Elite Business Club Sibiu

Speakerii evenimentului

Alexandru Agarici

Dl. Agarici este fondatorul cursurilor de Expresivitate a Vorbirii, singura metodă de pedagogie a comunicării născută dintr-o poveste proprie, iar motorul sufletesc pentru el au fost și sunt Ioana Monica și Matei, copiii lui. Această poveste conține o carieră lirică, dramatică și una pedagogică, toate începute în 1993, în Teatrul de Operetă, Teatrul Național și la Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie.
Expresivitatea Vorbirii este o șansă oferită cu drag iubitorilor cuvântului, gestului și emoției, în egală măsură adulților și copiilor.

Cristiana Dima este specialist în marketing, comunicare în afaceri și NLP, iar din 2009 conduce propria afacere în domeniul Publicitate și PR. Recent a înființat Asociația Commit 2 Evolution și a lansat Campania Moms 24/7, 24 ore / zi, 7 zile pe saptamana, cu scopul de a atrage atenția asupra obezității infantile. Obezitatea infantilă reprezintă o problemă reală în România, unde 1 din 4 elevi este obez, iar 1 din 2 supraponderal. Primul eveniment din cadrul campaniei, Lunch Box is Cool, a fost organizat deja la Constanța și urmează să fie implementat la nivel national și ne învață cum influențează nutriția intelectul copiilor, ce legătură există între alimentație și emoții și, nu în ultimul rând, cum să nu cădem pradă banilor de buzunar, în devafoarea pachețelului pentru școală.

image1

Lavinia Ștefănuț 

General Manager în cadrul companiilor Marvi Logistic și SuperMercato.

Mă caracterizează corectitudinea și sociabilitatea. Îmi ating țelurile pe care mi le propun, iar deviza după care mă conduc atât în viața personală, cât și în cea profesională este: „Succesul se atinge prin consecvență și perseverență!”

Locația și data evenimentului: Exclusive Hotel & More – 29 martie, 09:30-12:30

This will be replaced with the Google Map.

Parteneri

Exclusive Hotel & More

Camere si apartamente. Confort la standard de 4 stele

Sibiu Events, agenție de organizare și promovare evenimente business, simpozioane/congrese, team-building-uri, tabere și evenimente de dezvoltare personală din Sibiu.

,,Educație, schimbare, decizie….dezvoltare personală. Sibiu Events va aduce în orașul tău evenimentele care te vor ajuta să devii ceea ce îți dorești!”

LOGO SIBIU EVENTSed
logo_AAVT

Proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite.

Suntem aici pentru tine atunci când îți este dor de gustul autentic al prăjiturilor de casă, sau când îți dorești un dulce perfect la evenimentele importante din viața ta. Folosim ingredientele cele mai bune, ingrediente naturale, ingrediente care satisfac cerințele celor mai pofticioși dintre noi.
Doar așa reușim să creăm dulciuri de care să îți fie dor. Așa am ajuns să fim Dulce Dor.

Situată în centrul vechi al oraşului Sibiu, chiar lângă Piaţa Mică, Casa Astronomului oferă
unităţi de cazare într-o clădire istorică renovată, care datează din secolul al XV-lea.

Rotary Club Sibiu, fondat în anul 1995, este al 12-lea club înființat/reînființat în România și face parte dintr-o rețea de peste 34.000 cluburi la nivel mondial organizate sub egida Rotary International.

Rotary-Club-Sibiu-1
25075320_1524466547607341_1660613790_o

Alina Dita, doTERRA Europe – Corporate Wellness Advocate

Creat în iunie 2015, Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS) reunește antreprenori, întreprinderi și fundații din Regiunea Sibiului. CFAS are aproape 30 de membri din diferite domenii și sectoare de activitate și oferă membrilor un loc de întalniri unde se facilitează realizarea ideilor de afaceri, a schimburilor de experiențe și a proiectelor comune.

logo IT HUB SIBIUed

Ineditul program It Hub Sibiu va oferi participanţilor cursuri de webdesign, webdevelopment, SocialMedia, dar şi programul MediaKit pt IMM uri de dezvoltare a afacerilor în mediul online, evenimente de business networking şi educaţie antreprenorială. Sibiul poate ajunge un veritabil “Silicon Valley” românesc.

Florăria April Flowers este născută din pură dragoste pentru flori și din
dorinţa de a aduce zâmbetul pe chipurile oamenilor.

EduHub este un program dedicat care urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial.
O inițiativă a Universității „Lucian Blaga din Sibiu”

SC FOTOEVENT SRL este o firmă la început de drum, ce activează în domeniul industriei creative, 
axată pe fotografie și organizări de evenimente.

Prin rețeaua de 17 magazine deschise în toată țara cât și on-line, SuperMercato aduce Italia în casele românilor, oferind produse de calitate, produse pentru italieni, nu pentru români. Gustul autentic al băuturilor, uleiurilor de măsline și al sosurilor de paste, sau eficiența dovedită a produselor pentru îngrijirea casei, sunt doar două dintre motivele care ne recomandă.

Cardtech face parte din grupul de firme ALTRIX și reprezintă o companie tânară pe piața românească, însă a cărui nucleu s-a format în jurul unei echipe experimentate, dinamice și dornică de afirmare.
Cardtech Center își propune ca prim obiectiv acela de a oferi mereu servicii de top cliențiilor săi – de la prima interacțiune până la predarea produsului final. Cu o experiență vastă și cu sute de comenzi finalizate în domeniile producției de carduri plastice, servicii de creare siteuri web și servicii de tipărire, respectiv vânzarii și distribuției de imprimante, cititoare de coduri de bare, terminale mobile etc., soluții de etichetare, venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții personalizate, țelul nostru fiind mulțumirea totală a clienților noștri. Implementam soluții optime, adaptate nevoilor curente, optimizând la maximum beneficiile clienților noștri.

SC Atx Retail Systems SRL, companie cu capital integral privat, a luat ființă în anul 2015, activitatea principală fiind distribuția și service-ul caselor de marcat fiscale. Succesul firmei Atx Retail Systems se datorează profesionalismului demonstrat în relațiile cu partenerii de afaceri și clienții noștri. Cu peste 40.000 de case fiscale vândute, societatea noastră a dobândit o bogată experiență în domeniul programării și service-ului. Astfel am format un colectiv de specialiști, tineri și ambițioși, care reușesc să acopere cerințele clienților noștri. Din anul 2015 am început implementarea sistemelor fiscale pentru mini-marketuri și super-marketuri. Firma este acreditată în vânzarea caselor de marcat fiscale și sisteme POS, conform avizelor privind distribuția și service-ul aparatelor de marcat fiscale emise de către Ministerul Finanțelor Publice.

Expresivitatea Vorbirii este o șansă oferită cu drag iubitorilor cuvântului,

gestului și emoției, în egală măsură adulților și copiilor.

Media Zoom is a full-service advertising agency with a wide range of expertise,

including creative, design, brand strategy, communication strategy and more.

MARVI Logistic – Firma noastră oferă servicii de un înalt nivel profesional, îmbinând seriozitatea și calitatea la prețuri competitive.
În aceste momente în care majoritatea societăților de transport au pierdut din vedere obiectivul primar și anume calitatea serviciilor oferite, noi rămânem fideli acestui obiectiv. Astăzi pentru mulți transportatori se pare că este mai important un preț economic în detrimentul seriozității și calității transporturilor. Noi oferim prețuri competitive dar în același timp susținem că obiectivul principal este să răspundem cu promptitudine și într-o manieră mai mult decât satisfacatoare cererilor tuturor clienților noștri.