Elite Business Club Cluj-Napoca

EBC CLUJ 01.05

Speakerii evenimentului

Iulian-Constantin Pițigoi este director general PIC Protect – Profesioniști, de Încredere, Consecvenți, o firmă specializată în comercializarea și distribuția echipamentelor de lucru și protecție individuală cu sediul în Cisnădie, Sibiu.
A început în 2014 ca Unit Manager. În 2015 a devenit cel mai bun Unit Manager din companie, iar la începutul anului 2016 i s-a propus preluarea întregii echipe din Sibiu, în calitate de Agency Manager. Acesta a fost momentul în care Iulian a facut pasul spre antreprenoriat. Read more...


Ce l-a ajutat pe Iulian în evoluția profesională? Competiția!

„Competiția a fost catalizatorul care m-a ajutat să cresc în toate etapele vieții. E acea magie a stadionului plin, care scandează, care freamată – e un fior pe care doar cineva care a fost pe teren îl poate simți!” 

Rusanda Cojocaru este Speaker la Elite Business Club Cluj, 09 Mai, ora 10.00, Hotel Beyfin.

Rusanda este fondatoare și inventatoare Bookletta – geanta pentru femeia care citește, un produs unic în lume care aduce împreună moda și lectura într-un mod inovator.

Bianca Pop, manager al firmei Tritecc SRL, firma de inginerie si consultanta implicata din anul 2007 in proiecte de cercetare cu finantare directa de la Comisia Europeana. Inginer la baza, manager de proiecte de cercetare, expert evaluator pentru Comisia Europeana si, in ultimii 3 ani, din pasiune pentru frumos – distribuitor de produse cosmetice. Cum s-a produs aceasta schimbare de macaz, cum se poate ca un inginer fara studii pe vanzari sau cosmetica sa creasca o afacere in acest domeniu? Onestitate, ambitie si pasiune.

Madalina Hodorog, CEO The Woman

Madalina are o experienta de mai bine de 6 ani ca Event Manager, fiind mereu activa in domeniul mass-media si al educatiei, reprezentand modelul femeii implicate in comunitate prin intermediul proiectelor intreprinse. De-a lungul anilor, a implementat proiecte europene Erasmus+, a facut parte din proiectul Model NATO Youth Summit ca Social Media Officer si a organizat o serie de evenimente dedicate comunitatilor internationale. Deoarece crede in educatia continua, Madalina este doctorand si cadru didactic asociat in cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din Cluj-Napoca, ocupand si pozitia de trainer in cadrul UBB Radio Online.

Locația și data evenimentului: Hotel Beyfin Cluj – 9 mai, 10:00-14:00

This will be replaced with the Google Map.

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.