ELITE Club Retreat

Despre Eveniment

Îți dorești ca în 2019 să râzi mai mult, să lași stresul de-o parte, să mănânci sănătos și să ai mai mult timp pentru tine? ELITE Club Retreat reprezintă șansa ta de a-ți atinge visurile!

Știm cât de greu este să jonglezi între viața personală și cea profesională. De aceea, ELITE Business Women împreună cu Youness Clinic & Events au adus în România un concept nou de eveniment ce integrează networking-ul antreprenorial cu relaxare și wellness.

Invităm toate femeile antreprenor la ELITE Club Retreat unde, timp de 3 zile (8-10 februarie), veți experimenta o transformare totală la nivel fizic, psihic și spiritual.

De ce trebuie să fii acolo? Este prima inițiativă de acest fel din țara noastră, prin care se dorește să se găsească un echilibru între viața personală și viața profesională a femeilor de elită. În acest fel, succesul pe toate planurile este asigurat!

Cum? Punând accent pe detox și relaxare! În cadrul retreat-ului beneficiezi de acces la saună uscată și umedă pentru eliminarea toxinelor, hidratare cu apa kangen din abundență (cu PH alkalin), hrană exclusiv vegetariană detoxifiantă, ceaiuri de curățare a colonului sau ceauri de slabit. Bonus: 1 masaj de relaxare din parte casei pentru fiecare participant.

În plus, fiecare zi de eveniment vine cu noi sesiuni de meditație, yoga sau streatching și cu un nou panel de speakeri ce împărtășesc informații de valoare și tips &tricks:

VINERI – Prezentarea conceptului Youness și informații despre un stil de viață sănătos.

SÂMBĂTĂLifestyle & Productivity

Află cum poți integra o dietă sănătoasă în viața de zi cu zi. Pentru că programul aglomerat nu ne permite întotdeauna să mâncăm la ore fixe sau să consumăm produse proaspete și sănătoase, experții ne vor învăța secretele lor.
Rețete delicioase și sănătoase, cum integrăm dieta healthy în viața de zi cu zi și ce ingrediente-cheie trebuie să consumăm pentru un boost de energie și productivitate sunt doar câteva dintre temele acestui panel.
Speaker: Bianca BrighilaIubeste-ti Corpul by Bianca Brighila

SÂMBĂTĂ – Mind & Spirit

Agitația orașului deseori ne ”fură” din energie. De aceea, e nevoie să învățăm cum să ne încărcăm bateriile cu ajutorul Yoga și al meditației.
Panel-ul conține partea teoretică (informații de bază despre Yoga și mediație, beneficii, moduri de realizare) și parte practică unde, alături de experții YOUness, vom participa la sesiuni de Yoga și meditație.
Speaker: Laura CalinYoga City

DUMINICĂHealth & Fitness

Mișcarea și sportul joacă un rol esențial în menținerea unui echilibru dintre corp și minte. Specialiștii YOUness îți explică beneficiile exercițiilor fizice și cum integrezi corect sesiunea de sport în viața haotică de zi cu zi. În plus, experții îți vor contura un program de antrenament mulat pe nevoile tale, pe care îl vei putea urma apoi cu ușurință acasă sau chiar la birou!
Speaker: Florentina Opriș, gazdă TV a emisiunilor de sport și sănătate

MOTIVE PENTRU A PARTICIPA:

1. Meriți 3 zile DOAR PENTRU TINE, într-o clinică Wellness cu servicii de lux.
2. Îți detoxifici corpul și te bucuri de relaxare.
3. Afli și aplici noțiuni ce te ajută la menținerea unui echilibru dintre viața personală și cea profesională.
4. Cunoști alte femei antreprenor și faci networking organizat, într-un cadru relaxant.

COSTURI:

1) Pachet FULL: 65 EUR*/ noapte și include, pe lângă programul propus de ELITE Business Women, cazare și cură de detoxifiere a organismului prin 3 mese vegane pe zi și apă alcalină, împreună cu sesiuni de yoga și meditație.

De asemenea, se oferă acces la saună umedă sau uscată, ședințe de aromaterapie în saună sau în camerele de masaj. Bonus – 1 masaj de relaxare.

Important! La grupuri de minim 5 persoane, prețul este de 55 EUR/noapte.

2) Pachet WORKSHOPS: 80 EUR pentru 2 zile de workshop-uri la alegere: Vineri și Sâmbătă SAU Sâmbătă și Duminică.
-> Vineri – Prezentare concept Youness;
-> Sâmbătă – Workshop Lifestyle & Productivity – Bianca Brighilă și Mind & Spirit – Laura Călin;
-> Duminică – Workshop Health & Fitness – Florentina Opriș.

În plus, aveți acces la sesiuni de yoga/meditație, 3 mese/zi, cafea, apa alcalină, ceaiuri.

Opțional: se oferă transport la locație la prețul de 10 euro de persoană (doar pentru persoanele din București și Ilfov).

ÎNSCRIE-TE ACUM! – Completați acest formular (click).

Contact: 0726 078 801 / 0745 450 251

E-mail: mihaela.lemnaru@elitewomen.org / iulia.georgescu@elitewomen.org