Elite Business Club Timișoara

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.

Speakerii evenimentului

Informații în curs de actualizare

Data evenimentului: 29 octombrie, 17:00-20:30

Parteneri

Preocupați nu doar de aspectul spațiilor în care trăim, dar și de sănătatea pe care acestea ne-o pot susține, HANSEN ergonomics studio pune la dispoziție obiecte de mobilier care ne aduc echilibrul de care avem nevoie, între viață personala și cea profesională. Oferă soluții de design de interior, planificare, compartimentare și optimizare a spațiilor. Fie că este vorba de un spațiu de birou, o sală de conferințe sau o cafenea, serviciile și produsele oferite se potrivesc oricărui tip de activitate.
www.hansen.ro

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIA Timiș) este o organizație autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri, în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țara și din străinătate.
CCIA Timiș se implică activ în realizarea de acțiuni ce vizează asigurarea, la nivel regional, a unui mediu de afaceri solid, colaborând cu instituțiile și autoritățile administrației publice, județene și locale, precum și cu structurile regionale, în scopul dezvoltării economico-sociale a zonei, inclusiv prin parteneriate de tip public – privat.
CCIA Timiș este unica instituție căreia i-a fost atribuită competența legală de a realiza, anual, Topul firmelor din județul Timiș, un barometru al realității economice județene, ce reprezintă, totodată, o recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute în anul precedent, de către oamenii de afaceri și de către firmele administrate de aceștia. În fiecare an, firmele care au înregistrat rezultate deosebite, sunt premiate în cadrul festivității de decernare a diplomelor și trofeelor de excelență. Rezultatele obținute sunt publicate în Catalogul „Topul Firmelor din județul Timiș”, ce reprezintă un clasament profesional și prestigios al firmelor, catalog care este distribuit atât în țara, cât și în străinătate.