„Ele au reușit”

Elite Woman Nominee Fit Edition

Pe 09 Martie desemnăm Femeile Elite Fit, în cadrul Galei Elite Woman Nominee, a 2-a ediție și ne unim pentru a crea awareness pe sănătate, frumusețe și problema obezității la copii.

Vă invităm la Gala Elite Woman Nominee!

Pentru al doilea an consecutiv, Elite Business Women nominalizează și premiază Femeia ELITE – revoluţionară, la categoriile antreprenoriat creativ, business performance, CSR, internaționalizarea afacerii și media responsabilă.

Femeia ELITE arată fundamental diferit față de cea din generațiile anterioare. Pentru prima dată în istorie, suntem capabili să îmbrățișăm faptul că viețile noastre sunt multidimensionale. Facem lucruri care ne plac, lucruri care ne inspiră și în acelați timp, construim nu numai pt noi, cât și pentru comunitate.

Iată nominalizările noastre, la care au lucrat cu responsabilitate Ambasadorii ELITE, ai căror președinte este doamna Magda Bei, CEO Graphtec : categoria antreprenoriat creativ- doamna Rusanda Cojocaru, fondator Bookletta, categoria business performance – doamna Mariana Velisarato CEO Dentalmed Luxury Dental Clinic, categoria business performance in the health industry – doamna Lucia Costea, fondator Secom, categoria internationalizarea afacerii- doamna Rucsandra Hurezeanu, fondator Ivatherm, categoria CSR- doamna Melania Medeleanu, co fondator MagiCamp si Fundatia Vodafone Romania, categoria media responsabilă-  doamna Daniela Palade Teodorescu, redactor sef Revista Cariere.

Key Note Speakers, dl. Gerard O’Donovan CEO Noble Manhattan Coaching și dl. Marius Ghenea, pe tema: contextul economic actual.

De asemenea în Panelul Life and Work Balance, anuntăm cu drag prezența dlui Dr. Florin Ioan Bălănică, medic nutritionist și dl. Dr. Andi Drăgus.

Evenimentul este adresat femeilor antreprenor, antreprenorilor din diaspora, femeilor de carieră din cadrul companiilor multinaționale și bărbaților de afaceri.

Panel 1 Context de Business

 • Contextul actual al antreprenoriatului la nivel global
 • Testimoniale – modele de femei antreprenor și cum au reușit în afaceri
 • Instrumente utile și soluții de finanțare pentru antreprenori

Panel 2 Life & Work Balance

 • Life & Work balance
 • Nutriție & Mișcare
 • Obezitatea la copii

Înscrierea la eveniment se face prin email la: contact@elitewomen.org, până la data de 05.03.2018!

 

Înscrie-te la eveniment!

Locația și data evenimentului: Crystal Palace Ballrooms – 09 martie, 19:00-21:30

Parteneri media

Suporteri

Ele au reușit Constanța

„Vrem să schimbăm mentalități prin această rețea de femei antreprenor. Oferim antreprenorilor români posibilitatea să lucreze în echipă, să își promoveze afacerile, să înțeleagă oportunitățile de afaceri din străinătate și să își găsească mai ușor parteneri, clienți și furnizori prin internaționalizare sau naționalizare pentru unele afaceri locale”, declară Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women.

Ești femeie de afaceri sau vrei să devii una? De ce să nu fii o femeie de afaceri de succes?

Vrem să te motivăm! Te așteptăm la Hotel Iaki în data de 31 iulie 2017, ora 19.30, să îți împărtășim cum reușesc femeile în afaceri.

Campania Națională „Ele au reușit” continuă!

După București, Rm.Vâlcea, Brașov, Iași, Cluj Napoca, Lisabona și Londra, revenim la Constanța cu ediția a 3-a!

Un eveniment marca ELITE Business Women!

 Teme alese în cadrul evenimentului:

 • Contextul actual al antreprenoriatului feminin în România
 • Probleme pe care le pot întâmpina femeile ca antreprenori și soluții găsite până în prezent
 • Modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului
 • Femeia Antreprenor din perspectiva unui bărbat antreprenor
 • Instrumente utile și soluții de finanțare pentru femeile antreprenor: Aero, Elite Business Women
 • Antreprenoriatul privit ca o alternativă pentru combaterea șomajului.

Și tu poți lua parte la această inițiativă ambițioasă!

Împreună punem bazele unei culturi de business solide în România!

Înscrierea la eveniment se face prin email la: contact@elitewomen.org, până la data de 25.07.2017!

***Participarea este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile.

***Dacă dorești să te alături în calitate de partener sau sponsor, trimite un email la: bianca.tudor@elitewomen.org

COMUNICAT DE PRESĂ POST EVENIMENT- ELE AU REUȘIT LISABONA

Anul acesta, Europa şi-a deschis porţile pentru toate româncele antreprenor, iar prima astfel de conferinţă internaţională a avut loc la Lisabona în 28 septembrie, urmând ca în 22 Octombrie, să extindem evenimentul şi la Londra.

Evenimentul internaţional este organizat de ELITE Business Women, în parteneriat cu Ambasada României la Lisabona, Institutul Cultural Român din Lisabona și organizația portugheză ColoquialVox, fondată de românca Camelia Dincă.

img_4567

Manifestarea internaţională şi-a propus să reunească antreprenorii de pretutindeni, să prezinte modelele de afaceri de succes iniţiate de românce şi să arate beneficiile diversităţii şi schimbului de know-how între bărbaţii şi femeile antreprenor. Invitatul special al conferinţei a fost celebrul trainer internaţional Filipe Carrera, care a susţinuț un seminar despre importanţa “networking-ului” într-o afacere şi despre cele 5 metode simple prin care ne putem extinde reţeaua, respectiv, afacerea la nivel internaţional, un lucru din ce în ce mai uzual în societatea globalizării. Citeste mai mult ...

img_4566

Antreprenoarele din România, Mery Mambet, Owner Hotel Aurora, Alina Vasea, fondator Dăruiește Aripi, Mihaela Tudor, fondator & owner Tudor Communication, Camelia Dincă, fondator ColoquialVox Portugalia, au demonstrat că femeile pot construi afaceri de succes și de asemenea, că modelele lor de afaceri, pot ajuta și alte afaceri să crească.

Conferința Ele au reușit Lisabona, s-a bucurat de prezența și sprijinul dlui Nicolescu Daniel, director ICR Lisabona, dna Ioana Bivolaru, ambasadoarea României în Republica Portugheză și nu în ultimul rând, Bianca Tudor, fondator & președinte Elite Business Women.

img_4146”ELE AU REUŞIT Lisabona, este o dovadă că nu există granițe atunci când există cooperare și parteneriate între tări. Campania internațională ”Ele au reușit” este un tur de forță care aduce împreună nu doar zecile de femei speaker, ci sute de doamne şi domnişoare antreprenor, care reușesc să performeze cu ajutorul muncii şi a perseverenței și promovează modele de afaceri feminine inspiraționale, rețete, care să ajute și alte afaceri să crească.” a declarat Bianca Tudor, fondator & președinte Elite Business Women. 

Campania Națională „Ele au reușit”

Un eveniment marca ELITE Business Women și Asociația Naționala a Antreprenorilor

Scopul evenimentului este acela de a promova  leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes sub deviza „Ele au reușit”.

Evenimentul aduce împreună femeile de succes și creează o comunitate de business performantă și profitabilă.

„Femeile sunt din ce în ce mai importante pentru piața globală, nu doar în calitate de lucrători sau consumatori, dar și în calitate de antreprenori, manageri și investitori .” Bianca Tudor  Fondator ELITE Business Women

Elite Business Women continuă povestea antreprenoriatului feminin!

14 Mai 2015,  reprezintă o zi importantă pentru noi, Elite Business Women, ziua în care am făcut împreună PRIMUL pas către unitate și ideea de comunitate a femeilor antreprenor, femei care îndrăznesc”!  Bianca Tudor Fondator Elite Business Women

Misiunea Conferințelor Ele au reușit de a promova modele de business și femei care au reușit, continuă!

„Ele au reușit”
Motto-ul nostru:  

„Cumulul calităților indivizilor creează un grup și o echipă mai puternică, de succes! ”

„Îmi doresc un viitor croit pe aspiraţiile acestei naţiuni, un viitor clădit pe punţile dintre noi şi nu pe ruinele indiferenţei noastre.” Cristina Chiriac Președinte ANAA

 Teme alese în cadrul evenimentului:

 • Contextul actual al antreprenoriatului feminin în România
 • Probleme pe care le pot întâmpina femeile ca și antreprenori și soluții găsite până în prezent
 • Modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului
 • Femeia Antreprenor din perspectiva unui bărbat antreprenor
 • Instrumente utile și soluții de finanțare pentru femeile antreprenor: Aero, Elite Business Women, ANAA.

Și tu poți lua parte la această inițiativă ambițioasă!

Împreună punem bazele unei culturi de business solide în România!

Campania națională, Ele  au reușit a debutat în București cu peste 100 de participante, 13 speakeri specialiști în domeniul antreprenoriatului, campanie în media ante și post eveniment. Am continuat la Constanta, Cluj Napoca și Râmnicu Vâlcea, peste 500 de participanți, 34 speakeri femei antreprenor, peste 60 de parteneri și sponsori, campania media și TV ante și post eveniment.

Vor susține evenimentul: TVs Brașov, Speranța TV, Revista Cariere

Detalii generale și înscrieri: contact@elitewomen.org

Pentru parteneriate: bianca.tudor@elitewomen.org

Ele au reușit Constanța

Ele au reușit București

Ele au reușit Cluj Napoca

Ele au reușit Râmnicu Vâlcea