Mihaela Plescan pozaSunt Mihaela Bureac-Pleșcan, o mămică fericită și împlinită a unui baietel de 1 an. Corporatisă și o femeie foarte activă, implicată în multe proiecte locale, dragostea de oameni și munca alaturi de ei, mi-a conturat experienta profesională de mai bine de 8 ani în Resurse Umane, mai specific in zona de carieră, proiecte de angajare, interviuri și selectie, ceea ce regăsim în companii ca si rol de Recruiter / Head Hunter / Talent Acquisition Consultant.

In prezent rolul de mamă este ceea ce ma împlinește ca si om, alături de dorinta mea de a sprijini cât mai multe femei să își urmeze talentele și interesele profesionale, mentorându-le ca și Consilier de carieră. Absolventă de psihologie și certificată în mai multe instrumente de evaluare a personalitătii, alături de experiența practică din etapele de interviuri și angajare, îmi sprijină imaginea și statutul de profesionist. Ofer consultantă în zona de carieră și orientare profesională, sesiuni individuale de coaching și organizez workshop-uri, traininguri online și live, în zona de dezvoltare personală, a abilitătilor interumane/soft skills și a celor de comunicare.

Imi plac provocările, de aceea am și decis ca să am propriul meu business în această directie, a consultantei și antreprenoriatului. Ofer seriozitate, mă bazez pe încredere reciprocă, și sprijin conturarea unor profile umane de profesioniști în directia pe care și-o doresc cei în nevoie.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi este programat ca să obtina Succesul, indiferent cum îl definește sau pe ce planuri îl doreste. E nevoie doar de curaj, spre a ne depăși propriile frici și convingeri limitative, și pentru a actiona constant în directia viselor noaste. De asemenea cred ca da, putem să ne trăim intentionat viata pe care o visăm.

Mă puteti foarte usor găsi la datele de contact de mai jos

Email: miha2003@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/plescan.mihaela
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mihaelaplescan/
Page: https://www.facebook.com/MihaelaCareerCoachBusinessMentor/