COPYRIGHT 2015 ELITE Business Women prin FEMALE LEADERSHIP ORGANISATION SRL-D
Nr. Reg. Com.: J40/ 4591/ 14.04.2014
C.U.I.:33061179
Adresa: Str. Lujerului, nr.2, bl. C22, Sc.C, Ap. 132
Localitatea: BUCURESTI, Sector 6


 

Aspecte generale

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare.

 

FEMALE LEADERSHIP ORGANISATION SRL-D, denumita generic in cele ce urmeaza „ELITE Business Women”, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.elitewomen.org, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In considerarea unei cat mai bune si uniforme interpretari a Termenilor si Conditiilor de utilizare ale site-ului, precum si a drepturilor si obligatiilor care decurg din acceptarea acestora, urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

Partener: persoana juridica sau fizica, titular al seviciilor publicate pe site-ul www.elitewomen.org

Cumparator/Utilizator: orice persoana fizica/juridica care lanseaza o comanda pe site. Plasarea comenzii si accesul la continutul site-ului este conditionata de crearea si utilizarea unui cont de utilizator.

FEMALE LEADERSHIP ORGANISATION SRL-D , isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge contul oricarui Utilizator, in cazul justificat in care considera ca accesul pe site si existenta contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea.


ELITE Events

Achizitionarea:

Achizitionarea unui loc la unul din evenimentele ELITE se face urmand instructiunile si pasii prezentati in sectiunea ELITE BUSINESS EVENTS.

Dupa inregistrarea cu succes a platii, veti primi o confirmare pe email din partea elitewomen.org dar si din partea procesatorului de plati cu cardul online (Mobilpay.ro)

Anularea achizitiei:
Achizitia oricarui eveniment poate fi anulata in termen de maxim 15 minute. Orice eveniment achizitionat poate fi anulat cu pana la 7 zile inainte de inceperea acestuia.

Conditii pentru cererea de returnare a pretului evenimentului:
* In functie de tipul evenimentului puteti solicita returnarea sumei achitate si anularea comenzii indiferent de motivul cererii de returnare, cu conditia ca termenele de anulare specificate mai sus (Anularea achizitiei) sa fie valabile. Solicitarea o puteti comunica in scris la adresa contact@female-leadership.org

* www.elitewomen.org isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive


Drepturi de autor

Female Leadership Organisation SRL-D,  este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc. constituie proprietatea exclusiva a Female Leadership Organisation SRL-D.

Se interzice reproducerea totala sau partiala a materialelor din acest site, fara acordul scris al ELITE Business Women, prin FEMALE LEADERSHIP ORGANISATION SRL-D. Pentru solicitarea acordului, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@female-leadership.org

ELITE Business Women are drepturi de proprietate intelectuala asupra continutului acestui website, conform Legii nr 8/1996 , privind dreptul de autor şi drepturile conexe.


Legaturi (linkuri) catre alte website-uri

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre website-urile pe care le accesati prin intermediul www.elitewomen.org. La accesarea unui site care nu apartine retelei de website-uri operate de Autor, va rugam sa aveti in vedere faptul ca website-ul functioneaza independent de Autor iar Autorul nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site din afara retelei Autorului nu presupune ca Autorul isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea website. Responsabilitatea privind veridicitatea informatiilor despre promotiile prezentate pe acest website apartine in intregime furnizorilor de produse si servicii.


Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul furnizat de catre Autor functioneaza conform principiului afisarii, precum si a disponibilitatii temporare. Autorul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile transmise de la www.elitewomen.org, sunt exceptate de virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.


Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat www.elitewomen.org,  pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc, vor fi sanctionate conform legii.


Informatii pentru vizitatori

Serviciile www.elitewomen.org sunt destinate oricaror persoane fizice sau juridice in conditiile si limitele prezentate pe aceasta pagina (“Termeni si conditii”). Utilizarea SITE-ULUI se poate efectua doar de catre persoane fizice care au implinit varsta majoratului. Minorii cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani neimpliniti, pot utiliza acest SITE doar cu acordul parintilor sau al tutorelui legal si doar daca acestia sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui SITE. Minorii in varsta de pana la 16 ani nu au dreptul sa foloseasca acest site.

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

* sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
* sa mentineti si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Totodata, va asumati obligativitatea de a va abtine de la comiterea urmatoarelor fapte:
– sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a dauna acest sistem cat si orice alt sistem sau informatie;
– sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau prin incalcarea prevederilor drepturilor de autor, in situatia in care nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
– sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Autor declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

1. ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Female Leadership Organisation SRL-D, inregistrata la ANSPDCP;
2. datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
3. sa primiti din partea www.elitewomen.org diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email), iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la finalul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, cu modificarile sale ulterioare.


Politica de confidentialitate

Female Leadership Organisation SRL -D respecta si incearca sa protejeze dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. In acest sens, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. De aceea depunem intregul efort necesar pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Female Leadership Organisation SRL-D, este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Female Leadership Organisation SRL-D, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Female Leadership Organisation SLR-D si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii si bunuri, societati bancare, autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15) precum si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa societatii noastre. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Female Leadership Organisation SLR-D nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.


Feedback

Female Leadership Organisation SRL-D, ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor sale de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.


Legislatie

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul FEMALE LEADERSHIP ORGANISATION SRL-D. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca competenta de la sediul FEMALE LEADERSHIP ORGANISATION SRL-D.