Elite Business Club Sibiu

Speakerii evenimentului

Cristian Cismaru, Manager de proiect Asociatia My Transylvania/ Director agenție de turism Reky Travel

După ce a studiat economia în București, Cristian s-a îndreptat repede spre una din pasiunile sale, adică vizitarea satelor mici din mediul rural românesc. În anul 2000 a fondat o agenție de turism specializată în aducerea vizitatorilor străini în Transilvania pentru vacanțe culturale și active.

Din 2008, în ultima sâmbătă a lunii, Cristian organizează împreună cu o echipă locală un eveniment cultural numit „Transilvanian Brunch”. Evenimentul este itinerant găzduit în sate din trei județe și se concentrează pe bucătăria și produsele locale. Read more...

Modelul evenimentului a fost replicat în 2018 pentru încă două regiuni, Oltenia și Muntenia iar lista tuturor evenimentelor asociației a ajuns la 138 de evenimente. Transilvania Gastronomica, un festival inițiat de Cristian în 2015, a devenit un simpozion important pentru bucătarii din întreaga țară.

Asociația My Transylvania, se bucură acum de aproximativ 10.000 de vizitatori pe an. De asemenea, eticheta lor „Eat Local” este binecunoscută pentru promovarea patrimoniului rural, cum ar fi alimentele locale, muzica și dansurile tradiționale, meșteșugurile locale și producătorii mici. 

Ioana Andrievici este:

• negociator, trainer în negociere & autor, cu peste 14 ani experiență în negocierea contractelor și negocierile de business;
• antreprenor: co-fondator și co-owner la compania Rubinian, firma de consultanță și planificare în afaceri: www.rubinian.com;
• autoarea cărților ”Negocierea și întocmirea contractelor”, ”101 tehnici de negociere”, ”Planul de negociere – model și ghid”, ”Cum să negociezi bine orice și cu oricine – ghid practic pentru succes în negocieri”;
• autoarea modelelor de contracte Rubinian, întocmite complex, ca bază solidă de negociere pentru ambele părți; Read more...


• co-autor în cadrul unor lucrări din colecția ”Afaceri la cheie” în colaborare cu editura de afaceri Rentrop & Straton;
• consilier juridic definitiv îscris în Uniunea Colegiilor Consilierilor juridici din România;
• Trainer autorizat – Certificat formator de formatori Seria I Nr.00229707, eliberat de Ministerul Educației Naționale & Autoritatea Națională pentru calificări & Ministerul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice.

➡️Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei: www.ioana-consult.ro, vizitând pagina de facebook: Ioana Andrievici – negociator & trainer negociere sau profilul linkedin: Ioana Andrievici.

”Învață să negociezi și vei ști și să vinzi, și să cumperi și să construiești relații prețioase!” – Ioana Andrievici – negociator & trainer negocierei.

Monica Ducu e coach și consultant de business. Proiectele pe care le derulează în companii au ca rezultat creșterea veniturilor, a profiturilor, dezvoltarea de echipe performante, dezvoltarea de strategii de vânzare și marketing, lansarea de noi produse și piețe, dezvoltarea abilităților de leadership.

Are o experiență de leadership de 13 ani ca Director Regional în Raiffeisen Bank, cu peste 1000 de angajați în echipele pe care le-a coordonat și rezultate excelente. Are experiență extinsă în vânzare și marketing atât la nivel de companii cât și vânzare către persoane fizice. A fost implicată în proiecte de consultanță pentru câteva sute de companii și lansarea unor start-up-uri de impact.

Dan Kelp, Director Agenție Generali Sibiu

,,Pentru fiecare dintre noi, viața profesională înseamnă atingerea unor praguri. Înseamnă evoluție și dedicare. Asta înseamnă pentru mine Generali.

Din cei 18 ani de experiență în domeniul asigurărilor, ultimii 14 sunt legați de Generali.

Mi-am început cariera ca director de vânzări la un broker austriac de asigurări de viață, iar in 2004 mi s-a propus să preiau Agenția Generali Sibiu. A fost o provocare, mai ales că am avut ocazia să mă întorc în orașul natal și să dezvolt business-ul Generali în orașul de care sunt atât de legat sufletește. Read more...

Aici am învățat faptul ca a munci cu oamenii este frumos și provocator. Frumos pentru că am avut ocazia să cunosc caractere și personalități care m-au ajutat să mă dezvolt. Provocator pentru că mi s-a oferit șansa să “șlefuiesc diamante umane” și să duc echipa către succesul binemeritat.

Împreună cu echipa din Sibiu, am reușit să dezvoltăm business-ul local al companiei și să aducem Agenția Sibiu în top 10 agenții Generali din România.”

Locația și data evenimentului:  Împăratul Romanilor – 2 aprilie, 18:00-21:00

Parteneri

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.