Elite Business Club București

Speakerii evenimentului

Doina Vilceanu – Cum facem online-ul sa lucreze pentru noi în 2019

De 17 ani este „om de marketing”. A început cu partea de PR și organizare de evenimente BTL ca apoi să se îndrăgostească iremediabil de online. A pus bazele canalului de vânzare online pentru compania multinațională Studio Moderna. În 2004, când nimeni nu credea măcar în internet, a reușit o creștere de peste 1.000% a vânzărilor online.
În 2013 s-a alăturat businessului de familie ContentSpeed în calitate de manager de Marketing și Vânzări. Înființată acum peste 15 ani, compania a devenit lider de piață în soluții pentru magazine online. Platforma de eCommerce ContentSpeed a fost aleasă de branduri ca Sephora, Diverta, Chicco, ProfiHairShop, Maxy Toys, Coccodrillo, Elbi Electric și alte peste 650 de magazine online B2C și B2B. Read more...


Doina este implicată în creșterea pieței de eCommerce autohton fiind speaker la evenimente de profil, susținând workshop-uri și oferind consultanță pentru digitalizarea afacerilor. Este pasionată de growth hacking și soluții omni-channel. 

Dragoș Anastasiu

Dragos Anastasiu este Presedintele Grupului Eurolines Romania, care reuneste cea mai mare retea de agentii de turism din tara si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane. Din 2011, reteaua de agentii a grupului Eurolines reprezinta brandul TUI in Romania, cel mai cunoscut jucator din piata turistica la nivel mondial iar din 2015 a intrat in industria hoteliera, prin achizitia unui resort de 4 stele in Delta Dunarii, Green Village. A hotarat sa devina antreprenor in urma cu 22 ani, abandonand o cariera sigura si confortabila de doctor, in favoarea unei oportunitati de business aparute din senin. De atunci, s-a implicat activ in crearea si dezvoltarea mai multor firme – tour operare si servicii de rent a car, taxi si servicii de leasing, imobiliare si dezvoltare IT. Read more...

Sub conducerea sa, Touring Eurolines s-a dezvoltat continuu, fiind astazi un grup de referinta in transporturi si turism din Romania. In afara granitelor tarii a dezvoltat afaceri in Germania si in Moldova. Grupul Eurolines este alcatuit astazi dintr-un numar de 20 companii.

A fost mereu implicat in activitati asociative, intai ca Presedinte al Asociatiei Carausilor Particulari (ACPR), apoi ca Presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), incercand, prin proiecte colective, sa ajute la evolutia industriilor reprezentate.

In prezent este Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, membru  al Romanian Business Leaders , Membru al Task Force Antreprenoriat si Membru al Task Force Turism in cadrul Coalitiei Pentru Dezvoltarea Romaniei. 

Darko Cvetkovic

Doctor medical, Trainer internațional NLP, Profesor NLP Coach&Reiki

Ani de zile a lucrat într-o corporație internațională în funcții de conducere executivă. Prin cursuri și cursuri pentru echipa de vânzări, el a realizat o creștere semnificativă a vânzărilor în 5 țări din regiune.El și-a reunit experiența practică deosebită în vânzări directe și management de echipă și le-a pus împreună cu tehnicile și abilitățile NLP, formându-le împreună în ateliere și training-uri simple și plăcute. Pe lângă oferirea de ateliere deschise pentru oricine dorește să-și îmbunătățească viața și abilitățile profesionale, el oferă, de asemenea, consultări individuale de afaceri, precum și instruiri interne pentru companii și antreprenori.  Read more...

El este, împreună cu Lava Nikolić, unul dintre fondatorii companiei Energy House, care are ca scop să ajute pe oricine dorește să lucreze la auto-îmbunătățire în toate aspectele vieții. Casa Energiei funcționează în 5 țări: Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Austria și România.

În calitate de Manager regional de vânzări la Tupperware Brands  am avut în vedere colaborarea strânsă cu distribuitorii în organizarea strategiei, a bugetelor și a planului anual, crearea de obiective pentru distribuitori și lideri de echipă în vânzări, recrutare și dezvoltare de noi manageri, obținerea obiectivelor de vânzări, recrutarea și dezvoltarea de noi manageri. Totodată, am avut în vedere  întâlniri trimestriale cu lideri de echipă cu pregătire în funcție de nevoi, instruirea vânzărilor și a managerilor în vânzări, comunicare și motivare, Identificarea viitorilor manageri, instruire și dezvoltare, instruirea și lansarea de noi produse, organizarea de prezentări promoționale (50-250 de participanți), dar și cercetarea de piață a noilor piețe, crearea și lansarea de promoții. 

Rodica Obancea 

“Neincrederea ucide mai multe vise decât o face eșecul” o conversație “espresso” cu Rodica Obancea – Master Certified Coach, antrenorul a peste 200 de conducători și echipe de conducere, din România.

Locația și data evenimentului: Commons – 19 octombrie, 09.30 – 13:00

Parteneri

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.