Elite Business Club Cluj-Napoca

Speakerii evenimentului

Eusebiu Burcas

Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008.

Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

Ludger Thol

Sunt Inginer constructor si administrator al firmei LMT Ingenieure.

De 15 ani lucrez in Romania, iar de 7 ani sunt presedinte clubului DWNT.

Timp de 5 ani am fost membru in conducerea AHK.

Sunt Membru de onoare al senatului mare de la UBB.

Rodica Pop

Cu o experienta de peste 15 ani in imobiliare si vanzari si peste 5 ani in training si management, Rodica este consultant imobiliar, proprietar de afacere, formator si mentor.
Pasionata de Imobiliare, squash si stil de viata sanatos, cauta in permanenta solutii cat mai optime pentru un echilibru intre viata ca antreprenor si viata personala. 

Cristina Iclenzan

Cu o experienta frumoasa in vanzari de peste 15 ani, in domeniul masinilor de lux si pharma, Cristina a ales de 3 ani calea antreprenoriatului din pasiunea pentru vacante iar in prezent promoveaza un club de lifestyle prezent in peste 37 de tari, avand in echipa sa peste 400 de colaboratori.
Una dintre valorile principale ale Cristinei este Libertatea, motiv pentru care povestea ei constand in managementul timpului pe parcursul trecerii de la angajat la antreprenor este una inspirationla.

Agenda

informație în curs de actualizare

Locația și data evenimentului: Golden Tulip – 1 octombrie, 16:30