Elite Business Club Timișoara

Speakerii evenimentului

Mihaela Stroe

Sunt Mihaela Stroe PhD, Ambasador Elite Business Women la nivel internațional șisingurul analist comportamental (profiler) în zona de business din România pregătit special de către Joe Navarro, cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului.
La 25 de ani am ales drumul antreprenoriatului și doresc, ca prin meseria mea, să susțin alături de ELITE Business Women, crearea unei comunități de Femei de Afaceri Puternice atât în viața Profesională cât și Personală.
Misiunea mea personală în viață este: „Educ, Motivez și Inspir Oamenii care vor să fie pe Primul loc în viața lor”. Fac aceasta prin programe de coaching, training, conferințe și cărți scrise, atât în limba română cât și în engleză. Printre cărțile mele se numară: ‘în Armonie cu Mine!’, ‘Fii pe primul loc în viața ta!’ și ‘Momente de luciditate – 7 pași simpli către armonia interioară’ (audiobook).
Pentru a fi la curent cu activitatea mea și a te conecta cu mine, te invit pe pagina mea profesională: www.mihaelastroe.ro și pe canalul meu de YouTube https://www.youtube.com/user/PhDMihaelaStroe.

Irina Vijoli

Tehnologia informației privită din perspectiva modului în care evoluează și transformă modele de business și companii este o pasiune veche pentru Irina, care activează în domeniu de peste 15 ani. A lucrat pentru IBM și Microsoft contribuind la construirea si promovarea de soluții tehnologice de ultimă generație în România și în Europa. Este fondatoarea platformei DigiQuery, care contribuie la creșterea performanței afacerilor din România, proiect cu proiect. Se implică activ în informarea și consultanța mediului de afaceri privitor la posibilitățile de a folosi tehnologia informației pentru a crea inovație și plusvaloare sustenabilă în context internațional. Este membră INACO cu mandatul de a contribui la promovarea competitivității în România prin avans tehnologic. 

Vincenzo Moderno

‘Trăiesc de 13 ani în România unde am venit în 2005 împreună cu Enel SpA ca responsabil cu implementarea SSM.
Am rămas în cadrul grupului ocupând diferite poziții pe partea tehnică precum și pe cea administrativă.
În 2010 am decis să încep o activitate antreprenorială pe cont propriu în domeniul energiei regenerabile, domeniu în care am lucrat ca General Contractor și consultant.
Din 2014 colaborez cu Camera Di Commercio Italiana per la Romania (CCIpR) în calitate de membru activ și speaker în cadrul diferitelor conferințe pe teme energetice. În 2015 am fost numit responsabil al sucursalei CCIpR din partea de Vest a României și din 2016 fac parte din Consiliul Director al CCIpR, având funcția de Vicepreședinte”.

Ovidiu Sandor

Ovidiu Sandor este unul dintre cei mai importanți antreprenori și oameni de afaceri din Timișoara, cunoscut în principal pentru investițiile în domeniul imobiliar, cum sunt City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj-Napoca.
De curând a făcut, prin intermediul companiei sale Mulberry Development, o nouă investiție în ISHO, proiect imobiliar inovativ din centrul municipiului Timișoara ce va cuprinde 1200 de apartamente și peste 50.000 mp de spații de birouri, ​precum și restaurante, terase, after-school, propriul debarcarder și stație de vaporetto, facilităti sportive și diverse funcții comerciale, redesenand astfel spațiul urban contemporan. Ovidiu este de asemenea investitor în două start-up-uri din domeniul IT.

Locația și data evenimentului: Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş – sala CEDO – 27 septembrie, 15:00-18:00

Parteneri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIA Timiș) este o organizație autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri, în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țara și din străinătate.
CCIA Timiș se implică activ în realizarea de acțiuni ce vizează asigurarea, la nivel regional, a unui mediu de afaceri solid, colaborând cu instituțiile și autoritățile administrației publice, județene și locale, precum și cu structurile regionale, în scopul dezvoltării economico-sociale a zonei, inclusiv prin parteneriate de tip public – privat.
CCIA Timiș este unica instituție căreia i-a fost atribuită competența legală de a realiza, anual, Topul firmelor din județul Timiș, un barometru al realității economice județene, ce reprezintă, totodată, o recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute în anul precedent, de către oamenii de afaceri și de către firmele administrate de aceștia. În fiecare an, firmele care au înregistrat rezultate deosebite, sunt premiate în cadrul festivității de decernare a diplomelor și trofeelor de excelență. Rezultatele obținute sunt publicate în Catalogul „Topul Firmelor din județul Timiș”, ce reprezintă un clasament profesional și prestigios al firmelor, catalog care este distribuit atât în țara, cât și în străinătate.

Med Concierge Travel este un facilitator în domeniul medical din România, care are ca obiectiv să reprezinte cele mai renumite clinici private în sectorul de turism medical. Proiectul a demarat în România în Ianuarie 2016, și în prezent avem în portofoliu peste 30 de clinici private din domeniul DENTAL/CHIRURGIE ESTETICĂ/OFTALMOLOGIE/CHIRURGIE BARIATRICA/IMPLANT DE PĂR și RADIOTERAPIE.
Activăm cu succes în UK și Irlanda unde avem reprezentanți oficiali și deschidem piață din Germania. SCOPUL nostru este de a asigură clienților străini și românilor din diaspora, servicii medicale premium în România la prețuri acceptabile.
De asemenea, clienților străini le oferim posibilitatea că pe lângă un plan de tratament medical profesionist să beneficieze și de o vacanță în România de neuitat.

Soapmill
“Povestea a început acum 9 ani când o tânără mămică realizează că are nevoie pentru bebelușul ei de produse de igienă și hidratare, produse pe care neidentificându-le pe piață, începe să studieze, să descopere ingredientele necesare producerii acestora în casă.
Povestea a continuat până în 2014 când tânăra mămică a realizat în casă, manual așa cum făceau bunicile noastre nu foarte demult, produsele de care avea nevoie sub numele de SOAPMILL. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate iar în anul 2009, produsele formulate de ea au fost certificate bio de către BIO AUSTRIA, și astfel Soapmill a fost prima firmă din România care a deținut certificare Bio a produselor sale.
Povestea continuă: în 2015, Soapmill, se reinventează, pe lângă membri noi ai echipei sale, micul nostru laborator testează rețeta “ Soapmill By NTN natura-tradiție – natural “, respectiv întoarcere la natură – tradiția și ingredientele naturale“ care își găsește locul în satul Gabud din județul Alba, un sătuc între dealuri, înconjurat de pădure, unde fiecare anotimp te întâmpină cu naturalețea și frumusețea lui și unde cultura de lavandă este la ea acasă. Read more...


Produsele noastre sunt reformulate, conțin ingrediente active, naturale, după rețete unice, sunt produse în serie limitată.
Povestea ne dorim să continue împreună cu voi“

Website: www.soapmill.ro
Blog: http://blog.soapmill.ro
Facebook: www.facebook.com/soapmillcosmetics
Twitter: SoapMill 

Revista Transilvania Business este o publicație economică generalistă, tipărită în 10 ediții pe an – 6000 exemplare/ediție, distribuită național, ce are ca obiectiv promovarea afacerilor, companiilor și a evenimentelor de business din România.

Mai multe detalii aici: http://www.transilvaniabusiness.ro    /    http://www.transilvaniabusiness.ro/publicitate

Revista “ARDEALUL DE SUCCES” are apariție bimestrială, cu un tiraj de 1.000 de exemplare la fiecare 2 luni. Aceasta se distribuie gratuit în locații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Brașov, Bihor, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureș și Sibiu (aeroporturi, restaurante, hoteluri si pensiuni, centre SPA, cabinet medicale, centre EXPO si de business, saloane de înfrumusețare, centre comerciale, cafenele, agenții imobiliare etc.)
www.ardealuldesucces.ro

Revista premium, print și online, de călătorie, lifestyle, people și business
DOLCE VITA MAGAZINE este o revistă de premium pentru cititorul sofisticat care iubește viața ușoară și se află în căutare de inspirații în acest scop. DOLCE VITA dorește să vă stimuleze simțurile și să vă ofere incursiuni într-o lume care nu ține de cotidian, dar se intersectează cu acesta. În patru apariții pe an, reportajele entuziaste însoțite de multe fotografii răpesc cititorii în toate cele patru colțuri ale lumii, la destinații cunoscute dar și necunoscute.
www.dolcevitamagazine.ro

Altfel este o revistă online și print, care se distribuie gratuit în Timișoara.
Revista Altfel este un spațiu de relaxare, un prieten care îți spune povești, te amuză și te informează. Ne adresăm omului altfel, care își dorește mai mult decât cuvinte, care își dorește să se facă auzit, să iasă în evidența și să aibă parte de o experiență cu totul nouă.
https://citestealtfel.ro/

Cotidianul online Express de Banat oferă multiple posibilităţi de promovare şi mediatizare a acţiunilor derulate de instituţia dumneavoastră. Proiectele şi manifestările instituţiei pe care o reprezentaţi pot fi mediatizate în cel mai apreciat produs de pe piaţa media din Caraş-Severin, sub formă de articole, interviuri, galerii foto, clipuri video, machete şi bannere. Mai mult decât atât, Express de Banat face transmisiuni video în direct de la cele mai importante evenimente pe care le organizaţi. Nu în ultimul rând, vă oferă posibilitatea de a aduce la cunoştinţa cititorilor anunţurile de interes public. Cotidianul Express de Banat a apărut pe piaţa media la 15 noiembrie 2011. Prezent deocamdată în rândul publicaţiilor din Banat doar în ediţie online, Express de Banat redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin, acoperind evenimente din toate domeniile de activitate: de la politică, administrație şi justiție până la povești de viață ale unor oameni interesanți sau subiecte controversate, care mobilizează individul și îl fac să reacționeze, să-şi spună părea şi să ia atitudine. Performanţele sportive au şi ele rezervat un spaţiu considerabil, dar varianta online Express de Banat se adresează în egală măsură şi mediului de afaceri. De aici şi motto-ul nostru: Știrile circulă mai repede în Caraș-Severin!
http://expressdebanat.ro/

Ziarul ”Provincialul” își propune să contribuie la dezvoltarea culturală, educațională, socială, în diferite zone de interes, precum și la dezvoltarea comunităților locale prin promovarea evenimentelor bazate pe tradiții și obiceiuri, dar și prin campanii de recunoaștere a valorilor naționale.
Nu suntem site de știri, nu ne ocupăm de evenimente de actualitate, ci de cele care contează. Aducem în atenția dumneavoastră povești ale oamenilor cu convingeri și ale liderilor din comunități care fac că lucrurile să se întâmple într-o direcție pozitivă. 
Ne interesează tradițiile și obiceiurile care ne-au definit și ne-au creat identitatea. Vrem să fim o componentă esențială a dialogului social și o voce a celor care se simt mândri de țara lor.
http://provincialul.ro/

Andreea Gruia – A woman with a vision empowers an empire of women to do more, see more and be more.

Absolventă a Facultății de Stiințe Economice din Timișoara, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar am cochetat încă de pe băncile facultății cu ideea de a avea la un moment dat o afacere proprie.
Am descoperit oportunitatea Forever în urmă cu aproximativ 3 ani din dorința de a face ceva diferit, ceva doar pentru mine, după un job de 8 ore în corporație. Căutam un echilibru și o schimbare a stilului de viață, o comunitate din care să fac parte și alături de care să mă dezvolt și să îmi cresc valoarea ca și om și profesionist.
Să spun DA acestei oportunități a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Astăzi sunt mai mult decât recunoscătoare pentru că am avut curaj să spun DA propriei mele vieți, să învăț și să mă dezvolt dar mai ales să fac ceea îmi place și să pot adăuga valoare celor din jurul meu. Read more...


My Wellbeing Life & Project este despre o comunitate de oameni care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat prin produsele companiei Forever Living Products, lider mondial în industria de producție și prelucrare a plantei de Aloe Vera.
Beneficiile de a avea propria afacere pe care o dezvolt cu pasiune, entuziasm și energie pozitivă sunt imense, de aceea vreau să și ofer din povestea și succesul meu și altor femei care își doresc mai mult, mai mult timp pentru familie și copii, un extra-venit sau poate o comunitate din care să facă parte.
Pentru că până la urmă, toate lucrurile pe care le realizăm în viață, depind de deciziile pe care le luăm sau pe care nu le luăm. Și, da, ține de determinarea fiecăruia dintre noi de a ne implica în ceea ce ne dorim să creăm! Cel mai frumos lucru din lume este atunci când nu ne mai schimbăm noi pentru viață, ci schimbăm viața pentru noi și cei din jurul nostru. 

Tucano Coffee reprezintă un lanț internațional de cafenele care promovează în lumea întreagă filosofia “Love.Peace.Coffee”.
În Timișoara, povestea a început timid în decembrie, 2016, iar de atunci în oraș se simte aroma de cafea și de dragoste pentru tot ce ne înconjoară.
Love: Dragoste și respect pentru oaspeți, discuții interesante, schimb de experiență, prietenie și înțelegere reciprocă.
Peace: Ambianța caldă și plăcuta în care te poți vedea cu prietenii, poți citi o carte, lucra de pe laptop. Tucano Coffee este totodată un spațiu creativ unde se pot desfășura workshop-uri, ateliere, expoziții.
Coffee: În inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjita și aromată, cât și pentru țările exotice, culturile și tradițiile acestor țări în care se cultivă cafeaua.
În prezent, atmosfera caldă poate fi regăsită în prima locație, care se află în inima orașului, pe strada Emanoil Ungureanu, nr. 2, însă urmează să se deschidă la începutul anului viitor o a doua locație în incinta Openville, astfel încât ca starea de bine și cafeaua aromată de înaltă calitate să se răspândească peste Timișoara

ALEGRIA CUPCAKES este cofetărie, pasiune, bucurie.
Cofetăria a fost înființată în anul 2003, ca o afacere de familie, din dorința de a duce mai departe talentul pentru realizarea prăjiturilor.
Cu profesionalism și experiență, echipa Alegría Cupcakes oferă clienților săi o colecție de produse realizate artizanal, de o calitate superioară și un gust “dulce adevărat”. Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate, fără conservanți și amelioratori în combinații echilibrate, pentru a realiza prăjituri atât în variante clasice cât și în interpretări contemporane.
Pasiunea am integrat-o pas cu pas în rețetele proprii, creând gusturi, texturi și forme elegante.
Bucuria o împărtășim cu clienții nostri cu ocazia fiecărui eveniment pe care îl indulcim.

Povestea Violette Boutique des Fleurs s-a născut din pasiunea noastră pentru flori și din dorința de a oferi clienților mai mult decât simple buchete. Astfel am creat singurul Floral Concept Store din Timișoara, livrând bucurie în fiecare zi clienților noștri. La Violette Boutique des Fleurs, limba vorbită este limba florilor și a culorilor. Magazinul nostru din Piața Bălcescu este constant schimbat și împrospătat. Florile aduse direct de la bursă din Olanda se potrivesc perfect cu momentele speciale din viața ta: zi de naștere, nuntă, botez, clipe de dragoste. Fiecare buchet sau aranjament este original și transmite ceea ce ai în suflet. Noi dăm viață gândurilor tale într-un mod original.

Tudor. Personal Tailor este o etichetă masculină de inspirație britanică și măiestrie italiană, un concept custom-made reinventat într-o sincronizare a perfecțiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor clientului în dinamica cotidiană contemporană. Experiența pe care Tudor Tailor dorește a o livra clienților într-un mod eficient și rapid este plăcerea de a îmbrăca un costum unic, executat după cele mai înalte standarde de tradiție britanică, folosind materiale de calitate superioară provenite de la furnizori renumiți din întreagă lume. Conturăm astfel și misiunea Tudor Tailor – aceea de a rafina și a transforma simpla nevoie de a purta un costum într-un stil de viață, o atitudine și plăcere.

Shuttle Choice este un serviciu de transfer personal premium, specializat in transferuri bussines class, airport shuttle si chauffeur service.

Nu există un mod mai plăcut de a călători decât cu șoferul tău personal. Când alegi Shuttle Choice, alegi o călătorie confortabilă cu un șofer dedicat. Înseamnă că îți dorești soluții de transfer premium. Alegi să eviți aglomerația și timpul de așteptare pentru mijloacele de transport în comun. Alegi rapiditate, confort, siguranță și intimitate cum nu găsești la serviciile obișnuite de taxi sau ridesharing. Te bucuri de tot confortul și știi că te poți baza în orice moment pe serviciile de calitate, iar cel mai important lucru: ai parte de siguranță.Read more...

Indiferent care sunt nevoile pe care le ai, serviciile de transport personal sunt efectuate rapid și în condiții excelente de către șoferii Shuttle Choice. Dacă vrei să ajungi la o destinație sau ai ajuns deja și ai nevoie de servicii de transport personal, nu e nevoie decât să pui bagajele în port-bagaj și să te relaxezi. Șoferul tău se va ocupa de tot ce ai nevoie ca să-ți fie călătoria cât mai plăcută

Oricare ar fi destinația ta, fie că este aeroportul Budapesta, aeroportul Timișoara, un hotel, un restaurant sau orice altceva, șoferii Shuttle Choice și mașinile premium îți stau la dispoziție 24/7. Iar dacă ești nevoit să ajungi la o întâlnire, spre exemplu, și mai târziu în altă locație, șoferul tău te va aștepta sau va reveni, când ești pregătit să mergi spre următoarea destinație. 

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.