Elite Business Club București - Afacerile Românești la Centenar

Speakerii evenimentului

Raluca Radu

Despre cum ajuta on-line-ul in demersul de dezvoltare a afacerilor ne va vorbi doamna Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro și Co-OrganizatorGPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România. Având o experiență de peste 12 ani în marketing digital și strategie de business online, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de comerț electronic, fiind trainer de e-commerce în cadrul DallesGO și consultant in zona de strategie și marketing online pentru business-uri la început de drum în mediul digital. In trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia și a condus cu succes echipe și proiecte online in cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro. Read more...

De asemenea, Raluca are o puternică experiență în zona de startup-uri de tehnologie, fiind co-fondatorul proiectului How To Web și implicându-se ca mentor sau advisor în numeroase startup-uri tech autohtone. Absolventă de Automatică și Calculatoare și pasionată de matematică, Raluca este convinsă că datele și logica stau la baza unei strategii de business eficiente. 

Dan Mocanu: «Al cui este viitorul în business, al lui Venus sau al lui Marte?». Există un antreprenoriat specific feminin și unul masculin? Provocări și oportunități de viitor în antreprenoriat.
Dan este arhitect de inovație, un catalizator pentru creșteri accelerate în afaceri prin dezvoltarea de strategii de produs și modele de business de tipul pionier care redefinesc jocul la nivel de industrie și leadership. Este practician acreditat Blue Ocean Strategy, coach membru ICF (Internațional Coaching Federation), și are peste 500 de ore de formare în leadership acreditat la IACET (Internațional Association for Continuing Education and Training), în Statele Unite.
Dan a trăit 17 ani în Statele Unite unde a lucrat la Microsoft și a fost lector de fizică și matematică în învățământul superior american. Read more...

Începând cu 2004 după întoarcerea sa în țară, Dan a generat performanță cu sute de antreprenori, executivi, manageri seniori și persoane cheie din conducerea a peste 150 de companii locale și multinaționale, în proiecte de dezvoltarea afacerilor prin transformarea culturii organizaționale.
Veniturile suplimentare cumulate catalizate de Dan se ridică la peste 50 Milioane de Euro cu un ROI mediu de 50 la 1 și cel puțin de 10 la 1.
Conduce programe pentru antreprenori, corporații și profesioniști.

Irina Munteanu – CFO Veolia Romania

Irina va aborda tema Leadership feminin şi Egalitatea de gen. Din rolul ei de Ambasador Veolia, Irina se ocupă de promovarea egalitatii de gen. „Liderii trebuie să inţeleagă că, promovand egalitatea de gen, aduc beneficiu direct companiei. Provocarea mea zilnica este sa fiu femeie intr-o pozitie de top management intr-o lume a barbatilor, deoarece trebuie sa arat in orice moment ca sunt stapana pe situatie si, in acelasi timp, suficient de diplomata si echilibrata pentru a face fata”. Mai multe despre Irina: http://www.mediaimage.group/WKY-PUR-TML/monitorizare/ApaNova/romana2/28_11_18/7398002.html?fbclid=IwAR3Zgb2MrW1dWbECHjMbBKMIRmiO68KthDt1Gnje-BRoGAYnEV13BrZHbs4

Corneliu Bodea

Corneliu BODEA, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români și președintele Centrului Român al Energiei (CRE),organizație de renume în domeniul energiei. Dl. Bodea susține prioritățile sectorului energetic românesc și facilitează comunicarea cu instituțiile relevante de la Bruxelles, implicându-se activîn problematicile naționale, regionale și europene ale domeniului în care își desfășoară activitatea.
Totodată, Corneliu Bodea este acționar al grupului internațional de companii ABBC şi CEO al Adrem, brand cu o istorie de peste 20 de ani pe piaţa din România. Adrem include companiile grupului specializate în produse, soluţii şi servicii aferente domeniului energetic: Adrem Invest, Adrem Engineering şi Adrem Link. Read more...

Corneliu Bodea are o experiență de peste 20 de ani în domeniul energetic, perioadă în care a lucrat îndeaproape cu compania Adrem Invest, cea cu care a pornit la drum în 1992, a dezvoltat un brand de companie şi o viziune de management care prețuiește și dezvoltă continuu resursa umană. Totodată, Bodea susţine cu pasiune tinerele talente şi start up-urileromâneşti, prin proiecte de leadership şi mentorship precum Leaders School şi RICAP.
De formație inginer, Corneliu Bodea și-a continuat parcursul profesional susținut de o diplomă în management și ulterior de un MBA, din partea Open University, Marea Britanie.

Petronela Luca

Despre performanță în stomatologie ne va vorbi Petronela Luca – General Manager al Clinicilor UNIDENT, Doctor în Științe Medicale.

„Iubesc ceea ce fac și investesc toată energia mea în același obiectiv: să oferim servicii medicale premium în medicina dentară”, dna Petronela Luca, Doctor în Științe Medicale & GM UNIDENT.

https://www.unident.ro/

 

Locația și data evenimentului: Commons – 18 decembrie, 09.30 – 13:00

Parteneri

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.