Elite Business Club Sibiu

Speakerii evenimentului

Mihaela Stroe

Sunt Mihaela Liliana Stroe și de peste 20 de ani Educ, Motivez și Inspir Oamenii care vor să fie pe Primul loc în viața lor. Fac aceasta prin programe de coaching, training, conferințe și cărți scrise. Sunt singurul Profiler din România pregătit special de către Joe Navarro, cel mai bun agent FBI din ultimii 100 de ani.
Printre cărțile mele se numără: ‘În armonie cu mine’, ‘Fii pe primul loc în viața ta!’ și ‘Momente de luciditate’ (audio-book).
Pentru a fi la curent cu activitatea mea și a te conecta cu mine, te invit pe pagina mea profesională: www.mihaelastroe.ro.

Locația și data evenimentului:  Golden Tulip Ana Tower – 12 iulie, 18:00-21:00

This will be replaced with the Google Map.

Agenda

informație în curs de actualizare

Parteneri

Sibiu Events, agenție de organizare și promovare evenimente business, simpozioane/congrese, team-building-uri, tabere și evenimente de dezvoltare personală din Sibiu.

,,Educație, schimbare, decizie….dezvoltare personală. Sibiu Events va aduce în orașul tău evenimentele care te vor ajuta să devii ceea ce îți dorești!”

LOGO SIBIU EVENTSed

Suntem aici pentru tine atunci când îți este dor de gustul autentic al prăjiturilor de casă, sau când îți dorești un dulce perfect la evenimentele importante din viața ta. Folosim ingredientele cele mai bune, ingrediente naturale, ingrediente care satisfac cerințele celor mai pofticioși dintre noi.
Doar așa reușim să creăm dulciuri de care să îți fie dor. Așa am ajuns să fim Dulce Dor.

Florăria April Flowers este născută din pură dragoste pentru flori și din
dorinţa de a aduce zâmbetul pe chipurile oamenilor.

EduHub este un program dedicat care urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial.

O inițiativă a Universitățiii „Lucian Blaga din Sibiu”

Proiectul Atrage Abundenta in Viata Ta are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite. Modul prin care proiectul îşi atinge acest obiectiv este prin oferirea unui seminar gratuit de 3 ore urmate de un workshop cu plată care durează 5 ore.
Fondatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!” este Florin PasatFlorin este tată, soț, antreprenor, traineri, speaker, coach, autorul cărții ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

logo

Golden Tulip Ana Tower Sibiu este gazda evenimentului de business feminin și antreprenoriat Elite Business Club Sibiu by Elite Business Women!

Rotary Club Sibiu, fondat în anul 1995, este al 12-lea club înființat/reînființat în România și face parte dintr-o rețea de peste 34.000 cluburi la nivel mondial organizate sub egida Rotary International.

”Ineditul program It Hub Sibiu va oferi participanţilor cursuri de webdesign, webdevelopment, SocialMedia, dar şi programul MediaKit pt IMM uri de dezvoltare a afacerilor în mediul online, evenimente de business networking şi educaţie antreprenorială.

Sibiul poate ajunge un veritabil “Silicon Valley” românesc.”

Sunt Cristina Vadastreanu, mamă a doi copii de 2 și 6 ani, de profesie sunt asistent universitar. În urmă cu 1 an și jumătate, din dorința de a deveni independetă financiar, am început să îmi dezvolt propriul business în parteneriat cu Forever Living Products, iar în prezent sunt manager în cadrul companiei și îmi dezvolt afacerea internațional în 7 tări. Successteam este echipa din care fac parte, echipa nr. 1 în Romania.”

În mai puțin de 35 de ani, Halewood International Holdings PLC a reușit să se dezvolte dintr-o mică afacere de familie în cel mai mare distribuitor și furnizor independent de băuturi din Marea Britanie, cu vânzări anuale de peste 20 de milioane baxuri și exporturi în 75 de țări. Astăzi, având aproape 1.000 de specialiști, Halewood International Group are 5 filiale în: Africa de Sud, China, Tailanda, Irlanda și România.
În 1987 compania a început să importe vinuri din România, iar zece ani mai târziu prima filială Halewood Wines & Spirits Romania a fost înființată. Read more...


Astăzi, după o investiție de peste 10 milioane de euro, Halewood Wines & Spirits Romania deține cinci divizii în România și este una dintre cele mai mari companii de băuturi, cu un portofoliu complex de vinuri, băuturi spirtoase și ape. Pe lângă vinurile proprii, compania din România este unul dintre cei mai mari importatori de vinuri, distribuind branduri de la cele mai faimoase case de vinuri din toată lumea.
Investiții importante au fost făcute în extinderea și plantarea suprafețelor de viță de vie, compania deținând peste 200 de hectare în unele dintre cele mai reprezentative regiuni viticole ale României, cum ar fi Dealu Mare și Murfatlar. Investițiile permanente în operațiuni, cramă și liniile de îmbuteliere, au creat pentru #Halewood premisele pentru o afacere de succes. 

The best green olives from the French Alpilles, bursting with flavor, and a wide range of Provencal herbs, that makes you yearn for summer, lift up the O’live GIN to the highest level of supernatural premium drinks.
Lean back and take a sip of the finest gin combined with a fresh tonic. Feel the power of love, let life catch you and enjoy each moment… Smell, taste, and enjoy the pure authenticity! Read more...


A love for the Provence and for its pure, natural products inspired two young, ambitious entrepreneurs to turn one of the most typical, flavourful fruits of the Provence sun into a high-quality gin. Jonas and Kurt are introducing a pure, Mediterranean palette of flavours onto the gin market in the form of their ‘supernatural’ O’live gin. The authentic Alpilles olives are carefully selected and dried so that they create a true flavour explosion in the O’live gin.
Enjoy a glass of pure summer with O’live gin, tonic, and Provencal herbs! 

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.