Elite Business Club Timișoara

Elite Business Club prezinta Dream Big and Make It Happen

Îți dorești o afacere de succes în 2019?
”Dream Big & Make It Happen!”

2019 vine cu noi oportunități de business, dar și provocări cărora trebuie să le faci față. Nu îți face griji, căci alături de tine există oameni cu viziuni similare, care te pot ajuta ca rezultatele tale să depășească așteptările.
Ești pregătit? Vino să îți dai întâlnire cu membrii comunității bănățene ELITE Business Women.

Te așteptăm la o seară de conectare valoroasă alături de invitații noștri.

Bianca Tudor – fondator ELITE Business Women, Co fondator It Hub Sibiu, Realizator & Moderator Emisiune „Ele au reușit”.
Raluca Stanciu – managing partner Francize.ro , care ne va împărtăși din ”secretele” acestui trend.
Vasile Moldovan – General Manager la Scoala Națională a Femeilor Manager Adela Dinu

Roxana Mircea – partener REI Finance Advisors

Speakerii evenimentului

Raluca Stanciu

La această ediție specială, suntem onorați să avem alături ca și speaker pe Raluca Stanciu – managing partner Francize.ro , care ne va împărtăși din ”secretele” acestui trend și provocările specifice: ”Franciza nu este pentru oricine, necesită muncă, implicare, dedicare”
Raluca Stanciu “crescută” în lumea francizei, este unul dintre cei mai experimentați consultanți de franciza din România – peste 10 ani experiență practică, atât ca și consultant, cât și ca franchise manager în cadrul unuia din cele mai mari grupuri de Food&Beverage din România. A asistat peste 150 de antreprenori să își găsească franciza potrivită, pentru că și ”în franciză, ca în orice alt business, este despre a fi omul potrivit la locul potrivit!”

Psih. Vasile MOLDOVAN
Director executive Asociația pentru Promovarea Femeii din România (APFR Timișoara)
Administrator SC DKM Training SRL
Manager Școala Națională a Femeilor Manager Adela Dinu

Cu o experiență de aproape 20 de ani în management și antreprenoriat; înscrierea, implementarea și coordonarea a zeci de proiecte de success atât la nivel național cât și european. Militează de ani buni pentru promovarea drepturilor femeilor și a îmbunătățirii calității vieții acestora. Read more...

Este co-autor al standardului ocupațional pentru ocupația de Manager cu care au fost certificate până în prezent mai mult de 1500 de femei din toată țara prin intermediul Școlii Naționale a Femeilor Manager Adela Dinu, dintre care, peste 1000 au avansat în carieră pe poziții de conducere.

A publicat:

  1. Ghid practic de educaţie non-formală pentru tinerii formatori, versiune multilingvă, Vasile Moldovan (coord.), Andrei Bolanu, SankaBožić, ISBN 978-973-52-0531-7, Editura Mirton, Timişoara 2008
  2. Provocarea schimbărilor sociale – manual de monitorizare şi advocacy pentru organizaţiile neguvernamentale, Vasile Moldovan, Corina Marinescu, Florentina Ciursă, Andreea Isak, Editura Mirton, Timişoara 2008
  3. Management de proiect – în atragerea şi administrarea eficientă a finanţărilor, Vasile Moldovan, Adela Dinu, Editura Mirton, Timişoara 2008
  4. Manual de consiliere telefonică pentru situaţiile de violenţă în familie, Vasile Moldovan, Andreea Isak, ISBN 978-973-52-0157-9 Editura Mirton, Timişoara 2007
  5. Tema cu titlul „Analiza comparativă a violenţei domestice la nivel european”, Adela Dinu, Vasile Moldovan, publicată în Buletinul Ştiinţific al Universităţii Politehnica din Timişoara, Tomul 2(2), Fascicola 1, 2004, ISSN 1584-1456, Editura Politehnica
  6. Lucrarea “CHILDREN’S RESILIENCE AND FAMILY SECRETS” la Al Doilea Congres Mondial consacrat Rezilienţei: De la persoană la societate, 8-10 mai 2014;

Roxana Mircea

Despre performanța în accesarea de fonduri nerambursabile ne va vorbi Roxana Mircea – partener REI Finance Advisors – companie de consultanță, accesare fonduri europene și scheme de ajutor de stat.
”Ce face REI? Împlinește visele oamenilor… oamenii visează să își construiască un hotel, o hală, iar noi pregătim documentația pentru fonduri, se semnează contractul de finanțare și apoi implementăm proiectul, pe durata a 2-3 ani.”
Din 2007, Roxana Gena Mircea a acumulat expertiză în domeniu, iar din 2011 conduce propria companie. Consultanţii din echipa sa oferă beneficiarilor servicii complete de asistenţă în elaborarea şi implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă din fonduri structurale şi scheme de ajutor de stat.

Agenda: in curs de actualizare

Locația și data evenimentului: Sky Restaurant – 28 februarie, 18:00-20:30

Parteneri

HANSEN ergonomics studio din Timișoara oferă soluții de design de interior, planificare, compartimentare și optimizare a spațiilor. Comercializează mobilier de calitate și ergonomic care se potrivește modelului de business, culturii organizaționale și bugetului clientului. Fie că este vorba de un spațiu de birou, o sală de conferințe sau o cafenea, serviciile și produsele oferite se potrivesc oricărui tip de activitate.

Motto-ul brandului HANSEN: „Prin design, ergonomie și pasiune există viață după week-end”.
www.hansen.ro

PRO Vest-Învață să fii Profesionist!
Proiect dedicat antreprenorilor și persoanelor angajate din regiunea Vest care doresc să își îmbunătățească abilitățile profesionale

Proiectul “PRO Vest – Învață să fii PROfesionist”, derulat de Smart Integration SRL, vizează organizarea de evenimente și cursuri dedicate managerilor, antreprenorilor și persoanelor angajate, care fie lucrează în resruse umane aau alte departamente, finanțat prin fonduri europene prin programul POCU.

Avandu-i ca parteneri la acest eveniment, avem plăcerea de a vă anunța că încep înscrierile pentru cursurile gratuite ce vizează angajați, manageri și antreprenori, în cadrul proiectului PRO Vest, derulat de Smart Integration, în perioada februarie 2019 – mai 2019. Înscrierile se fac accesând formularul detaliat de pe site-ul PRO Vest.Read more...

Cursurile se vor desfășura în regiunea de Vest a țării și se adresează celor care lucrează în județele Caraș Severin, Timișoara, Arad și Hunedoara. În cadrul acestei sesiuni sunt oferite cursuri de pregătire pentru Project Management Institute (PMI), curs de formare pentru ”Antreprenor în Economie Sociala”, cursuri de formare în ”Competente antreprenoriale” si cursuri de specializare „Manager de inovare” si cursuri de ”Business Coaching”. De asemenea, pentru cei interesați în resurse umane vor fi desfășurate cursuri de formare pentru “Inspector Resurse Umane” și curs de formare pentru “Manager Resurse umane”

PRO Vest promovează metode și practici de management organizațional, antreprenoriat și management al resurselor umane cu scopul îmbunătățirii abilităților profesionale ale angajaților și antreprenorilor care activează în sectoarele economice cu potențial competitiv, așa cum sunt ele enunțate în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Învață alături de noi să fii profesionist!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman. 


aBeauty clinique este brandul rețelei de clinici de estetică corporală și facială de top. Specialiștii noștri pasionați de frumusețe au pregătire medicală calificată și orientare către prestarea de servicii excepționale. Îmbinăm arta inginerească a aparaturii medicale superioare cu rezultate raportate la așteptări. Suntem singurul brand care oferă garanția tratamentelor recomandate de consilierii specializați. La aBeauty clinique consultațiile sunt gratuite și nu implică nici un fel de obligații din partea clienților.

Oriental Beauty Spa&Massage

”Oamenii sunt mai frumoși când sunt fericiți! De aceea am creat un loc aparte, unde te invităm să pornești într-o extravaganța călătorie, în redescoperirea sinelui și a frumuseții!
…este locul unde ne dorim să te regăsești, în liniște, relaxare, echilibru și armonie.
…este locul unde vei întâlni tehnicieni experimentați care îți vor fi alături într-o călătorie unică.
…este locul unde am reunit din fiecare colț al lumii terapii, tratamente și filozofii care combină tehnicile antice cu cele moderne într-o manieră care îți va încânta fiecare celulă a trupului tău.
…este locul unde liniștea este mai presus de orice, luxul te înconjoară, timpul stă în loc și sentimentul de relaxare preia controlul. Read more...


…este locul unde ambientul creat oferă spațiul perfect pentru intimitate, răsfăț și servicii personalizate, ajutând trupul, mintea și sufletul să se regăsească.
….este călătoria simțurilor: muzică suavă care alintă auzul, lumina difuză care relaxează ochii, aromele care încânta mirosul, ceaiurile care bucură gustul și uleiurile esențiale care mângâie trupul.
…este Oriental Spa!”

Masaj și Ritualuri de relaxare, terapii spa pentru cupluri: jacuzzi, herbalsauna cu aburi și ierburi aromate, împachetări cu produse orientale, Terapii avansate de estetică facială și corporală, epilare definitivă, remodelare corporală Eximia.

Brand-uri exclusiviste cu care lucrăm: Pevonia Botanică, bruno vassari, charme d’orient, rituals.

Oriental Beauty Spa&Massage

Timișoara Iulius Mall, etaj 1
Informații și programări: 0721041627

Dumbrăvița, Ferventia 25A
Informații și programări: 0752309422
Administrator: 0729910364

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIA Timiș) este o organizație autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri, în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țara și din străinătate.
CCIA Timiș se implică activ în realizarea de acțiuni ce vizează asigurarea, la nivel regional, a unui mediu de afaceri solid, colaborând cu instituțiile și autoritățile administrației publice, județene și locale, precum și cu structurile regionale, în scopul dezvoltării economico-sociale a zonei, inclusiv prin parteneriate de tip public – privat.
CCIA Timiș este unica instituție căreia i-a fost atribuită competența legală de a realiza, anual, Topul firmelor din județul Timiș, un barometru al realității economice județene, ce reprezintă, totodată, o recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute în anul precedent, de către oamenii de afaceri și de către firmele administrate de aceștia. În fiecare an, firmele care au înregistrat rezultate deosebite, sunt premiate în cadrul festivității de decernare a diplomelor și trofeelor de excelență. Rezultatele obținute sunt publicate în Catalogul „Topul Firmelor din județul Timiș”, ce reprezintă un clasament profesional și prestigios al firmelor, catalog care este distribuit atât în țara, cât și în străinătate.

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.