Summer Lifestyle București

Speakerii evenimentului

Andreea Popescu

Succesul depinde in foarte mare masura de increderea de sine. O tinuta aleasa corect si atent, in concordanta cu evenimentul la care participam faciliteaza mesajul nostru catre cei din jur. Andreea Popescu, Personal shopper & Style consultant si membra #EBW, ne ajuta cu cateva recomandari pentru o tinuta business-casual versatila.

Iulia Iuga-Dohmen

Cât de productiv este spațiul în care lucrezi? Cât de sănătoasă este casa în care locuiești și mai ales, cât de confortabil te simți in spațiul în care trăiești?
Pe 20 August vei afla de la arhitectul de interior si membră #EBW, Iulia Iuga-Dohmen, câteva sfaturi și trucuri care să-ți îmbunătățească viața folosind soluții inteligente de locuit.

Anca Maftei

Anca Maftei este psihoterapeut, facilitator de constelatii familiale si de business: #Mindfulness este practica şi starea prin care alegem în mod conştient să trăim în prezent, să observăm gândurile şi emoţiile noastre şi să fim în contact cu corpul nostru. Mindfulness înseamnă conștientizarea moment cu moment a gândurilor, emoțiilor, senzațiilor corporale și a mediului înconjurător, dar si acceptarea gândurilor și emoțiilor.

Despina Tirtea

Despina Tirtea, owner Lady Prosecco si membra EBW, ne va delecta cu povestea #prosecco si vom avea placerea sa degustam aceasta bautura fina.

Locația și data evenimentului: Bistro Dorobanti – 20 august, 18.30 – 21:00

Înscrie-te la eveniment!

Alege numărul de bilete și dă click pe preț pentru a continua înscrierea.

Membri:

Non-membri: