Sunt Dana Stan – Dr. chimist, iar în anul 2002 am pus bazele companiei DDS DIAGNOSTIC.

Compania DDS furnizează soluții de încredere pentru laboratoarele medicale prin comercializarea de kituri, reactivi și aparatură pentru diagnosticul in vitro. Eforturile noastre sunt îndreptate spre susținerea economiei autohtone astfel încât o parte din produsele comercializate sunt produse în România la standardele UE. În plus, lucrăm permanent la îmbunătățirea produselor și dezvoltarea portofoliului, prin departamentul propriu de cercetare.

Cu peste 15 ani de activitate în domeniul diagnosticului in vitro putem să folosim experiența dobândită pentru susținerea și optimizarea laboratoarelor medicale. Fie că este vorba despre traininguri pentru personalul de laborator, asistență în cazul obținerii de rezultate eronate, documentație, analiza performanței laboratorului sau stabilirea de acțiuni care să optimizeze activitatea laboratorului, noi vă putem ajuta.

Produsele companiei sunt folosite în prezent în peste 200 laboratoare medicale în clinici publice sau private și sunt fabricate în conformitate cu Directiva 98/79/CE, transpusă în HG 798 din 3 iulie 2003, prezentând totodată autorizație de punere pe piață emisă de Ministerul Sănătații din România – Agenția Naționala a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Toate produsele au marcaj CE. Prin implicarea în activități de cercetare-dezvoltare reușim să contribuim la dezvoltarea de noi tehnologii de diagnostic rapide, precise, ușor de folosit de profesioniști, accesibile pacienților și cu un cost redus.

DDS Diagnostic se bazează pe transparența și corectitudine, responsabilitate, echitate și colaborare. Suntem dedicați satisfacerii cerințelor clienților/partenerilor/colaboratorilor noștri. Ne place să numim clienții noștri parteneri și colaboratori, deoarece creștem și ne dezvoltăm împreună. Experiența de peste 15 ani în acest domeniu precum și echipa noastră profesionistă, multidisciplinara și entuziastă ne ajută să acordăm cel mai bun suport clienților noștri. Susținererea dezvoltării profesionale și personale prin participarea la traininguri, workshopuri, manifestări științifice, stagii de pregătire atât naționale cât și internaționale, este unul dintre obiectivele noastre majore. Dovedim promptitudine și eficiență în livrarea produselor și serviciilor noastre.