Elite Business Club Timișoara

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.

Speakerii evenimentului

Ciprian Faraon

Antreprenor începând cu 1999 și până în prezent, dezvoltând o serie de proiecte de succes, a inițiat de-a lungul timpului diverse proiecte antreprenoriale de succes, de la cel mai mare loc de joacă pentru copii în Sibiu, până la o unitate de producție a căror angajați erau persoane cu dizabilități. În prezent owner Noblesse Boutique Hotel, președinte Centrul INFOBiz

Bianca Tudor

O cheamă Bianca Tudor, este consultant de branding şi antreprenor, iar de 4 ani încurajează femeile să intre în afaceri. Din dorinţa de a împărtăşi şi altor femei povestea ei de succes, a luat naştere şi Elite Business Women, o comunitate a femeilor antreprenor care se dezvoltă de la an la an, nu doar la nivel naţional, ci şi la nivel internaţional. În prezent, reţeaua a depăşit 6.000 de românce din ţară şi din Diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în cadrul conferinţelor organizate în România, Portugalia şi Marea Britanie.

Simona Buț

Ca să prezentăm cine este Simona, în cifre ar suna cam așa: 15 ani experiență în marketing, 12 ani de antreprenoriat, 5 ani asistent universitar, 1 doctorat în marketing, 4 lucrări publicate, nenumărate ore de creativitate și pasiune! Dincolo de cifre… dansează tango, pictează ca să imortalizeze trăiri în tușe de culoare, crede că totul e percepție… Filozofia ei de viață? Coincide cu sloganul agenției de marketing Outline, pe care o conduce: Break, Reinvent, Experience.

Agenda: in curs de actualizare

Locația și data evenimentului: Sala Vieneză – 28 mai, 18:00

Parteneri

HANSEN ergonomics studio din Timișoara oferă soluții de design de interior, planificare, compartimentare și optimizare a spațiilor. Comercializează mobilier de calitate și ergonomic care se potrivește modelului de business, culturii organizaționale și bugetului clientului. Fie că este vorba de un spațiu de birou, o sală de conferințe sau o cafenea, serviciile și produsele oferite se potrivesc oricărui tip de activitate.

Motto-ul brandului HANSEN: „Prin design, ergonomie și pasiune există viață după week-end”.
www.hansen.ro

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIA Timiș) este o organizație autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri, în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țara și din străinătate.
CCIA Timiș se implică activ în realizarea de acțiuni ce vizează asigurarea, la nivel regional, a unui mediu de afaceri solid, colaborând cu instituțiile și autoritățile administrației publice, județene și locale, precum și cu structurile regionale, în scopul dezvoltării economico-sociale a zonei, inclusiv prin parteneriate de tip public – privat.
CCIA Timiș este unica instituție căreia i-a fost atribuită competența legală de a realiza, anual, Topul firmelor din județul Timiș, un barometru al realității economice județene, ce reprezintă, totodată, o recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute în anul precedent, de către oamenii de afaceri și de către firmele administrate de aceștia. În fiecare an, firmele care au înregistrat rezultate deosebite, sunt premiate în cadrul festivității de decernare a diplomelor și trofeelor de excelență. Rezultatele obținute sunt publicate în Catalogul „Topul Firmelor din județul Timiș”, ce reprezintă un clasament profesional și prestigios al firmelor, catalog care este distribuit atât în țara, cât și în străinătate.

Valber SRL este o societate privată cu o vastă experiență în domeniul mobilei, înființată în anul 1991. De-a lungul timpului ne-am perfecționat de la an la an, specializarea noastră culminând cu schimbarea utilajelor în anul 2011 cu unele noi și foarte performante de la furnizori renumiți în acest domeniu: Felder, Vitap, etc. Valber oferă mobilier în serie dar și la comandă, atât în împrejurimile orașului Reșița, cât și în județul Timiș: bucătarii, sufragerii, camere de tineret, dormitoare, diferite modele de mic mobilier. De asemenea executăm la comandă mobilier pentru instituțiile publice: birouri, grădinițe, baruri, hoteluri, etc. Designul mobilierului este efectuat de o echipă de profesionalisti din cadrul companiei Valber, iar acuratețea detaliilor de finisare și propmtitudinea livrărilor și montării la domiciliu satisfac cerințele clienților noștri ceea ce face ca firma Valber să fie partenerul ideal în dorința dumneavoastră de a va decora casa sau instituția.

Fiecare lucrare este o provocare pentru noi fiind personalizată conform cerințelor dumneavoastră, întreg ansamblul fiind realizat în urmă deplasării la domiciliu a specialiștilor noștri și a colaborării dintre proiectanții noștri și alegerile dumneavoastră. www.valber.ro