catalog Bianca resized

CUM?

Prin parteneriatele cu Bursa de Valori, România Hub Guvernul României și Start Up Spirit Program!

DE CE?

Pentru că punem suflet în ceea ce facem pentru voi și ne dorim sa existe valoare adăugată în toate acțiunile noastre!

Elite Busines Women,  pune la dispoziția femeilor antreprenor informații despre sursele de finanțarepentru business-ul tău!

AESA-Agriconsulting Europe împreună cu partenerii săi, Asociația „Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință si Cultură„ și “Asociația Mereu pentru Europa” au organizat marți, 7 aprilie 2015, începând cu ora 11.00 în sala Diamond 1 a Hotelului Ramada North, conferința de lansare a proiectului „ AFRO – Antreprenoriat, FoRmare şi Ocupare în regiunile de dezvoltare Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia”.

Proiectul va beneficia de un parteneriat complex, format din mediul de afaceri, unități de învățământ și mediul asociativ, cu rolul de a stimula ocuparea pe cont propriu prin dezvoltarea de competențe în domeniul afacerilor și susținerea initiațivelor antreprenoriale, precum și promovarea culturii antreprenoriale la nivelul regiunilor București-Ilfov (cu județul Ilfov şi municipiul Bucureşti) și Sud-Vest Oltenia (cu județele Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt și Mehedinți).

Descarcă informațiile despre program

Bursa de Valori București operează și administrează AeRO, un sistem alternativ de tranzacționare. Acesta facilitează dezvoltarea companiilor care accesează finanțare prin piața de capital. AeRO aduce în atenția investitorilor companii din categoria IMM-urilor și start-up-urilor cu potențial pentru
dezvoltare. AeRO este dedicat finanțării companiilor care nu îndeplinesc criteriile de mărime sau vechime pentru listarea pe piața reglementată.

AeRO este opțiunea potrivită pentru antreprenorii aflați în cel puțin una din următoarele situații:

  • Au o idee excelentă care, pusă în practică, ar putea fi revoluționară;
  • Lipsa capitalului este cel mai mare obstacol în calea creșterii companiei;
  • Compania s-a dezvoltat și merge bine, dar își doresc ca modelul lor de business să devină cunoscut (produsele și serviciile oferite să beneficieze de o mai bună promovare);
  • Iau în considerare finanțarea prin bursă, dar consideră că bursa este doar pentru companiile mari;
  • Doresc o evaluare la un preț obiectiv pentru companie, stabilit prin întâlnirea cererii și a ofertei.

Detalii suplimentare gasiti aici:

http://www.bvb.ro/info/Rapoarte/Ghiduri/Ghid%20AeRO_ListingRomania_web.pdf
http://www.bvb.ro/ForCompanies/AeroForShares/About

Descarcă informațiile despre program

Programe pentru stimularea și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii cu finanțare de la bugetul de stat și din surse externe.

Descarcă informațiile despre program