Elite Business Club Sibiu

Speakerii evenimentului

Mihaela Stroe

Sunt Mihaela Stroe PhD, Ambasador Elite Business Women la nivel internațional și singurul analist comportamental (profiler) în zona de business din România pregătit special de către Joe Navarro, cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului.
La 25 de ani am ales drumul antreprenoriatului și doresc, ca prin meseria mea, să susțin alături de ELITE Business Women, crearea unei comunități de Femei de Afaceri Puternice atât în viața Profesională cât și Personală.
Misiunea mea personală în viață este: „Educ, Motivez și Inspir Oamenii care vor să fie pe Primul loc în viața lor”. Fac aceasta prin programe de coaching, training, conferințe și cărți scrise, atât în limba română cât și în engleză. Printre cărțile mele se numară: ‘în Armonie cu Mine!’, ‘Fii pe primul loc în viața ta!’ și ‘Momente de luciditate – 7 pași simpli către armonia interioară’ (audiobook).
Pentru a fi la curent cu activitatea mea și a te conecta cu mine, te invit pe pagina mea profesională: www.mihaelastroe.ro și pe canalul meu de YouTube https://www.youtube.com/user/PhDMihaelaStroe.

Ramona Elena Tiepac

Viața este o călătorie – împachetăm și despachetăm mereu. Pășim în această călătorie cu încredere sau fără, cu pasiune sau fără, cu bucurie sau fără și aș putea să continui cu multe altele. Ceea ce contează în cele din urmă este ce fel de persoană devii în această călătorie. Ce fel de om devii la fiecare pas pe care îl faci, care sunt obiceiurile pe care le alegi să le ai pentru a deveni persoana pe care tu ți-o dorești.

“Un coach este pe de o parte un îndrumător, pe de altă parte sunetul din fundal, pe de altă parte un încurajator și chiar un strategist.“ – The Bussines Journal

Programele pe care le pun la dispoziție sunt construite în jurul:

  • Life Coaching – un program ce scoate în lumină calitățile tale personale. Un astfel de program îți aduce claritate unde te afli și încotro vrei să mergi.
  • Coaching pe descoperirea punctelor forte – un program ce depistează potențialul interior – personal și în cadrul echipelor. 

Read more...

 

  • Coaching de carieră – alegerea – schimbarea – maximizarea – aplicarea pentru o poziție.
  • Coaching leadership personal – cea mai importantă unealtă de leadership pe care o avem este exemplul propriu.
  • Team-mastermind.
  • Training-uri tematice – personalizate.

Tot ceea ce fac, fac personalizat și cu credința în suflet ca există sămânța de creștere în fiecare dintre noi. Cu ajutorul celor trei ‘A’ auto-disciplinaacțiune și atitudine se pot construi multe povești de succes, iar aceasta este acum călătoria de care mă bucur la maxim.

Să alegi să lucrezi cu un antrenor este o decizie foarte importantă atâta timp cât îți dorești să-ți duci afacerea la următorul nivel. Deoarece un coach poate să vadă ceea ce tu poate nu vezi în acest moment.

Ești pregatită să-ți îndeplinești visul și să pornești într-o călătorie nouă? Contactează-mă. www.ramonatiepac.com 

Diana Nițu

Interactiunea cu domeniul asigurarilor a inceput in 2007 pe vremea cand eram eleva in clasa a XII-a. La momentul respectiv incheiam adeziuni Pilonul II pentru o companie concurenta, care, 3 ani mai tarziu, mi-a refuzat solicitarea de angajare intrucat eram prea tanara. 

Asa a inceput cariera mea in Generali. Nu aveam cunostinte care sa imi creeze un punct de pornire in cariera de consultant, eram inca studenta in anul IV, insa stiam ca imi doresc sa lucrez intr-un domeniu cu program flexibil, care sa ma provoace sa ma dezvolt personal si profesional, sa nu ma limiteze din punct de vedere al veniturilor. Treptat am facut trecerea catre management, iar de anul trecut sunt director adjunct. 

In domeniul nostru este vital sa iubesti oamenii si sa fii persoana potrivita la momentul potrivit in viata cuiva. Cei 7 ani in domeniul asigurarilor si al consultantei financiare mi-au aratat ca de foarte multe ori o asigurare in care necesitatile sunt identificate corect salveaza afaceri si ajuta familii in momente in care cred ca nu mai exista speranta. 

Locația și data evenimentului:  Golden Tulip Ana Tower – 12 iulie, 18:00-21:00

This will be replaced with the Google Map.

Agenda

Parteneri

Sibiu Events, agenție de organizare și promovare evenimente business, simpozioane/congrese, team-building-uri, tabere și evenimente de dezvoltare personală din Sibiu.

,,Educație, schimbare, decizie….dezvoltare personală. Sibiu Events va aduce în orașul tău evenimentele care te vor ajuta să devii ceea ce îți dorești!”

LOGO SIBIU EVENTSed

Suntem aici pentru tine atunci când îți este dor de gustul autentic al prăjiturilor de casă, sau când îți dorești un dulce perfect la evenimentele importante din viața ta. Folosim ingredientele cele mai bune, ingrediente naturale, ingrediente care satisfac cerințele celor mai pofticioși dintre noi.
Doar așa reușim să creăm dulciuri de care să îți fie dor. Așa am ajuns să fim Dulce Dor.

Florăria April Flowers este născută din pură dragoste pentru flori și din
dorinţa de a aduce zâmbetul pe chipurile oamenilor.

EduHub este un program dedicat care urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial.

O inițiativă a Universitățiii „Lucian Blaga din Sibiu”

Proiectul Atrage Abundenta in Viata Ta are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite. Modul prin care proiectul îşi atinge acest obiectiv este prin oferirea unui seminar gratuit de 3 ore urmate de un workshop cu plată care durează 5 ore.
Fondatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!” este Florin PasatFlorin este tată, soț, antreprenor, traineri, speaker, coach, autorul cărții ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

logo

Golden Tulip Ana Tower Sibiu este gazda evenimentului de business feminin și antreprenoriat Elite Business Club Sibiu by Elite Business Women!

Rotary Club Sibiu, fondat în anul 1995, este al 12-lea club înființat/reînființat în România și face parte dintr-o rețea de peste 34.000 cluburi la nivel mondial organizate sub egida Rotary International.

”Ineditul program It Hub Sibiu va oferi participanţilor cursuri de webdesign, webdevelopment, SocialMedia, dar şi programul MediaKit pt IMM uri de dezvoltare a afacerilor în mediul online, evenimente de business networking şi educaţie antreprenorială.

Sibiul poate ajunge un veritabil “Silicon Valley” românesc.”

Sunt Cristina Vadastreanu, mamă a doi copii de 2 și 6 ani, de profesie sunt asistent universitar. În urmă cu 1 an și jumătate, din dorința de a deveni independetă financiar, am început să îmi dezvolt propriul business în parteneriat cu Forever Living Products, iar în prezent sunt manager în cadrul companiei și îmi dezvolt afacerea internațional în 7 tări. Successteam este echipa din care fac parte, echipa nr. 1 în Romania.”

În mai puțin de 35 de ani, Halewood International Holdings PLC a reușit să se dezvolte dintr-o mică afacere de familie în cel mai mare distribuitor și furnizor independent de băuturi din Marea Britanie, cu vânzări anuale de peste 20 de milioane baxuri și exporturi în 75 de țări. Astăzi, având aproape 1.000 de specialiști, Halewood International Group are 5 filiale în: Africa de Sud, China, Tailanda, Irlanda și România.
În 1987 compania a început să importe vinuri din România, iar zece ani mai târziu prima filială Halewood Wines & Spirits Romania a fost înființată. Read more...


Astăzi, după o investiție de peste 10 milioane de euro, Halewood Wines & Spirits Romania deține cinci divizii în România și este una dintre cele mai mari companii de băuturi, cu un portofoliu complex de vinuri, băuturi spirtoase și ape. Pe lângă vinurile proprii, compania din România este unul dintre cei mai mari importatori de vinuri, distribuind branduri de la cele mai faimoase case de vinuri din toată lumea.
Investiții importante au fost făcute în extinderea și plantarea suprafețelor de viță de vie, compania deținând peste 200 de hectare în unele dintre cele mai reprezentative regiuni viticole ale României, cum ar fi Dealu Mare și Murfatlar. Investițiile permanente în operațiuni, cramă și liniile de îmbuteliere, au creat pentru #Halewood premisele pentru o afacere de succes. 

The best green olives from the French Alpilles, bursting with flavor, and a wide range of Provencal herbs, that makes you yearn for summer, lift up the O’live GIN to the highest level of supernatural premium drinks.
Lean back and take a sip of the finest gin combined with a fresh tonic. Feel the power of love, let life catch you and enjoy each moment… Smell, taste, and enjoy the pure authenticity! Read more...


A love for the Provence and for its pure, natural products inspired two young, ambitious entrepreneurs to turn one of the most typical, flavourful fruits of the Provence sun into a high-quality gin. Jonas and Kurt are introducing a pure, Mediterranean palette of flavours onto the gin market in the form of their ‘supernatural’ O’live gin. The authentic Alpilles olives are carefully selected and dried so that they create a true flavour explosion in the O’live gin.
Enjoy a glass of pure summer with O’live gin, tonic, and Provencal herbs! 

Revista “ARDEALUL DE SUCCES” are apariție bimestrială, cu un tiraj de 1.000 de exemplare la fiecare 2 luni. Aceasta se distribuie gratuit în locații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Brașov, Bihor, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureș și Sibiu (aeroporturi, restaurante, hoteluri si pensiuni, centre SPA, cabinet medicale, centre EXPO si de business, saloane de înfrumusețare, centre comerciale, cafenele, agenții imobiliare etc.)
www.ardealuldesucces.ro

De Bine despre România, www.romaniapozitiva.ro
Platformă de informație și educație pozitivă.
Proiecte, inițiative, idei de bine pentru România.

Online Mastery este cel mai complet training de marketing online de la A la Z din Romania, dedicat antreprenorilor, managerilor si specialistilor de marketing care doresc sa invete tot ce au nevoie pentru a vinde online in mod profesionist. Online Mastery te ajuta indiferent de nivelul tau de cunostinte de online. Timp de doar 20 de saptamani inveti cum sa faci marketing online pas cu pas si cum sa implementezi toate strategiile care sa-ti aduca constant mai multi clienti. Dezvoltarea acestui training are la baza experienta pratica de peste 10 ani a trainerului Calin Biris (Senior Business Partner al agentiei Loopaa Marcom).  http://onlinemastery.ro/

Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise în 2017 şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1881, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în peste 60 de țări, având un volum total de prime de aproximativ 70 miliarde euro în 2016. Cu cei peste 70.000 de angajați și 55 de milioane de clienți, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vest-europene şi un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrală și de Est şi din Asia. În 2017, grupul Generali a fost inclus printre cele mai sustenabile companii din lume într-un clasament întocmit de Corporate Knights. Premiata in ultimii 10 ani pentru calitatea serviciilor si pentru fair-play-ul demonstrat in relatia cu clientii, Generali Romania a primit in ianuarie 2017 distinctia de Asiguratorul Anului – Excelenta in Relatia cu Clientii. www.generali.ro

Sunt un fotograf de lumină naturală, specializat în fotografia de viață / familie și documentară.
Toți avem multe hobby-uri, dar pasiunea mea numărul unu este de a capta și documenta memorii care vor dura o viață. Dorința mea profundă este să povestesc poveștile oamenilor și asta mă determină să creez și să surprind momente în timp, modelate de lumină și pline de iubire.
https://photografescu.ro/

Revista Transilvania Business este o publicație economică generalistă, tiparită în 10 ediții pe an – 6000 exemplare/ediție, distribuită natțonal, ce are ca obiectiv promovarea afacerilor, companiilor și a evenimentelor de business din România.

Mai multe detalii aici: http://www.transilvaniabusiness.ro    /    http://www.transilvaniabusiness.ro/publicitate

Happiness in a cup!

TED’S COFFEE CO e locul în care te bucuri de cafeaua ta preferată, servită cu un zâmbet larg! E locul unde te așteptăm să îmbini utilul cu plăcutul și să faci din ritualul tău zilnic un moment de relaxare, chiar și în zilele foarte pline. La noi găsești cafea de specialitate, certificată oficial de CSC (Certified Speciality Coffee), preparată întotdeauna impecabil.
Misiunea noastră? Să te facem să zâmbești, cu fiecare cafea servită.”

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.