Elite Business Club București

Speakerii evenimentului

Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organiser

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România. Având o experiență de peste 12 ani în marketing digital și strategie de business online, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de comerț electronic, fiind trainer de e-commerce în cadrul DallesGO și consultant in zona de strategie și marketing online pentru business-uri la început de drum în mediul digital. In trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia și a condus cu succes echipe și proiecte online in cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro. Read more...

De asemenea, Raluca are o puternică experiență în zona de startup-uri de tehnologie, fiind co-fondatorul proiectului How To Web și implicându-se ca mentor sau advisor în numeroase startup-uri tech autohtone. Absolventă de Automatică și Calculatoare și pasionată de matematică, Raluca este convinsă că datele și logica stau la baza unei strategii de business eficiente. 

Dragoș Anastasiu

Dragos Anastasiu este Presedintele Grupului Eurolines Romania, care reuneste cea mai mare retea de agentii de turism din tara si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane. Din 2011, reteaua de agentii a grupului Eurolines reprezinta brandul TUI in Romania, cel mai cunoscut jucator din piata turistica la nivel mondial iar din 2015 a intrat in industria hoteliera, prin achizitia unui resort de 4 stele in Delta Dunarii, Green Village. A hotarat sa devina antreprenor in urma cu 22 ani, abandonand o cariera sigura si confortabila de doctor, in favoarea unei oportunitati de business aparute din senin. De atunci, s-a implicat activ in crearea si dezvoltarea mai multor firme – tour operare si servicii de rent a car, taxi si servicii de leasing, imobiliare si dezvoltare IT. Read more...

Sub conducerea sa, Touring Eurolines s-a dezvoltat continuu, fiind astazi un grup de referinta in transporturi si turism din Romania. In afara granitelor tarii a dezvoltat afaceri in Germania si in Moldova. Grupul Eurolines este alcatuit astazi dintr-un numar de 20 companii.

A fost mereu implicat in activitati asociative, intai ca Presedinte al Asociatiei Carausilor Particulari (ACPR), apoi ca Presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), incercand, prin proiecte colective, sa ajute la evolutia industriilor reprezentate.

In prezent este Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, membru  al Romanian Business Leaders , Membru al Task Force Antreprenoriat si Membru al Task Force Turism in cadrul Coalitiei Pentru Dezvoltarea Romaniei. 

Locația și data evenimentului: Commons – 19 octombrie, 09.30 – 13:00

This will be replaced with the Google Map.

Parteneri

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.