului meu alegând sa am curaj pentru a acționa, răbdare pentru a reuși, energie și pasiune. Contribui la un viitor mai bun al copiilor noștrii, dând mai departe ceea ce am învățat.

Ma bucur să fac parte din echipa Elite Business Women, în care cred cu tarie și consider că este o școală de antreprenoriat, în care nu există limită pentru dezvoltarea personală și profesională. Este o comunitate de antreprenori de succes, care crește pe zi ce trece, conectează oameni și afaceri, atat în România cât și internațional.”

Loredana  Trocan, Head of HANSEN ergonomics studio – Timișoara

“There is life after weekend”

Telefon: +40 726 056 590

E-mail: loredana@hansen.ro

www.hansen.ro 

Maria Tanasă, ELITE Ambassador Timișoara

maria.tanasa@elitewomen.org

Maria Tanasă este antreprenor, formator şi consultant în management şi afaceri. Pasionată de economia socială, susţine proiecte cu impact comunitar şi crede în investiţiile pe termen lung. Fire voluntară, energică şi dedicată, îmbină experienţa antreprenorială cu vocaţia şi este implicată în multiple proiecte. A fondat acum 17 ani firma You Programming, firmă de consultanță în management și afaceri, specializață în dezvoltarea afacerii, în strategia afacerii și management strategic. O firmă mică, care are un rol strategic în viața multor companii mari, cu un portofoliu restrâns de clienți, dar fidel și constant, oferind clienților soluții, asigurând designul unei afaceri 360 de grade, fie că vorbim de start-up sau firme consacrate, dezvoltă potențialul fiecărui client. Read more...

Acum 8 ani a demarat împreună cu încă 5 prieteni, primul proiect de economie socială,  A.N.A., Marcă Socială 001 și Societate de Inserție și Incluziune Socială a Persoanelor cu Dizabilități. Scopul A.N.A  este să creeze și să susțină locurile de muncă pentru persoanele din grupul vulnerabil. Așa s-a născut Făbricuța de Cosmetică Hotelieră- HOKY, unde lucrează beneficiarii asociaţiei. Un atelier micuț, cochet și cu potențial, unde cei care nu aud sunt ascultați, unde cei care nu știu să numere șunt ajutați, unde cei care nu pot fi rapizi primesc sarcini, unde ai nevoie de răbdare și tact. Fiecare loc de muncă a fost creeat special pentru fiecare om și nu invers. Este o potrivire armonioasă și fiecare își poate dezvolta și pune în evidență abilitățile și talentul fiecărui lucrător. În Făbricuța Hoky realizăm cosmetică hotelieră pentru multe hoteluri și pensiuni din zona de vest a țării și nu numai.

În cadrul asociației funcționează Centrul De Consiliere și Mediere ANA, unde alături de psihologi și specialiști oferim consiliere psihologică și orientare vocațională persoanelor din grupul vulnerabil. De asemenea, în 2018 am fondat și Centrul de Formare Profesională ANA, unde realizăm cursuri de formare profesională, utilizând metode simple cum ar fi răbdarea, îndelunga repetiție și explicațiile clare și simple, astfel încât fiecare participant să asimileze cu adevărat informația, în ritmul său de învățare, fără a grăbi lucrurile, fără a forța și fără a număra orele, ci reușitele. Fie că formatorii noștri folosesc limbajul semnelor, fie că lucrează cu fiecare în parte, au atenție pentru fiecare cursant și îi pregătesc cu adevărat pentru o meserie care le poate schimba destinul. Scopul nostru este să activăm, să formăm o parte din grupul vulnerabil și să îi ajutăm să devină lucrători valoroși.

Piața muncii în prezent, are mare nevoie de lucrători, iar persoanele din grupul vulnerabil, au mare nevoie de un loc de muncă. Există meserii potrivite și există oameni modești, harnici și bucuroși să le facă. Noi doar am întins o punte de legătură între aceste două nevoi. Vorbim de meserii precum cameristă, recepționer, spălător de vase, agenț curățenie, grădinar, manipulanț, secretar sau ajutor de bucătar, dar și multe altele. Ne asigurăm de inserția persoanelor în noul loc de muncă, de interacțiunea cu echipa, ne asigurăm că își înțeleg sarcinile și le îndeplineșc așa cum trebuie. Un serviciu nou, care a fost primit cu bucurie de către partenerii noștri din industria ospitalității în mod special.

Alături de partenerul de viaţă şi de afacere, Cosmin, au început în 2015, un proiect senzațional: Fantasticul Banat care este un proiect de anvergură, destinat promovării Banatului, într-un mod complet, complet, inedit, vibrant, epic, incluzând destinații și obiective turistice, natură, evenimente, spiritualitate, istorie, cultură, tradiție printr-o prezentare media de excepție. Îşi doresc ca FantasticulBanat.com să devină una dintre cele mai vaste și complete platforme de promovare a Fantasticului Banat din Minunata Românie!

Maria TANASĂ
004074102001
maria.tanasa.consultant@gmail.com

Mihaela Stoica, ELITE Ambassador Cluj-Napoca

mihaela.stoica@elitewomen.org

Mihaela Stoica este antreprenor în serie, conducând două afaceri de succes încă de la o vârstă extrem de fragedă: Cabana Claris din stațiunea Crivaia și fabrica de mobilă Valber. Pentru că a simțit că poate mai mult de atât, Mihaela a devenit Ambasador EBW la Cluj-Napoca și s-a dezvoltat și mai mult pe plan personal și profesional, devenind trainer certificat și independent John Maxwell și trainer de vânzări SELLification. De asemenea este și psihoterapeut la Asociația de psihoterapie integrativă ACCPI. Este o persoană dinamică și dornică de a adăuga valoare în permanență persoanelor din jurul ei și spune de fiecare dată: „Fiecare dintre noi este programat să obțină succesul, performanța dar și pacea, liniștea dorită! Este nevoie doar de a ne depăși limitele, de a ieși din zona de confort și prin îndrumarea și mediul potrivit vom reuși să ne îndeplinim visele! Urmează-ți visele!” Read more...

Este și o femeie împlinită, mamă a doi adolescenți și un soț minunat. Pasionată de organizare, manager la Cabana Claris Crivaia, îi place să aducă oamenii împreună. În această direcție a investit timp și energie în propria ei dezvoltare personală cu dorința de a ridica serviciile oferite și de a face ceva diferențiator, reprezentativ pentru ceilalți. Visul ei a fost să administreze nu doar o simplă locație! Aceasta fiind poziționată într-un mediu excelent de natură și purificator, din dorința de a adăuga valoare cât mai multor persoane și a îndruma copiii spre un viitor cât mai frumos, a devenit coach și trainer.

„Vă aștept într-un mediu prielnic, înconjurat de pădure, apă și izvoare pentru a ne îndeplini visele și a ne adăuga valoare reciproc.”

Mihaela Stoica

Manager, Trainer & Coach

Cabana Claris Crivaia  

http://www.hotel-claris.ro/

Cristiana Dima, ELITE Ambassador Constanța

cristiana.dima@elitewomen.org

Cristiana Dima este specialist in marketing, comunicare in afaceri si NLP, iar din 2009 conduce propria companie in domeniul Publicitate si PR.
Recent a infiintat Asociatia Commit 2 Evolution si a lansat Campania Lunch Box is Cool cu scopul de a atrage atentia asupra obezitatii infantile. In prezent, inspirata fiind de Eva, fetita ei, pregateste un nou proiect, un atelier de design si productie de haine pentru fetite cool.
Despre Cristiana, cei din jurul ei spun ca ii place sa isi acorde provocari constant. Iubeste arta, cultura și își iubește semenii. Constant se implică proiecte care ajuta la dezvoltarea comunitatii. Read more...


Psihologia, o alta pasiune de-a ei, a ajutat-o enorm sa-i inteleaga pe cei din jur, sa invate cum sa gestioneze orice tip de relatie, insa, cel mai important, a ajutat-o sa se cunoasca si sa se dezvolte.
Crede și încurajează independenta financiara a femeilor. Resursele proprii, spune Cristiana, le ajuta pe femei sa ia decizii asumate, atât pe plan personal, cât și profesional. Este convinsă că femeile interesate de zona business pot avansa negresit dacă vor înțelege bazele afacerii, nu vor face compromisuri și dacă vor crede în capacitatea lor de negociere și convingere.
Deși este preocupata de cariera, Cristiana își face timp sa ajungă și în sala de sport, iar pe noptiera are întotdeauna o carte care o inspira și o motivează. În timpul liber, calatoreste cu fetita ei, citeste sau petrece timp de calitate cu oamenii dragi. 

Mihaela Stroe, International Ambassador Elite Business Women

www.mihaelastroe.ro

Sunt Mihaela Stroe PhD, Ambasador Elite Business Women la nivel internațional și singuruanalist comportamental (profiler) în zona de business din România pregătit special de către Joe Navarro, cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului. 
La 25 de ani am ales drumul antreprenoriatului și doresc, ca prin meseria mea, să susțin alături de ELITE Business Women, crearea unei comunități de Femei de Afaceri Puternice atât în viața Profesională cât și Personală.
Misiunea mea personală în viață este: „Educ, Motivez și Inspir Oamenii care vor să fie pe Primul loc în viața lor”.  Read more...

Fac aceasta prin programe de coaching, training, conferințe și cărți scrise atât în limba română cât și în engleză. Printre cărțile mele se numară: ‘în Armonie cu Mine!’, ‘Fii pe primul loc în viața ta!’ și ‘Momente de luciditate-7 pași simpli către armonia interioară’ (audiobook).

Pentru a fi la curent cu activitatea mea și a te conecta cu mine, te invit pe pagina mea profesională: www.mihaelastroe.ro și pe canalul meu de YouTube https://www.youtube.com/user/PhDMihaelaStroe.

Camelia Paun Dinca, ELITE Ambassador Lisabona

camelia.paun@elitewomen.org

Camelia P. Dinca, licentiata in constructii civile, master in instalatii pentru constructii, membra efectiva al ordinului de ingineri din Portugalia.
Locuiesc de mai mult de 20 ani in Portugalia. Absolventa a mai multor cursuri pedagogice si profesionale de igiena si siguranta in munca, gestiune hoteliera, marketing global/publicitate globala si antreprenoriat .
Experienta ca proiectant (Fonseca&Seabra.S.A), analist tehnic in gestiune strategica de proiecte in dezvoltarea turistica, diriginta de santier (ex. PORTUGALTELECOM; ARRABIDASHOPPING etc) Lisabona si Porto, director tehnic hotelier (Ex. Hotel LONDRES), coordonator de contracte si proiecte internationale, Host Systems Hotel. Read more...

Activitate  in Asociatia de  Voluntariat  in “Cruz Vermelha Portugal” si prin spitale.  

Fondatoarea  Asociatiei Coloquialvox din luna Ianuarie 2014, prima asociatie de antreprenoriat care faciliteaza legaturile la nivel cultural,tehnic-profesional si educational intre antreprenorii romani,moldoveni si portughezi, in colaborare si cu alte tari precum Angola si Mozambic.

In urma vizitelor efectuate in ROMANIA am constatat necesitatea antreprenorilor de a cunoaste si cerceta noi teritorii care sa ii ajute in expansiunea activitatilor acestora.

La intoarcerea in Portugalia am descoperit aceeasi tendinta a celor de aici de a-si face publice activitatile si de a cunoaste noi traditii si teritorii.

O dorinta personala s-a nascut din necesitatea de a clarifica imaginea distorsionata care s-a creat referitor la valorile umane, de onestitate, credibilitatea, respect reciproc si loialitate pe care au lasat-o in Portugalia anumite elemente certate cu etica . 

Adevaratii romani sunt aceia care fac parte  dintr -o natiune cu vechi traditii, care conserva aceleasi valori mostenite din mos-stramosi, ceea ce onoreaza si astazi  culorile tarii noastre, Romania.

Introducerea unei noi constiinte, aceea a umanitatii prin cunoasterea si identificarea valorilor umane ale fiecaruia contribuie la formarea unui tot unitar. Astfel in ideea de a aduce aportul nostru pentru o lume prospera si fericita am pregatit proiectul pedagocic “Meditar faz a diferenca” care este distribuit in scoli si licee si se adreseaza elevilor si dascalilor acestora. 

Adriana Fagarasian, ELITE Ambassador Roma

adriana.fagarasian@elitewomen.org

Adriana își împarte timpul între societate, activitățile de voluntariat, evenimente, cărți și familie.
Iubește România pentru că acolo este casa bunicilor de la Botoșani în care a deschis ochii și a făcut primi pași. Iubește România pentru istoria, geografia și oamanii dragi din jurul sau. Iubește România pentru că poate gândi cel mai bine în limba acestei țări. O limbă în care poate vorbi cu dragoste, hotărât și simplu.
Având un spirit  activ, reprezintă exemplul de femeie puternica care depășeste cu diplomație și seninătate obstacolele unei vieți pline de neprevăzut. Read more...


Împreună cu soțul ei, a pus pe picioare o afacere în domeniul construcțiilor, a creat numeroase locuri de muncă pentru românii din Italia și a realizat numeroase lucrări de amploare.
Cu o experienta de 10 ani în diverse provocări antreprenoriale cu ar fi, construcțiile și serviciile de pază și curățenie, a fost motivată și de curand, a adus pe piața imobiliară societatea Gruppo Iro Real Estate unde este administrator.
Gruppo Iro Real Estate este un punct de referință pentru clienții care doresc să vândă, să cumpere sau să închirieze o proprietate. Cum? Oferind profesionalism, garantând asistența și consultanța financiară și juridică în toate fazele de negociere, punand la dispozitie personal calificat.