Elite Business Club Timișoara

Speakerii evenimentului

Mihaela Stroe

Sunt Mihaela Stroe PhD, Ambasador Elite Business Women la nivel internațional șisingurul analist comportamental (profiler) în zona de business din România pregătit special de către Joe Navarro, cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului.
La 25 de ani am ales drumul antreprenoriatului și doresc, ca prin meseria mea, să susțin alături de ELITE Business Women, crearea unei comunități de Femei de Afaceri Puternice atât în viața Profesională cât și Personală.
Misiunea mea personală în viață este: „Educ, Motivez și Inspir Oamenii care vor să fie pe Primul loc în viața lor”. Fac aceasta prin programe de coaching, training, conferințe și cărți scrise, atât în limba română cât și în engleză. Printre cărțile mele se numară: ‘în Armonie cu Mine!’, ‘Fii pe primul loc în viața ta!’ și ‘Momente de luciditate – 7 pași simpli către armonia interioară’ (audiobook).
Pentru a fi la curent cu activitatea mea și a te conecta cu mine, te invit pe pagina mea profesională: www.mihaelastroe.ro și pe canalul meu de YouTube https://www.youtube.com/user/PhDMihaelaStroe.

Irina Vijoli

Tehnologia informației privită din perspectiva modului în care evoluează și transformă modele de business și companii este o pasiune veche pentru Irina, care activează în domeniu de peste 15 ani. A lucrat pentru IBM și Microsoft contribuind la construirea si promovarea de soluții tehnologice de ultimă generație în România și în Europa. Este fondatoarea platformei DigiQuery, care contribuie la creșterea performanței afacerilor din România, proiect cu proiect. Se implică activ în informarea și consultanța mediului de afaceri privitor la posibilitățile de a folosi tehnologia informației pentru a crea inovație și plusvaloare sustenabilă în context internațional. Este membră INACO cu mandatul de a contribui la promovarea competitivității în România prin avans tehnologic. 

Vincenzo Moderno

‘Trăiesc de 13 ani în România unde am venit în 2005 împreună cu Enel SpA ca responsabil cu implementarea SSM.
Am rămas în cadrul grupului ocupând diferite poziții pe partea tehnică precum și pe cea administrativă.
În 2010 am decis să încep o activitate antreprenorială pe cont propriu în domeniul energiei regenerabile, domeniu în care am lucrat ca General Contractor și consultant.
Din 2014 colaborez cu Camera Di Commercio Italiana per la Romania (CCIpR) în calitate de membru activ și speaker în cadrul diferitelor conferințe pe teme energetice. În 2015 am fost numit responsabil al sucursalei CCIpR din partea de Vest a României și din 2016 fac parte din Consiliul Director al CCIpR, având funcția de Vicepreședinte”.

Agenda

în curs de actualizare

Locația și data evenimentului: Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş – sala CEDO – 27 septembrie, 15:00-18:00

Parteneri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIA Timiș) este o organizație autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri, în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țara și din străinătate.
CCIA Timiș se implică activ în realizarea de acțiuni ce vizează asigurarea, la nivel regional, a unui mediu de afaceri solid, colaborând cu instituțiile și autoritățile administrației publice, județene și locale, precum și cu structurile regionale, în scopul dezvoltării economico-sociale a zonei, inclusiv prin parteneriate de tip public – privat.
CCIA Timiș este unica instituție căreia i-a fost atribuită competența legală de a realiza, anual, Topul firmelor din județul Timiș, un barometru al realității economice județene, ce reprezintă, totodată, o recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute în anul precedent, de către oamenii de afaceri și de către firmele administrate de aceștia. În fiecare an, firmele care au înregistrat rezultate deosebite, sunt premiate în cadrul festivității de decernare a diplomelor și trofeelor de excelență. Rezultatele obținute sunt publicate în Catalogul „Topul Firmelor din județul Timiș”, ce reprezintă un clasament profesional și prestigios al firmelor, catalog care este distribuit atât în țara, cât și în străinătate.

Med Concierge Travel este un facilitator în domeniul medical din România, care are ca obiectiv să reprezinte cele mai renumite clinici private în sectorul de turism medical. Proiectul a demarat în România în Ianuarie 2016, și în prezent avem în portofoliu peste 30 de clinici private din domeniul DENTAL/CHIRURGIE ESTETICĂ/OFTALMOLOGIE/CHIRURGIE BARIATRICA/IMPLANT DE PĂR și RADIOTERAPIE.
Activăm cu succes în UK și Irlanda unde avem reprezentanți oficiali și deschidem piață din Germania. SCOPUL nostru este de a asigură clienților străini și românilor din diaspora, servicii medicale premium în România la prețuri acceptabile.
De asemenea, clienților străini le oferim posibilitatea că pe lângă un plan de tratament medical profesionist să beneficieze și de o vacanță în România de neuitat.

Soapmill
“Povestea a început acum 9 ani când o tânără mămică realizează că are nevoie pentru bebelușul ei de produse de igienă și hidratare, produse pe care neidentificându-le pe piață, începe să studieze, să descopere ingredientele necesare producerii acestora în casă.
Povestea a continuat până în 2014 când tânăra mămică a realizat în casă, manual așa cum făceau bunicile noastre nu foarte demult, produsele de care avea nevoie sub numele de SOAPMILL. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate iar în anul 2009, produsele formulate de ea au fost certificate bio de către BIO AUSTRIA, și astfel Soapmill a fost prima firmă din România care a deținut certificare Bio a produselor sale.
Povestea continuă: în 2015, Soapmill, se reinventează, pe lângă membri noi ai echipei sale, micul nostru laborator testează rețeta “ Soapmill By NTN natura-tradiție – natural “, respectiv întoarcere la natură – tradiția și ingredientele naturale“ care își găsește locul în satul Gabud din județul Alba, un sătuc între dealuri, înconjurat de pădure, unde fiecare anotimp te întâmpină cu naturalețea și frumusețea lui și unde cultura de lavandă este la ea acasă. Read more...


Produsele noastre sunt reformulate, conțin ingrediente active, naturale, după rețete unice, sunt produse în serie limitată.
Povestea ne dorim să continue împreună cu voi“

Website: www.soapmill.ro
Blog: http://blog.soapmill.ro
Facebook: www.facebook.com/soapmillcosmetics
Twitter: SoapMill 

Revista Transilvania Business este o publicație economică generalistă, tipărită în 10 ediții pe an – 6000 exemplare/ediție, distribuită național, ce are ca obiectiv promovarea afacerilor, companiilor și a evenimentelor de business din România.

Mai multe detalii aici: http://www.transilvaniabusiness.ro    /    http://www.transilvaniabusiness.ro/publicitate

Revista “ARDEALUL DE SUCCES” are apariție bimestrială, cu un tiraj de 1.000 de exemplare la fiecare 2 luni. Aceasta se distribuie gratuit în locații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Brașov, Bihor, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureș și Sibiu (aeroporturi, restaurante, hoteluri si pensiuni, centre SPA, cabinet medicale, centre EXPO si de business, saloane de înfrumusețare, centre comerciale, cafenele, agenții imobiliare etc.)
www.ardealuldesucces.ro

Revista premium, print și online, de călătorie, lifestyle, people și business
DOLCE VITA MAGAZINE este o revistă de premium pentru cititorul sofisticat care iubește viața ușoară și se află în căutare de inspirații în acest scop. DOLCE VITA dorește să vă stimuleze simțurile și să vă ofere incursiuni într-o lume care nu ține de cotidian, dar se intersectează cu acesta. În patru apariții pe an, reportajele entuziaste însoțite de multe fotografii răpesc cititorii în toate cele patru colțuri ale lumii, la destinații cunoscute dar și necunoscute.
www.dolcevitamagazine.ro

Altfel este o revistă online și print, care se distribuie gratuit în Timișoara.
Revista Altfel este un spațiu de relaxare, un prieten care îți spune povești, te amuză și te informează. Ne adresăm omului altfel, care își dorește mai mult decât cuvinte, care își dorește să se facă auzit, să iasă în evidența și să aibă parte de o experiență cu totul nouă.
https://citestealtfel.ro/

Cotidianul online Express de Banat oferă multiple posibilităţi de promovare şi mediatizare a acţiunilor derulate de instituţia dumneavoastră. Proiectele şi manifestările instituţiei pe care o reprezentaţi pot fi mediatizate în cel mai apreciat produs de pe piaţa media din Caraş-Severin, sub formă de articole, interviuri, galerii foto, clipuri video, machete şi bannere. Mai mult decât atât, Express de Banat face transmisiuni video în direct de la cele mai importante evenimente pe care le organizaţi. Nu în ultimul rând, vă oferă posibilitatea de a aduce la cunoştinţa cititorilor anunţurile de interes public. Cotidianul Express de Banat a apărut pe piaţa media la 15 noiembrie 2011. Prezent deocamdată în rândul publicaţiilor din Banat doar în ediţie online, Express de Banat redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin, acoperind evenimente din toate domeniile de activitate: de la politică, administrație şi justiție până la povești de viață ale unor oameni interesanți sau subiecte controversate, care mobilizează individul și îl fac să reacționeze, să-şi spună părea şi să ia atitudine. Performanţele sportive au şi ele rezervat un spaţiu considerabil, dar varianta online Express de Banat se adresează în egală măsură şi mediului de afaceri. De aici şi motto-ul nostru: Știrile circulă mai repede în Caraș-Severin!
http://expressdebanat.ro/

Ziarul ”Provincialul” își propune să contribuie la dezvoltarea culturală, educațională, socială, în diferite zone de interes, precum și la dezvoltarea comunităților locale prin promovarea evenimentelor bazate pe tradiții și obiceiuri, dar și prin campanii de recunoaștere a valorilor naționale.
Nu suntem site de știri, nu ne ocupăm de evenimente de actualitate, ci de cele care contează. Aducem în atenția dumneavoastră povești ale oamenilor cu convingeri și ale liderilor din comunități care fac că lucrurile să se întâmple într-o direcție pozitivă. 
Ne interesează tradițiile și obiceiurile care ne-au definit și ne-au creat identitatea. Vrem să fim o componentă esențială a dialogului social și o voce a celor care se simt mândri de țara lor.
http://provincialul.ro/

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.