„Ele au reușit”

Women On Top Extreme

ELITE Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România – are onoarea de a vă invita la ELITE Gala – Women On Top Extreme – care va avea loc în București, la Daimon Club, în data de 16 Mai 2019, începând cu ora 18.30.

Vă invităm la Elite Gala – Women On Top Extreme!

INVITAȚII DE ONOARE ȘI SPEAKER-II evenimentului sunt: Dna UCA MARINESCU (femeie explorator din România care a atins Polul Nord), dna ROXANA CIUHULESCU (practicant sport extrem), ANDREEA LIPTAK SPIRIDON (filantrop), dl. SERGIU NEGUȚ (investitor și decan al Maastricht School of Management din România).

În cadrul Galei, la care vor participa femei-antreprenor de top din România, vom auzi cele mai întortocheate drumuri către succes, povești de viață ale unor oameni foarte talentați, dar care au încercat mereu și mereu să găsească motivații pentru noile lor proiecte. Panelul Women On Top Extreme pune în valoare femei care, prin ceea ce fac, mai ales într-o lume în care barbaţii deţin supremaţia, reuşesc să fie de top: Medici, Aviatori, Artişti de Operă, Sportive etc.

!!NEWS!! PRIMUL FOND PRIVAT DE INVESTIȚII PENTRU FEMEILE ANTREPRENOR LA NIVEL INTERNATIONAL

În cadrul Galei Women on Top Extreme lansăm Elite Business Women Affiliate Program & Elite Business Women Investment Fund, primul fond de investiții privat dedicat femeilor antreprenor, de la femei antreprenor pt femei antreprenor. Pentru că ne propunem ca împreună să creștem segmentul IMM din România & global! Din 700.000 de companii active în RO,doar 40.000 sunt profitabile, cu toate acestea atât în România cât și în Europa, economia este sustinută 95-97% de sectorul IMM .

****Participarea se face pe bază de invitatie, confirmarea participării prin email la ana.mariapreda@elitewomen.org sau contact@elitewomen.org

****Membrii ELITE complimentary invitation, non members email la contact@elitewomen.org sau prin invitatia/recomandarea unui membru EBW.

Vă invităm alături de noi la Women On Top Extreme – ELITE Gala
Be the women who makes the difference!
EBW Team
www.elitewomen.org
contact@elitewomen.org

Locația și data evenimentului: 

Daimon Club – 16 mai, 18:30-21:00

Parteneri

Read more...

 

Diana Vana Law Office – Not if, but how
O abordare bazată pe soluții, oferind îndrumări inovatoare și eficiente orientate spre atingerea obiectivelor clienților.
Principalele arii de practică:
– Drept societar: consultanță privind înființarea și administrarea unei societăți, operațiuni privind modificările statutare, contracte comerciale;
– Executare silită: consultanță, asistare, reprezentare și analiză privind legalitatea desfășurării întregii proceduri de executare silită;
– Dreptul muncii: consultanță privind aplicarea și respectarea prevederilor legale în materie, negocierea contractelor colective și individuale de muncă, redactarea și revizuirea regulamentelor de ordine interioară în consonanță cu specificul fiecărui domeniu de activitate;
– Drept imobiliar și al construcțiilor: consultanță, asistență și reprezentare în operațiunile de achiziționare sau vânzare a bunurilor imobile, asistență și negociere în redactarea contractelor specifice tranzacțiilor imobiliare;
– Drept contractual: consultanță, redactare și revizuire sub aspectul încheierii, executării, modificării sau încetării contractelor;
– Drept contravențional: consultanță privind contestarea proceselor verbale de contravenție;
– Negocieri și concilieri: asistare și reprezentare în vederea identificării unor modalități optime de soluționare amiabilă a diferendelor.
– Litigii: asistarea și reprezentarea clienților în fața instanțelor judecătorești și arbitrale

Read more...

 

UNIDENT este rezultatul a 18 ani de munca perseverenta, pasiune pentru profesie si viziune puternica!
Astazi, este un brand sub care functioneaza grupul de firme UNIDENT, numit UNIDENT CENTER!
„Impreuna cu echipa Unident am realizat programe voluntare de educatie sanitara in scoli si gradinite si evenimente prin care am consultat si educat populatia in vederea obtinerii sanatatii orale. Am investit mereu in tehnologie avansata si am stiut ca doar perfectionandu-ma continuu voi reusi sa ofer pacientilor mei tratamente performante, cu rezultate remarcabile.” – Dr. Luca Petronela

Read more...

 

ANSWEAR este magazinul online originar din Polonia, cu o istorie de peste 8 ani în piața de eCommerce europeană. Grupul este prezent în țări precum Cehia, Ucraina, Ungaria, Slovacia și  Bulgaria. Pe piața din România ANSWEAR.ro dispune de peste 300 de branduri de haine, încăltăminte și accesorii de la nume sonore precum Nike, Adidas, Under Armour, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein, Michael Kors, DKNY și New Balance.

Alături de ANSWEAR te poți aventura în lumea trendurilor, a diferitelor stiluri, a oportunităților oferite de fashion și a visurilor ce vor deveni cu siguranță realitate. Oricare ar fi stilul tău – WE ARE THE ANSWEAR!

Descoperă pe www.answear.ro varietatea de oferte, trenduri actuale sau clasice, țesături naturale, haine și accesorii pentru orice ocazie – de unde poți alege ceea ce te reprezintă cel mai bine. 

Read more...

 

Av. Alina Alexe – The wise path to the right solution.
Nu e doar o insiruire de cuvinte intr-un slogan. Este abordarea echipei Alina Alexe – Law Office in ceea ce priveste consultanta juridica. Intelegerea afacerii clientului, grija, empatie, echilibru, masura – toate completeaza pregatirea temeinica si continua in ariile de expertiza pe care le acoperim. Construim pas cu pas solutiile noastre, alaturi de client si apreciem parteneriatele de durata. Acordam consultanta juridica pentru activitatea curenta a companiilor, avand o experienta incontestabila in drept societar si dreptul muncii. Diversitatea domeniilor in care activeaza clientii nostri si complexitatea activitatii acestora, ne-au format de-a lungul timpului intr-un partener proactiv, implicat dar si flexibil. Suntem interesati de stabilitatea si confortul partenerului nostru, oferindu-i asistenta juridica necesara prevenirii unor situatii conflictuale. Daca nu poate fi evitat conflictul, ne folosim cu forta si intelepciune de cei peste 15 ani de experienta in fata instantelor de judecata.
http://www.alexelawyers.com/

Elite Woman Nominee Fit Edition

Pe 09 Martie desemnăm Femeile Elite Fit, în cadrul Galei Elite Woman Nominee, a 2-a ediție și ne unim pentru a crea awareness pe sănătate, frumusețe și problema obezității la copii.

Vă invităm la Gala Elite Woman Nominee!

Pentru al doilea an consecutiv, Elite Business Women nominalizează și premiază Femeia ELITE – revoluţionară, la categoriile antreprenoriat creativ, business performance, CSR, internaționalizarea afacerii și media responsabilă.

Femeia ELITE arată fundamental diferit față de cea din generațiile anterioare. Pentru prima dată în istorie, suntem capabili să îmbrățișăm faptul că viețile noastre sunt multidimensionale. Facem lucruri care ne plac, lucruri care ne inspiră și în acelați timp, construim nu numai pt noi, cât și pentru comunitate.

Iată nominalizările noastre, la care au lucrat cu responsabilitate Ambasadorii ELITE, ai căror președinte este doamna Magda Bei, CEO Graphtec : categoria antreprenoriat creativ- doamna Rusanda Cojocaru, fondator Bookletta, categoria business performance – doamna Mariana Velisarato CEO Dentalmed Luxury Dental Clinic, categoria business performance in the health industry – doamna Lucia Costea, fondator Secom, categoria internationalizarea afacerii- doamna Rucsandra Hurezeanu, fondator Ivatherm, categoria CSR- doamna Melania Medeleanu, co fondator MagiCamp si Fundatia Vodafone Romania, categoria media responsabilă-  doamna Daniela Palade Teodorescu, redactor sef Revista Cariere.

Key Note Speakers, dl. Gerard O’Donovan CEO Noble Manhattan Coaching și dl. Marius Ghenea, pe tema: contextul economic actual.

De asemenea în Panelul Life and Work Balance, anuntăm cu drag prezența dlui Dr. Florin Ioan Bălănică, medic nutritionist și dl. Dr. Andi Drăgus.

Evenimentul este adresat femeilor antreprenor, antreprenorilor din diaspora, femeilor de carieră din cadrul companiilor multinaționale și bărbaților de afaceri.

Panel 1 Context de Business

 • Contextul actual al antreprenoriatului la nivel global
 • Testimoniale – modele de femei antreprenor și cum au reușit în afaceri
 • Instrumente utile și soluții de finanțare pentru antreprenori

Panel 2 Life & Work Balance

 • Life & Work balance
 • Nutriție & Mișcare
 • Obezitatea la copii

Înscrierea la eveniment se face prin email la: contact@elitewomen.org, până la data de 05.03.2018!

 

Locația și data evenimentului: Crystal Palace Ballrooms – 09 martie, 19:00-21:30

Parteneri media

Suporteri

Ele au reușit Constanța

„Vrem să schimbăm mentalități prin această rețea de femei antreprenor. Oferim antreprenorilor români posibilitatea să lucreze în echipă, să își promoveze afacerile, să înțeleagă oportunitățile de afaceri din străinătate și să își găsească mai ușor parteneri, clienți și furnizori prin internaționalizare sau naționalizare pentru unele afaceri locale”, declară Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women.

Ești femeie de afaceri sau vrei să devii una? De ce să nu fii o femeie de afaceri de succes?

Vrem să te motivăm! Te așteptăm la Hotel Iaki în data de 31 iulie 2017, ora 19.30, să îți împărtășim cum reușesc femeile în afaceri.

Campania Națională „Ele au reușit” continuă!

După București, Rm.Vâlcea, Brașov, Iași, Cluj Napoca, Lisabona și Londra, revenim la Constanța cu ediția a 3-a!

Un eveniment marca ELITE Business Women!

 Teme alese în cadrul evenimentului:

 • Contextul actual al antreprenoriatului feminin în România
 • Probleme pe care le pot întâmpina femeile ca antreprenori și soluții găsite până în prezent
 • Modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului
 • Femeia Antreprenor din perspectiva unui bărbat antreprenor
 • Instrumente utile și soluții de finanțare pentru femeile antreprenor: Aero, Elite Business Women
 • Antreprenoriatul privit ca o alternativă pentru combaterea șomajului.

Și tu poți lua parte la această inițiativă ambițioasă!

Împreună punem bazele unei culturi de business solide în România!

Înscrierea la eveniment se face prin email la: contact@elitewomen.org, până la data de 25.07.2017!

***Participarea este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile.

***Dacă dorești să te alături în calitate de partener sau sponsor, trimite un email la: bianca.tudor@elitewomen.org

COMUNICAT DE PRESĂ POST EVENIMENT- ELE AU REUȘIT LISABONA

Anul acesta, Europa şi-a deschis porţile pentru toate româncele antreprenor, iar prima astfel de conferinţă internaţională a avut loc la Lisabona în 28 septembrie, urmând ca în 22 Octombrie, să extindem evenimentul şi la Londra.

Evenimentul internaţional este organizat de ELITE Business Women, în parteneriat cu Ambasada României la Lisabona, Institutul Cultural Român din Lisabona și organizația portugheză ColoquialVox, fondată de românca Camelia Dincă.

img_4567

Manifestarea internaţională şi-a propus să reunească antreprenorii de pretutindeni, să prezinte modelele de afaceri de succes iniţiate de românce şi să arate beneficiile diversităţii şi schimbului de know-how între bărbaţii şi femeile antreprenor. Invitatul special al conferinţei a fost celebrul trainer internaţional Filipe Carrera, care a susţinuț un seminar despre importanţa “networking-ului” într-o afacere şi despre cele 5 metode simple prin care ne putem extinde reţeaua, respectiv, afacerea la nivel internaţional, un lucru din ce în ce mai uzual în societatea globalizării. Citeste mai mult ...

img_4566

Antreprenoarele din România, Mery Mambet, Owner Hotel Aurora, Alina Vasea, fondator Dăruiește Aripi, Mihaela Tudor, fondator & owner Tudor Communication, Camelia Dincă, fondator ColoquialVox Portugalia, au demonstrat că femeile pot construi afaceri de succes și de asemenea, că modelele lor de afaceri, pot ajuta și alte afaceri să crească.

Conferința Ele au reușit Lisabona, s-a bucurat de prezența și sprijinul dlui Nicolescu Daniel, director ICR Lisabona, dna Ioana Bivolaru, ambasadoarea României în Republica Portugheză și nu în ultimul rând, Bianca Tudor, fondator & președinte Elite Business Women.

img_4146”ELE AU REUŞIT Lisabona, este o dovadă că nu există granițe atunci când există cooperare și parteneriate între tări. Campania internațională ”Ele au reușit” este un tur de forță care aduce împreună nu doar zecile de femei speaker, ci sute de doamne şi domnişoare antreprenor, care reușesc să performeze cu ajutorul muncii şi a perseverenței și promovează modele de afaceri feminine inspiraționale, rețete, care să ajute și alte afaceri să crească.” a declarat Bianca Tudor, fondator & președinte Elite Business Women. 

Campania Națională „Ele au reușit”

Un eveniment marca ELITE Business Women și Asociația Naționala a Antreprenorilor

Scopul evenimentului este acela de a promova  leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business și de a prezenta modele de succes sub deviza „Ele au reușit”.

Evenimentul aduce împreună femeile de succes și creează o comunitate de business performantă și profitabilă.

„Femeile sunt din ce în ce mai importante pentru piața globală, nu doar în calitate de lucrători sau consumatori, dar și în calitate de antreprenori, manageri și investitori .” Bianca Tudor  Fondator ELITE Business Women

Elite Business Women continuă povestea antreprenoriatului feminin!

14 Mai 2015,  reprezintă o zi importantă pentru noi, Elite Business Women, ziua în care am făcut împreună PRIMUL pas către unitate și ideea de comunitate a femeilor antreprenor, femei care îndrăznesc”!  Bianca Tudor Fondator Elite Business Women

Misiunea Conferințelor Ele au reușit de a promova modele de business și femei care au reușit, continuă!

„Ele au reușit”
Motto-ul nostru:  

„Cumulul calităților indivizilor creează un grup și o echipă mai puternică, de succes! ”

„Îmi doresc un viitor croit pe aspiraţiile acestei naţiuni, un viitor clădit pe punţile dintre noi şi nu pe ruinele indiferenţei noastre.” Cristina Chiriac Președinte ANAA

 Teme alese în cadrul evenimentului:

 • Contextul actual al antreprenoriatului feminin în România
 • Probleme pe care le pot întâmpina femeile ca și antreprenori și soluții găsite până în prezent
 • Modele de femei antreprenor și cum au reușit în fața eșecului
 • Femeia Antreprenor din perspectiva unui bărbat antreprenor
 • Instrumente utile și soluții de finanțare pentru femeile antreprenor: Aero, Elite Business Women, ANAA.

Și tu poți lua parte la această inițiativă ambițioasă!

Împreună punem bazele unei culturi de business solide în România!

Campania națională, Ele  au reușit a debutat în București cu peste 100 de participante, 13 speakeri specialiști în domeniul antreprenoriatului, campanie în media ante și post eveniment. Am continuat la Constanta, Cluj Napoca și Râmnicu Vâlcea, peste 500 de participanți, 34 speakeri femei antreprenor, peste 60 de parteneri și sponsori, campania media și TV ante și post eveniment.

Vor susține evenimentul: TVs Brașov, Speranța TV, Revista Cariere

Detalii generale și înscrieri: contact@elitewomen.org

Pentru parteneriate: bianca.tudor@elitewomen.org

Ele au reușit Constanța

Ele au reușit București

Ele au reușit Cluj Napoca

Ele au reușit Râmnicu Vâlcea