Elite Business Club București - Internationalizarea Afacerilor

Speakerii evenimentului

Mihai Raneti

 

Mihai Raneti este fondator & CEO al Cyberswarm, Inc., un startup care activeaza in domeniul securitatii cibernetice si are o abordare inovativa in industrie.

Cyberswarm, Inc. este o companie de deep tech care combina tehnologia ”brain-on-a-chip” cu mecanisme puternice de criptare pentru a crea o solutie completa de securitate cibernetica care va putea apara orice dispozitiv IoT (Internet of Things).

Microprocesorul creat de Cyberswarm are la baza o sinapsa anorganica inspirata din felul in care comunica neoronii biologici. Sinapsa anorganica poate inlocui cateva zeci de mii de microprocesoare care lucreaza in sincron. Este o tehnologie optimizata pentru inteligenta artificiala, care permite oricarui aparat sa ruleze algoritmi de machine learning – fara a fi nevoie de o conexiune la Internet sau cantitati enorme de energie si putere de procesare. Read more...

Dupa o serie de cercetări serioase a reusit sa intelega ca folosind un simplu software informatiile nu pot fi cu adevarat securizate si protejate impotriva atacurilor cibernetice. De la aceasta nevoie de protectie sporita a plecat ideea migrării de la software la hardware. Astfel, sub indrumarea sa, echipa CyberSwarm lucreaza la o solutie hardware care include inteligenta artificiala si criptografie de ultima generatie. Aceasta tehnologie va securiza zonele problema din IT, precum Internet of Things, calculatoarele care sunt la bordul vehiculelor autonome si robotii industriali.

Cyberswarm are deja sase brevete depuse in SUA, iar anul acesta lucreaza la cel putin alte zece brevete.

Inainte de CyberSwarm Inc., Mihai a fost Senior IT Manager, iar ulterior și-a înființat propria companie.

Mihai este pasionat de tehnologie inca din timpul liceului si il entuziasmeaza fizica cuantica, matematica, istoria si rezolvarea de probleme. Si-a dezvoltat abilitatile de observare a comportamentului uman gratie studiilor sale in domeniul psihologiei. Acesta isi dedica timpul licer pentru a ii ajuta pe antreprenorii aflati la inceput de drum sa inteleaga lumea complexa a afacerilor.

Are o mentalitate puternica de startup si stie sa transforme greselile in lectii, sprijina inovatia, creativitatea si diversitatea in tehnologie. Incearca sa ajute comunitatea din care face parte punandu-si pasiunea si abilitatile in slujba organizatiilor, ONG-urilor si cauzelor pe care le considera importante. Ii place sa impartaseasca din experienta sa si sa-i ajute pe ceilalti sa-si atinga potentialul. 

Agenda

in curs de actualizare

Locația și data evenimentului: Commons – 18 iunie, 09.30 – 13:00

Parteneri

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.